Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
"Vote with your wallet". To jediný může něco změnit.
-
Napálíte mě jednou - vaše chyba. Napálíte mě podruhé - moje chyba. Po zkušenostech s Diablem bych si už allways-online hru nekoupil.
-
-
Souhlas az na to Diablo. Jasne, prvni dva tri dny to hrat neslo. ale to se holt stava... Neustale online pripojeni je tam nutny diky dropu itemu a faktu, ze itemy muzes prodavat za realny penize.
Oproti tomu, Simcity online pripojeni nepotrebuje vubec. -
-
Kamo, ako nic v zlom, ale ty budes silny blizzfan.. Lebo diablo 3 sa tak ako je, dalo KRASNE spravit offline, online by si sa iba pripajal pri 'obchodovani' a len kedy by si chcel
-
-
Proste staci nepredobjenavat, ludia sa snad casom poucia ze tych par blbych bonusov za to nestoji.
-
-
Jo taky mam předobjednávku... a email, že je vyprodáno. No ale nevadí mi to tak... tak hold pockam tejden a pohoda. Omg dyt je to hra s kerou se stejne pocitalo, ze budou začáteční problémy... tak to snad přijde až to bude kapku hratelnější... No stress ;)
-
EA je zlo!
Melo by byt zniceno. -
Tak po přečtení článku už je jasný, proč je to takovej průšvih. Vždyť na tom dělaly samý ženský.
-
Blahopřeji EA tohle už je majstr štyk!!!!
Když si vzpomenu na Fifa 99 jak jsem to žral a jak jsem fandil EA.... -
"Tam se také můžete mimo jiné dočíst, že pokud jste si zakoupili digitální kopii SimCity přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží."
Od EA to neni nic hezkyho, ale když to napiší do obchodních podmínek, u kterych každy člověk musi potvrdit, že si je přečetl a souhlasí snimi, tak kde je chyba?
Všichni víme jak to je, každej to odklikne, protože je línej si to přečist a může to byt sebepochybnějši společnost a co teprve, když to je taková slavná značka jako EA, kde by člověk už vůbec nečekal nějakou křivárnu.
Jenže pak přijde taková situace a lidi břečí, přitom si za to můžou vlastní blbostí.
Toto člověk čte na internetu nebo vidí v televizi obden a lidi se stejně nepoučí. -
-
proto máme obchodní zákoník protože by si pak do smluv moh každej vyčůránek napsat co chce a obelhávat nachytávat. Jak by se ti líbilo kdybys koupil auto a jen bys vyjel před showroom upadlo byti kolo a tví kamarádi by se ti vysmáli tys sis tady ty drobný písmenka nepřečet než jsi to zaplatil? Na vrácení nemáš nárok...
-
-
Omyl. Obchodni zakonik je tu proto, aby upravoval smluvni vztahy pro podnikatele, protoze pro "obycejny lidi", resp. spotrebitele v tomto pripade, je tu klasicky obcansky zakonik.
1.1.2014 nabyde navic ucinnosti (pravdepodobne) zcela novy obcansky zakonik, ktery do sebe zahrne i stavajici obchodni zakonik (ktery nasledne zanikne) a prave kvuli tomu termin "podnikatel" jako takovej neni v OZ potreba. Nicmene tam stejne bude z duvodu ochrany slabsi strany - spotrebitele.
Na druhou stranu se z lidi (jak upravuje OZ termin fyzickych osob) stavaji nemyslici ovecky, ktere jsou za kazdou cenu chraneny vuci "vycuranym podnikatelum".
Smlouvy jsou tu od toho, aby se cetly (smluvni podminky u her asi necte nikdo, ale v tomhle pripade je nutno rict, ze vetsinou clovek ocekava, co si kupuje, takze to ani neni potreba - nebudu chtit soudne nic resit)! Takze by ti zadny drobnosti malym pismem uniknout nemely, stvrzujes to podpisem, mas na to cas a oni te to musej nechat v klidu precist. Nesirme blaboly a nedelejme z lidi zas takovy blbce, nektery opatreni a zakony na ochranu slabsi strany jsou uz opravdu delany jak pro idioty..
A aby se nereklo, nejsem student PF, takze nemam plnou expertizu, ale jsem na iESu UK a rekneme, ze obchodni pravo je tu vec velmi dulezita :). -
Ani u toho auta nemas hned narok na vraceni penez. A na prvniopravu jsipévinencekat az 30 dnu, to uz ta hra davno pofrci.
-
mel si nekdy ucet v Bance? ehm ehm kejch kejch, mrk mrk
-
-
-
Říkají, že vracejí pouze v případě, kdy si člověk nemrknul na systémový požadavky. Mno tak si sežeňte předpotopní grafiku, vyndejte jednu ramku a nainstalujte xpčka a ohánějte se tím :D
-
-
Origin to na tebe napraska!
-
*1*
-
-
Pro Drakens: nekopírovat prosím celé články z jiných webů, odkaz na ně myslím postačí. Díky.
-
-
Rozumím stačilo říci a já bych to editnul :)
-
-
Taky mi došlo až poté. Každopádně dík za pochopení.
-
-
-
Od EA nic nekupuji, SC si možná ukradnu a s tímhle jejich přístupem budu mít zcela čisté svědomí.
-
-
No nevím, už Masaryk říkával, že krást se nemá.
-
-
krást zloději není zločin, to je spravedlnost!
-
-
Vidís a toje zrovna blbost. Okras zlodeje je porad zlodejina. Blbost je i docasne neumyslne technicke chyby nazyvat zlodejinou. Blbost je i hrat neco, co povazujes za spatne. Tvuj prispevek je blbost nad blbost, takze uz si urcite domyslis, co si myslim o tom, ze jsi. A jestli ne, tak jsi jeste vetsi, nez jsem si myslel.
-
Wow, tak už skoro rok se ví, že Simcity bude z části běžet na serveru a teď jsou kvůli tomu z EA zloději. Drsný.
-
-
-