Přejít na výpis diskuzí
SimCity nevkročilo mezi hráče správnou nohou
8.3.2013 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Tak jsem si nové Simcity nakonec koupil a vypadlo mi to už při hraní tutoriálu!! *16*
Tohle se tedy opravdu hrubě nepovedlo!! Hra je jinak skvělá (hodnotím podle prvních cca 20min. co mi to fungovalo). Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *10* -
-
takže hovoríš že obetovať tých 50 euro to za to stojí mne to podla prvých dojmov z bety pripadalo strašne reštriktívny a hlavne ten dôraz kladený na multiplayer mi veľmi vadí...
-
-
Na GMG byla ještě včera 20 procentní sleva, takže celková cena vyšla na +- 55 USD. A přímo ve hře je možnost hrát samostatně bez interakce s okolím, takže ten MP ani není moc poznat (až na ty servery no... *3* ).
-
To si radši zahraju Sim City 3000
-
-
-
A nedají si říct a nedají, furt to tam budou cpát. Ale jinak je to dobrá ochrana, protože si to fakt nikdo nezahraje.
-
"Tam se také můžete mimo jiné dočíst, že pokud jste si zakoupili digitální kopii SimCity přes Origin, nemáte nárok na vrácení peněz, výměnu, nebo jakoukoliv změnu objednaného a zakoupeného zboží."
Není to tak trochu proti zákonu? -
-
Ne. To je takovej ten prodej zboží nebo licence k jejímu užívání..blah blah
-
-
Aha, dík, jsem si právě nebyl jistý.
Takže když si koupím jenom licenci na službu, která nefunguje, tak můžu jít akorát tak do pr*ele? -
-
Neee tak docela, moc tomu nerozumím, ale co jsem si zatím všiml, nejvíc zálaží na shovívavosti toho, kdo ti tu hru prodal, jestli se smiluje a bude vracet prachy za ten šunt co sis nainstaloval. Většinou nevrátěj.
-
-
Aneb my to můžeme jen užívat, a EA nás vesele zneužívá *15*
-
-
A vidíš? Už si to rozmysleli i s tím, že by nám to nechali užívat.
-
-
-
-
Uprime je mi lito vsech lidi co si to koupili. Simcity je moje srdcovka, ale za techto podminek usetrim penize a koupim si neco jineho
-
-
"Milacku, dnes jsem projela 4 krizovatky na cervenou a nikdo me nechytil a nepokutoval, takze jsem si za usetrene penize koupila novou kabelku."
-
-
No, pokud pravidelne pokuty platis pri kazdem prujezdu na cervenou a mela jsi na ne vyclenene penize v rozpoctu na dnesni den, tak si za tyto penize opravdu muzes koupit novou kabelku. Asi tak drahousku.
-
-
Ja zas myslim, ze litovat jich je zbytecnost. Dneska uz snad kazdy vi, do ceho jde, kdyz kupuje always-online drm hru. Pokud tyhle prasacky praktiky presto podporili svejma penezma, dobre jim tak. Lituju jen dalsi znacky, kterou EA dojebaly.
-
"ale za techto podminek usetrim penize a koupim si neco jineho "
Ta věta asi nemá logiku. *3* -
-
Ne, usetrim penize za Simcity a poridim si za ne neco jineho. Tzn napr. pokud jsem si chtel koupit 2 hry a jednu z nich si nekoupim, tak jsem usetril penize. Chapes to ty logiko?
-
Pokud si koupi neco levnejsiho tak ma.
-
-
-
Dneska kazdej jeliman co dela hry ma za to ze vsichni lidi se chteji druzit a socializovat a mit spoustu pratel ve virtualni realite. Takze se do her davaji tlacitka , share to facebook , hry ktere to vubec nepotrebuji maji chat a freind list (fallen enchanters atd) a manazeri si mnou ruce jak krasne temito ,,uzitecnymi,, funkcemi obejdou narceni z osklive DRM.
Pritom spousta lidi se druzit nechce a chce mit u hrani klid. A ti co se druzit chteji hraji regulerni MMO kde to ma nejaky smysl. Sim City slo jiste navrhnout jako single hra a byla by urcite zabavna stejne jako byvali predchozi dily. Holt internet vladne svetu a az jednou krachne vsichni budou civet jak sova z nudli:) -
Vidím tady po stranách reklamu krásnou Eiffelovku v simcity, ale ta v té hře vůbec není tedy je ,ale jen v digitální (a nevrátitelné) edici která stojí neuvěřitelných 1900,- *10* to si dělaj (.) MEGA ždímačka na prachy každou budovu si dokupuj zvlášť *11*
-
Planuje jeste nekdo na Originu nakupovat? Mne to prijde jako cire blaznostvi s takovyma podminkama.. Na steamu jsou alespon ochotni vratit penize a hru stahnout z prodeje, na originu se clovek docka akorat vyhruzek a ignorace... Bravo EA!
-
-
já rozhodně NE už mám (a dle fór technických problému nejen já) nefunkční BF3 u té hry prostě nejde spustit MP vždy mne to po nalogování odpojí a podpora krom naučených frázi NIC neřeší! hru od EA Originu NIKDY
-
-
Ne že bych hrál BF3, ale předpokládám, že bude chyba asi někde u tebe. Kamarád MP BF3 hraje pravidelně a bez problémů. A předpokládám, že naprostá většina těch 18 nebo kolika miliónů hráčů taky problémy nemá, jinak by se o nich určitě psalo.
-
-
všechny hry mi jedou bez problémů FC3 MP starcrafty i hry na stemu akorát BF3 ne a znám další lidi co jim to nejede a že to tisícům dalších jede? no a co? Vše co EA podpora pro chod požaduje je v pořádku a stejně to neběží to není můj problém. A fakt si myslíš že zrovna EA bude někde veřejně psát že 2% zákazníkům její produkty nejdou???
-
-
Na dálku se takový věci stejně nedají řešit, jenom mám vypozorováno, že když něco funguje většině a mně ne, tak jsem někde většinou udělal chybu já. A že by zrovna MP střílečka neměla vyladěnej síťovej kód se mi zdá hodně málo pravděpodobný.
-
-
@dan: já nic takovýho netvrdím, mluvil jsem obecně. Jestli máš možnost a zájem, zkus si od někoho půjčit router (jestli používáš). Pokud ne, tak můžeš zkusit minimálně wiresharkem zkontrolovat jaký packety se posílají a kde se přesně spojení přeruší, ale to už je tak trochu hardcore.
A FW máš asi nastavenej správně, když jsi všechno řešil s EA. -
ty seš jak jeden človíček co tvrdil že když se mi u SC2 pokaždé při hře sekne PC když jdu do menu tak je chyba u mne protože jemu to nedělá marně jsem mu vysvětloval že do patche 2.0 mi to taky nikdy nedělalo a v betě jsem se stím nesetkal furt tvrdil že je určitě chyba u mne no na foru blizzu to řešili 4 lidi (to ale neznamená že to dělalo jen čtyřem 4 prostě o problému napsali) a tech podpora poradila zas jen obecné kroky které k nápravě nevedli. Nakonec jeden hráč přišel na to že když smaže všechny replaye problém zmizí... A je to tím že ve hře je CHYBA která nějakým způsobem při volání menu přihře začne načítat všechny soubory replayju když jich máš pár nempoznáš to, ale když jich jsou tisíce je to problém, ale je to problém té hry res. toho patche NE hráčů... většina to ani nepozná
-
-
-
-
-
Ne, že bych chtěl EA bránit, ale je známo, z jakého důvodu se oháněli banem? Spousta lidí je z toho jednodenního skluzu ve hraní určitě natolik vynervovaných, že bych se nedivil, kdyby došlo k výhružkám a nadávkám. :)
-
-
ještě aby nenadávali to je jek kdyby si prodal 1000 lístků do kina do sálu kde máš 100 míst
-
-
Akorát s tím rozdílem, že by to byla permanentka a do toho kina bys mohl kdykoliv jindy. Tak o co furt jde?
-
-
-
-
tyjo fuj to rozostreni po okrajich obrazovky to je mega hnus da se to vypnout nebo je to "vlastnost"?
-
Jestli se počítá nějaká část simulace na serverech, tak je to celkem dobrý důvod pro neustálé připojení během hry. A nevím, jak by se pohly minimální požadavky, kdyby se simulace všech agentů přesunula na klienta. *
Jinak co jsem pochopil, Simcity 2013 je prostě vytvořený s tím, že mezi sebou budou hráči spolupracovat, města se budou v oblastech specializovat atd. (v tutoriálu je tomu věnována jedna část).
Osobní zkušennost: včera jsem se nepřipojil, dneska ráno bez problémů.
* V téhle oblasti si ale nechávám pootevřená vrátka, protože, když půjde offline mód u D3, kde prohlašovali, že polovina systémů je na serveru... I když tyhle simulace budou asi řádově náročnější na HW, než nějakej loot a monster spawning. -
-
To si nemyslím. Mám pocit, že ty simulace se aktualizují v několikaminutových intervalech. Oproti realtime řízení u D3 to bude dost rozdíl.
-
-
Normálně by se měly vracet při takovejch kixech peníze. Je to hnus. V tomhle případě s klidnym svědomim radim přejít na warez.