Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Chjo proč tu všichni nadáváte a brečíte na hrami od EA? Já s tím problém vůbec nemám a jsem za ně rád a děkuji že dělají hry které jsou velmi kvalitní. A to že si hned první den vydání hry nezahrajete je skoro tak samozřejmé jako že večer zapadne slunce. Hele prostě tomu dejte pár dní a je to... Co furt řešíte, čekali jste něco jiného? To jste teda hodně naivní... Se podívejte na poslední velké online tituly co vyšli v poslední době a kterou jste si zahráli hned od začátku bez problémů?? Rift, SWTOR, Diablo, GW2 apod..... A furt se to tu bude řešit a furt se tu bude plakat a nadávat....
Pojďte si pokecat o tom jak na Vás ta hra zapůsobila a jak se na ni těšíte (pokud se Vám ještě nepodařila spustit). Já včera zkusil tutorial a nádhera :)
A ti co tvrdí, že si kvůli tomuhle hru nekoupí zcela určitě kecají a dělají zbytečné dusno aby lépe vypadali... Stejně se tam z většinou potkáme.
Tak tedy zdar STAROSTOVÉ *5* -
-
Ty budeš jeden z těch nastrčených Číňanů, co?
-
-
Hej nechapu ty vaše minusy, vždyť jsem vlastně řekl to stejné co Stoneboy a spousta dalších a ti mají plus :)
Hele komu se nedaří dneska připojit? A vydrželi jste to den.....
Borci jedou, přidávají servery a aktualizují.... Co více si přát ????
Já vás opravdu nechápu
Ale jo u SWTORu se musím přiznat to jsem nadával jak dlaždič, ale tady byl největší problém včera a teď to pomale upadá a to si mylím že je paráda a kvůly tomu rozhodně nebudu nadávat na cele EA....
A o tom to je....
-
-
Mas pravdu ...ja se taky specializuji na kupovani veci, ktere nefunguji, jsem naprosto spokojen a jeste vzdy nezapomenu pochvalit vyrobce. Tem naivum, kteri za sve prachy cekali vyrobek/sluzbu ktera funguje se jen smeju.
-
-
Kdyby ta "věc" neměla fungovat vůbec a nikdy, tak proč ne, ale už teď funguje mnohem líp než včera. A bude se to zlepšovat.
-
-
Nerad to říkám, ale jsou chvíle, kdy by se optimisté měli popravovat... *15*
-
-
Nerad to říkám, ale jsou chvíle, kdyby sis měl nechat myšlenku pro sebe a zbytečně se neponižovat...
-
-
Ty asi nechodíš do divadla co? *15*
-
-
Musím chodit do divadla, abych mohl reagovat na uplakaného trola, který spamuje komentáře, opakujícími se klišé typu: "EA je zlá a tahá z hráčů peníze" nebo "A pak zase budou brecet, ze se jim vydavat hry na PC nevyplati, jako Ubisoft." Kvůli brečounům jako jsi ty, se ani nedivím Ubisoftu atd. Ale chápu, že sbíráš plusové body, když se to tu jen hemží diskutéry tvého ražení. Už mě ani nebaví číst zdejší komentáře, je to pořád to samé a je úplně jedno jaké je téma.
-
-
Kdybys chodil do divadla, nebo aspoň si poslechl ze záznamu českou Cimrmanovskou klasiku, hned bys to viděl s humorem *3*
-
-
-
-
-
-
Nahodou, na tom by se dalo fakt vydelat. Zalozit nejakou firmu na bananovych ostrovech, udelat obrovskou PR kampan a prodavat neexistujici hru. Uzivateli potom prodat fakeovou digitalku pres Origin a rict, ze bohuzel nefunguje pripojeni na servry *1*
-
Nu pro zatím mě s toho vyplývá následující :
EA podcenila přípravu nebo prostě nečekalo takoví nápor. Tohle se stát může, ale následně se spustil kolotoč průseru , který se stát neměli.
1) Nešťastné vyjádření Marcel Hatamena, že hráči mohou žádat vrácení peněz i u Origin , což následně dementovala celá slavná hot linka, ale oheň byl už zažehnut a zpráva sice upravena, ale pozdě.
2) Někomu s EA ujeli nervy a na žádosti vrácení peněz a hrozbou žaloby odpověděli že pokud to udělá ponese následky na svém Orgin účtu. Zpráva byla posléze upravena oficiální cestou že tím nebyl myšlen BAN, ale opět pozdě.
V době kdy EA s Originem se snaží bojovat ze Steamem o klienty je to dost "zvláštní" jednání. Protože i Steam vracel peníze i když měl v podmínkách že to dělat nebude a to u hry která nešla pořádně spustit ( její jméno si nevybavím ale bylo to něco jako Black and White). Jako vždy to schytávají i neviní třeba Maxis kteří si myslím rozhodně nestáli o to aby hra byla polně online..to vzešlo s EA. -
-
Jak může někdo takovej nápor nečekat a podcenit přípravu. Dyť to je u takovejch her uplně pokaždý. Navíc vědí, kolik je předobjednávek a kolik se toho první den asi prodá. Neni možné, aby nečekali takový nápor. Jsou to lemplové.
-
-
Když to říká Robotron, který má jistě bohaté zkušenosti s OnLive, tak to musí být pravda...
-
Nejsu. Jednoducho si spocitali, ze sa im financne neoplati davat viac serverov, ked za 2 dni uz nebude ani zdaleka taky napor (=bude stacit mnozstvo serverov ktore maju) a za tyzden si uz nikto nespomenie na to, ze prvy den sa im nedarilo pripojit.
-
-
Proto se na ty dva dny za par penez ty stroje pronajmou, uplne stejne jako to udela kazda firma ktera porada nejakou jednorazovou akci. Na nekolika sem se podilel a servery se mi nikdy neslozily, protoze tomu vzdy predchazela analyza kolik asi tak prijde lidi a nadimenzovalo se to tak, aby to vpohode ustalo.
Vem si ze trebas provozujes web, kde ti prijde 10k lidi denne, a pak udelas nejakou akci, ze ktery ocekavas behem jednoho dne trebas 10M navstev ... to by samo srv neustal, tak si na to najmes kapacitu - trebas akamai. Zaplatis za par dnu provozu a je to.
Tudiz tento stav je zcela jasny a zcela UMYSLNY vyjebavani se zakaznikama. Mimochodem, letecky spolecnosti taky zcela bezne prodaj vic letenek, nez kolik je mist v letadle. Maj ale kur…evsky dobre spocitano kolik navic muzou prodat (pravdepodobnost) a pokud se nahodou stane, ze ti lide prijdou, tak tem, kteri let odlozi venuji trebas zpatecni zdarma. -
Přesně. Nevyplatí se jim investovat tolik, aby pokryli rozjezdovou špičku, která se už nikdy nebude opakovat.
-
Je rok 2013. Ne 1996. Nápor lze na základě před objednávek spočítat. Velká fy jako EA by měla být schopná přesouvat špičkovou zátěž přes různé servery.
-
-
prvy rozumny nazor a postoj k problemu. EA zlyhala, teda ludia zodpovedajuci za online pripojenie. A smytec. A na EA a podobne spolocnosti, plati len hrozba hromadnej zaloby na vratenie penazi, za predaj nekvalitneho produktu. S toho su pokakany, a preto ten z pociatku arogantny ton, ktory bol vzapati zmierneny dalsim vyhlasenim. Lebo hromadna zaloba znamena znizeny rating, pokles akcii a nasledne straty, casto mimosudne vyrovnanie, aby sa predislo tlaku verejnosti na zmenu zakona.
-
-
No to by ses teda divil, ze si nikdo nevzpomene. A pak zase budou brecet, ze se jim vydavat hry na PC nevyplati, jako Ubisoft.
-
-
-
-
Ano u wowka to pochopím(aby ne) a když vydají nějaký ten nový datadisk tak rád den dva počkám, než se to dá hrát, ale u single-player her je to mor. Ať už to přináší jakékoliv bonusy. Pamatuji si jak mě v dávných dobách vytáčely hry co potřebovaly v mechanice CD a teĎ mě zase vytáčí nutnost připojení. Né že bych ho neměl, ale prostě při výpadku mém, nebo jejich služby si nezahraji. Stejně jako když si škrábnu CD. Takže tohle je špatně. Měla by tam být volba.
-
Ted si to uzijte vsichni co rikate, ze vam online hrani nevadi
-
-
Online hrani asi ne, ale nemoznost zapnout hru bych i chapal :)
-
Normalne mi nevadi ale ted jsem moc rad ze jsem si nakonec SC nekoupil :D
-
-
Diablo 3 jsem absolovoval půlnoční prodej a těšil se na pařbu. Po komplikacích s připojením na servery a následné hraní jsem si řekl že na další always-online tituly si dám pozor. SimCity jsem si předobjednal ni přes přemrštěnou cenu a nakonec jsem objednávku zrušil dva dny předem, protože se na forech začalo hovořit o prvních komplikacích se servery EA. Udělal jsem dobře. Takovédle zvěrstvo jaké je děláno na hráče nebudu podporovat. Natruc jsem si stáhl warez verzi cracnul a hraju krásně offline a nějaké servery mi můžou být ukradený. I když jsem pravidelný platící zákazník za dobré tituly tak poslední rok zjišťuji že za ty peníze ani 8-9/10 hry nestojí. EA a Ubisoft ze mě udělali piráta protože za ty sra*ky co vydavájí jim platit nebudu!
-
-
Není crack.
-
to bych rad vedel kdes ji vzal
-
-
http://www.amazon.com/SimCity-Limited-Edition-Pc/product-reviews/B007FTE2VW/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
Pres 1800 negativnich hodnoceni na Amazonu... -
-
Zajímalo by mě, jak lidi hodnotili první dva dny HL2 a jak ho hodnotí dnes...
-
-
HL2 ? dnes?..nic moc,stejne jako driv
-
-
-
Dost mě tato politika protipirátství skrze neustálou nutnost být online irituje. Popravdě mě osobně to naopak k pirátství podněcuje, protože takové Anno 2070, když jsem si chtěl zahrát na chalupě, jsem prostě cracknout musel, když tam cesty internetu nevedou.
A k čemu mi je oficiální hra, když ji musím pro pohodlné hraní crackovat a přicházet třeba o oficiální podporu, že...
Tedy na SimCity momentálně házím, možná si to časem upirátím a když mě to chytne, tak i koupím, ale takto mě ani nehne. A to proti EA jako takové nic nemám, narozdíl od většiny zde komentujících :) -
Takže ještě jednou myslím že to do téhle diskuze patří. Zde jsou celkem zajímavé další informace :
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-03-08-za-simcity-slibovali-ea-vraceni-penz-ale-v-praxi-to-odmitaji
Minimálně jak to vzniklo s EA a banováním a Nešťastné vyjádření Marcel Hatamena . -
Uz to tu zaznelo EA vynalezlo dokonalou DMR hru si zadny pirat nezahraje dokonce ani platici zakaznik!