-
Ještě jedna věc,ruku do ohně bych za to nedal,ale nejsou všichni simové ve hře běloši? (Toho jestli se chytne nějaká lidskoprávní organizace :D)
-
-
nope
http://madsmejki.sweb.cz/SimCity%202013-02-17%2001-53-47-44.jpg -
-
Ach tak moje nepozornost,díky,chtěl jsem se kouknout,ale můj server je pravděpodobně vypnutej a znovu už ten tutoriál odmítám dělat *16*
-
-
Tak ho nedělej ... stačí hned jak začne odejít do menu a on se zruší.
-
-
-
-
Huuuu, jen pět z deseti?? *8* Jsem teda čekal podstatně vyšší skóre a skoro jsem rád, že jsem ve světle jiných hvězd vycházejících tento měsíc odsunul SC na vedlejší kolej.
Dneska už nemám mentální sílu na to, číst celou recenzi, ale zítra si to pořádně a pečlivě přelouskám. -
-
Reknu to tak-uz mnoho horsich her tu dostalo mnohem lepsich hodnoceni.
Muj nazor je,,ze prestoze online pripojeni je hovadina,prestoze temer zadna online funkce jeste nefunguje jak ma(vyhledavani MP map,zebricky,trade mezi mesty....) a najdou se i bugy,tak 5 bodu si to urcite nezaslouzi. 5 bodu tu dostavaji hry ktere nikdo nehraje,nejvetsi braky a najednou ji ma AAA titul?
btw. Velikost mest je silene mala,mala a jeste jednou mala. Je to jen takova ctvrt a ne mesto. -
-
vyhypovany titul s AAA rozpoctem z toho nedela AAA hru = nevidim nejmensi duvod hodnotit na jine stupnici jen kvuli vetsimu rozpoctu
-
-
To ani nikdo nechce
-
-
-
Tam se nic nedozvíš, snad jen, že města jsou malá *1*
-
-
PRĚSdse TAk !!!! KONZOLKI = budOUCNOSt Hrany HER
-
-
Prosím, aby lidi, kterým tento komentář uštědřil těsnější kalhoty, aby pochopili, že se jedná o trolla a zbytečně nedělali humbuk.
-
-
Jenom skoda ze ma pravdu. *7*
-
-
Budoucnost pro AAA určitě. Akorát je to jako skákat do bazénu plneho ho*en a těšit se až dopadnu no té krásné čisté vody.... budoucnost to sice je, ale jaká?
Osobně věřím v indie, už tam bylo víc jak jedna dobrá hra a doufám, že konzole zůstanou co nejuzavřenější, aby se indie soustředila na PC.
-
-
-
-
-
-
Po precteni recenze si nejsem uplne jisty a i proto bych se chtel zeptat zde na foru. Jak velka jsou v Sim City mesta? Dekuju
-
-
No tak je pravda, že z recenze to de těžko vyčíst, ale Města jsou malá ... *1*
-
Doporučuji kouknout na nějaká lets play videa. Na hrej.cz měli třeba hodinu hraní nového Simcity.
-
-
K recenzi: Jsem rád, že se autor rozhodl neovlivnit svůj názor na hru problémy s launchem. každopádně čekám na druhou část, protože v posledních dvou odstavcích se zdá, že se autorovi už prostě nechtělo dál psát, tak to nějak dokopal. ano, města jsou malá, ano propojenost s dalšími městy je nedotažená, ano hra vypadá jako poloviční produkt, který se postupně doplní různými dlc. ale to snad neznamená, že pominu jakoukoliv reflexi nad samotnými prvky simulátoru. jaké jsou důsledky činů hráče, jak co funguje atd. atd... ale co už, města jsou prostě malá... kdo rozumí anglicky, jděte na youtube a podívejte se na wtf od totalbiscuita a jeho ženy. ti shrnuli své klady a zápory podle mě dokonale... tato recenze je paskvil...
-
-
a když už vypustím něco do světa, tak se aspoň podepíšu. takhle to vypadá, že autor, potažmo celá redakce, ví, že ten článek stojí za starou belu, ale prostě to chtěli mít zkrku.
-
-
omfg!!! total fail:D:D
-
-
hledal jsem jméno pod článkem, ne nad. panu horčíkovi se omlouvám. jeho neschopnost to však neomlouvá....
-
-
Jak podepíšu? Dyť tam je nahoře jméno autora napsaný.
-
-
-
Tak už i Maxis potvrdil, že online mod netřeba v SimCity a že to je jen kupa sra*ek...
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/03/17/ea-admits-simcity-could-have-run-offline-went-against-developers-vision/
Postup jak nastavit offline mod - udělá to i počítačový analfabet...
http://www.cinemablend.com/games/SimCity-Offline-Mode-Now-Available-General-Public-53739.html
Je jen otázkou, zda nové SimCity ještě někoho zajimá... *12* -
S hodnocením souhlas, to samé bych přilepil nové Laře
-
Jo a ještě jsem zapomněl na tohle.
http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/12/simcity-server-not-necessary/
Píše se o tom i na Bonuswebu (já vim *7* ) ..
V podstatě by to znamenalo další lži, konkrétně o tom, že je tam ten online prvek podstatnej při procesu tý simulace, jak se o tom snad i hádali včera ve fight clubu, pokud dobře chápu. -
-
Dyť to je uplně zřejmý, že všechno se počítá na locale a jen ty online věci se posílají přes net. Nechápu jak si někdo může myslet, že ta hra snad je nějaká strašně náročná a složitá, že musí někam posílat herní data a teprve na serverech by se vyhodnocovalo kam se to město ubírá nebo co. Normální offline hra s online módem, u který ale ten offline zakázali, aby se to nedalo pirátit. Proto si to taky nekoupim, pokud náhodou neudělají nějaký offline patch, protože tohle vyloženě nemám rád.
A že někdo předtim tvrdil, že je tam ten online strašně důležitý a bez toho by to nešlo? Možná to ani nejsou lži, jako naprostá neschopnost a ignorace lidí, kteří se tváří, jako že jsou povolaní o tom podávat informace, ale ve skutečnosti o tom nemají vůbec páru a nerozumí tomu. :) -
-
Tak někdo si to myslí, protože to tvrdil maxis a odůvodňoval tím tu DRM ... která vlastně podle nich žádná DRM ani není.
-
-
Zapomel jsi na uber online funkce jako zebricky mest,ekonomiky... Tim nas prece oblbovali.
btw. nevi nekdo kdy konecne rozjedou tyhle veci kako zebricky,zrychleni casu,vyhledavani prazdnych map(s filtrem) atd...proste vsechno co je vypnuto kvuli vytizenosti serveru? -
-
Až ta hra lidi přestane bavit a uvolní se místo na serverech. *1*
Takže pár dní max?
-
-
To je tak, když o technických věcech podávají informace lidi, kteří o tom vědí pendrek.
-
-
Tomu snad sam neveris. Umyslne lhali. Proc je snad jasne
-
-
OK, asi to bylo obojí :)
-
Tak to ano. Ale to rozhodne neni pripad tehle hry. Nutnost online pripojeni nam zduvodnovali prave temi nesmysly ,ktere jsou ted tak nebo tak vypnuty,aby se hra vubec dala hrat.
-
Tak se podívej třeba, kolik se tu na games za poslední dny objevilo dezinformací a taky úmyslně nelhali v ničem. Prostě to je technická věc a tomu málo kdo rozumí. Že nějaká ženská pro marketing dostane nějaký podklady, přečte si to a oddrmolí něco novinářům a ty tomu taky skoro ani nerozumí a vyloží si to po svým a lež je na světě :)
-
-
-
-
-
JJ ... to byla vyložená lež. Musím říct, že na to zveličování od vývojářů už sem si zvyknul, ale když už prostě začnou natvrdo lhát ... je škoda, že už si vůbec neváží zákazníka.
-
-
To jo. Já tu nechci vypadat za hatera, nemám nic proti tomu produktu a mrzí mě, že to nedopadlo líp, přestože nejsem nějak extrémním fanouškem podobnejch her. Akorát mě právě vadí, že si lidi takhle nechaj sr*t na hlavu a pořád si budou produkty od EA kupovat. Já chápu, že když se někdo na tu hru těší a vyloženě jí chce hrát, tak mu holt nic jinýho nezbejvá, ale jde prostě o princip.
-
-
A jak se prosim te chces EA vyhnout? Pod jeji hlavickou vychazi i kvalitni tituly (za sebe vzpomenu treba The Secret World)
-
Člověk by si řekl, že v době, kdy je možné si většinu her stáhnout zadarmo a pohodlněj než, když si hru člověk koupí, tak že si firma bude platících zákazníků 2x tolik vážit. Bohužel si spočítali, že plané a kecy a klamavá reklama vynesou víc peněz.
-
-
-
-
A teraz ako zistit ci si hru kupit alebo nie. Niekomu sa to paci niekomu nie kazda recenzia je ina + hra neni ani cracknuta asi ani nebude a EA demo nevyda(spinavost z ich strany)....
-
-
Já si hru pořídil v předprodeji za nekřesťanská peníze, mám nahráno cca 20h, ale pokud bych věděl, jak to s hrou bude po vydání, tak bych určitě počkal. *9*
S autorem recenze souhlasím - města jsou malá hlavně v pozdější fázi, kdy chtě nechtě vznikne město složené z budov s velkou hustotou a rozšíření dalších budov je problém. Osobně jsem čekal vylepšené SimCity4 a ne tohle. Hra je místy celkem nedotažená hlavně co se týče online prvků což je u online hry problém - např. základní interface pro vyhledávání map bez filtrů?! Wtf?!
Nezbývá než čekat, jaké změny na hře provedou a zda budou k lepšímu - zda aplikují nějaké vychytávky ze SC4 (napadá mě banalita jako zemědělské směřování města atd.), ale to asi bude v nějakém mastném DLC.. *1* -
-
dokud se budou masivně nakupovat hry v předprodeji, tak může být vývojářům jedno, jak špatnou hru udělají, když stačí předem pomasírovat lidskou mysl klidně lživou reklamou.. a lidi budou furt nadávat, že "kdyby jen věděli"
já zajíce v pytli nekupuju, hry kupuju jen na základě dřívějších zkušeností s pirátskými verzemi/demoverzemi/ztracenými CD nebo výborných ohlasů/recenzí, jako třeba pár dnů zpět na GoG strategie King of Dragon Pass -
-
V předprodeji si kupuju jen hry ze série TotalWar (už se těším na Rome 2 :) ), kde kvalita je zaručena, ale SC5 mě nějak zlákalo. Asi jak to bylo kvůli značce SimCity a předchozímu dílu, který mě bavil. SC5 není v zásadě špatná hra (pominu-li to, že se chvilkama tváří jako betaverze :D), ale jen do určitého bodu, kdy prostě není možné město dál rozvíjet - tento bod však nastane poměrně brzo a vám nezbude, než si založit další město a začít od začátku.. *9*
-
-
-
vzhledem k tomu, jak pomalu vyplouva na povrch ze ty slavne EA servery vlastne vubec nic ze hry nepocitaji a hra muze jet klidne bez nich, tak bych se o existenci cracknute verze nebal ;)
-
Podíval bych se na nějaké let's play na youtube ... je jich tm celkem dost a hodně toho ukážou. Potom TB udělal celkem dobrý WTF is SimCity.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLqlMUV2OF9FRpyjwHENHUMf_ZqkL5kMeH
http://www.youtube.com/playlist?list=PLKsqXBrW3Vr3Y1iZYowFsAPxpEGwjrMZG
Z téhle recenze se nedá zjistit o hře vůbec nic ... teda kromě toho, že města sou malá. Já chápu, že to člověku, který to psal vadí, ale udělat z toho středobod recenze a omezit kvůli tomu jakoukoliv informačni hodnotu na minimum je škoda.
-
-
Nevadí mi regiony, malá specializovaná města...do jisté míry jako forma výzvy, a z ní plynoucí zábava, je to na místě, ale také chci svý lego...možnost udělat si město na jakémkoliv terénu, s řekami, moři, pohořím atd. Pořád ale omezené všemi možnými faktory...prostě by chvíli trvalo, než bych si své zvláštní velké město postavil a musel si dávat bacha na to, aby neprodělávalo. Jde něco takového v novém SC?
-
dekuji nechci :) Simcity 4 mi funguje i na win 7 64bit a je to neco neco uplne jineho . Ostatne on je lepsi a-train 9 alias train giant nez tento on line paskvil .
Chapu ze z dnesnich deti se stali google blbci a tak pro ne musi byt vse zjednodusene, ale treba Civilizace si drzi porad svuj standard i ve verzi 5 tak pro ne simcity .