Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zas na druhou stranu hra ketrá se vyvíjí několit let a tohle je jediná možnost aby mněli aspoň trochu dobré zisky a nikdo to nestáhl a hrál, dámy a pánové mužete si za to sami, kdyby jste nestahovali jak blbý tak se nedělají hry z tímto zaopatřením.
    • no vidis, a presne kvuli tomuhle si to nekoupim a pockam az bude offline crack a stahnu si to :D
    • Nefunkcnost produktu kvuli tomu ze ma nejakou ochranu je neomluvitelna..at k tomu vede cokoliv.
      • Popravdě nefunkčnost čehokoliv, za co zaplatím je neomluvitelná, když nemám možnost ani zboží vrátit, tak hned dvakrát tolik neomluvitelná.
        • Dle podmínek Originu vrací peníze těm, kteří si předobjednali.
  • "...pokud jste si zakoupili digitální kopii SimCity přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží."

Fuck the EA... od nich si uz nekoupim ani prazdnou krabicku... natoz pak nejakou hru... zlatej steam.... *16*
    • Steam je distributor, žádnou vlastní online záležitost (kromě sebe sama) neprovozuje. A v době vydání HL2 taky nefungoval (i když to srovnání je vlastně nesmyslný, protože tam bylo potřeba jenom odemknout nějaký stažený soubory).
      • origin je distribucni system stejne jako steam... a na steamu uz se taky distriujuji i MMOcka...
        • S distribucí nemá SimCity žádnej problém. *3*
    • No jestli se nepletu, Steam taky nevrací peníze a už kolikrát se mě stalo, že hra nešla spustit.
      • Matka meho kamarada udelala tu chybu ze jeho mladsimu bratricku pujcila kreditku ze si chtel koupit neco na steamu... chlapec, totalni trotl, koupil CoD MW3 sobe a pulce tridy ve skole plus jeste kdo vi co... celkove utrata asi 18 koliku... po par dopisovanich si se steamem se nam povedlo refundnout neco kolem 13k ... co nebylo hrany moc nebo vubec vratili bez reci... takze z osobni zkusenosti muzu rict ze refund se strany steamu rozhodne neni problem... ostatne refundovali taky lidem treba warz atp. a to bylo i ve velkym...
      • Ale vraci! Viz War z.
        • Ta byla ovšem kompletně stáhnutá z distribuce. Já nevím co lidi prostě řeší. Tak jeden den ještě vydržím, zvláště, když hru měli někteří dlouhou dobu předobjednanou.
  • smajdal
    EA tímhle (stejně jako Blizzard) hodně ojebává své zákazníky. Neříkám ať si nekupujete jejich hry, jen pokud možno ne ty s DRM. Jinak mrkněte na http://www.metacritic.com/game/pc/simcity
    • zavadet nutnost staleho pripojeni ve hre jako SimCity je uz samo o sobe ojebavka
    • Metacritic bere někdo vážně? Brrrr. Navíc debilní rozhodnutí není ojebávání, ojebávání jsou mikrotransakce v singleplayer hře, to je teprve síla.
      • smajdal
        Na Metacriticu je vidět, jak jsou lidi nasraní, toť vše...vážně se nedají brát ani recenze na games.ea
      • smajdal
        A co pak znamená to, že odmítají vrátit nespokojeným zákazníkům peníze a ještě jim vyhrožují banem, což by už byla regulérní krádež???
        • Asi neumím tak dobře číst mezi řádkama a v tvým příspěvku jsem to nenašel, totálně moje chyba. A nebo je totální chyba to, že ty sis ten článek nepřečetl a já jo. Přečti si ho, abych ti to ulehčil, tak předposlední odstavec.
          Peníze nevracej, no, jsou to hovada, ale nemaj teda lidi s těma podmínkama souhlasit
          • smajdal
            neříkám, že jim bany dají, ale vyhrožování tímto způsobem, aby jim dali pokoj je dokázané...a samozřejmě, že to EA nepřizná *7*
  • To jsou debilové, to snad není pravda. U Diabla to ještě snad jde pochopit, konec konců multiplayer je tam asi hlavní herní náplň, ale proč má tohle dělat SimCity, to je úplná kravina.

Inu, jak praví reklamní slogan: "Tvoje město, tvoje pravidla". Akorát že to vlastně není tak úplně tvoje město a tvoje pravidla, protože to je naše město a naše síť a když jí vypneme, nebo se nám zamotá a hapá, tak si nezahraješ. Nice.
  • Mart9
    To je přesně ono. Hráče vydírají nutností být neustále online a nakonec ani nejsou schopní zajistit správnou funkčnost. Přitom by si člověk řekl, že tohle je tak důležitá věc, obzvlášť v těch prvních dnech po vydání, že to nemůžou podcenit. A co teprv až za nějaký ten rok vypnou servery...
  • Nechci být za sýčka, ale přesně tohle jsem předpokládal. S koupí ještě počkám a vratím se ke starším dílům - škoda.
  • therollycz
    Good morning Tropico....
  • Chápu že si tím chcou svou hru i chránit ale tohle... *16*
  • kubi-wan
    To jsou ty jejich po*raný on-line ojeby... a dobře jim tak!
  • Být stále online ať už u jakékoliv hry je prostě hnůj dámy a pánové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit