Přejít na výpis diskuzí
Singleplayerová DLC pro Mass Effect 3 budou o Shepardovi
17.7.2012 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
Nejen že Shepard je mrtvý ale pro mě je i celý ME mrtvý. Posledním hřebíčkem do rakve je to naprosto odfláklé anime. Je to hra která neunesla svojí velikost a slávu kterou získala prvním dílem. Extended cut hru sice vylepšil ale neopravil. Posypal ty příběhové sra*ky čokoládou a opět je předložil hráčům. Nové DLC o Shepardovi mě bude lákat pouze pokud bude obsahovat charaktery které Bioware vystřihli a umožní mě je opět nabrat do party, případně konečně napraví milence/milenky z Mass Effect 2 (Jacob,Miranda,Jack...). Osobně jsem ale ME tak znusen, že prostě mě DLC neláká tak, jako jsem byl nadšený z Shadow Brokera v ME 2. Jinak k tomu, že hráči kecají do vývoje her. Fanoušci vždy poskytovali nejlepší zpětnou vazbu autorům. Protože především pro ně autor tvoří. A pokud začne autor tvořit divné nebo nesmyslné věci, tak se autoři ozvnou a jakýkoliv extrémní zásah berou špatně. Opět můžu dát příklady: Sherlock Holmes-Smrt Holmese při souboji s Moriartym, Fallout 3- Smrt na při aktivaci čističky. Upravení konce se také dočkal Dragon Age (Witch Hunt DLC), Prince of Persia (Epilog DLC) a určitě bych našel další případy. Takže kecy o tom, že fanoušci moc ovlivňují vývojáře jsou pěkné nesmysly. Kdyby vývojáři na psaní scénářů najímali dobré lidi a né cvičené opice tak by taková kauza vůbec nevznikla.
-
Jedno z prohlášení bioware naznačuje,že by mohlo vyjít dlc,které se příběhově odehrává po konci:“You may notice that in the ‘Shepard lives’ ending, the love interest hesitates to place Shepard’s name on the wall, and instead looks up as though deep in thought. This is meant to suggest that the love interest is not ready to believe Shepard is dead, and the final scene reveals they are correct. As the Normandy lifts off, there is hope that the love interest and Shepard will again be together.”
http://www.vg247.com/2012/07/02/mass-effect-3-bioware-confirms-key-red-ending-detail/ -
Ježiši, tahle hra ještě žije? *7*
-
Jen tak mimochodem. DLC Leaviathan bude o nějakém zrádci z řad Reapers. Údajně se má Leaviathan pak přidat na stranu Sheparda v bitvě - otázka zní. Nevychýlilo by to trochu misku vah na stranu oragniků?
-
Pořádně si ještě jednou přečti můj příspěvek a pak se pořádně zamysli nad obsahem. Určitě pochopíš, že tvůj komentář je trochu mimo.
-
Opakuji do zbláznění. Shepard je mrtvý, je mrtvý, je mrtvý. Že se někdo JEDNOU nadechne v troskách s brnění N7 znamená, že Shepard žije?? To prostě není živý Shepard. Get your head out of your ass man.
-
A proč udělali mizerný konec? To nadechnutí je to samé, jako když na konci X-men Magneto posune šachovou figurku. Nechávají si jenom otevřená vrátka. Nemají koule na to, aby řekli, že je Shepard buď definitivně mrtvý nebo živý.
-
Já vím, co bude za hry ze světa ME, nemusíš mi to říkat, taky čtu. Já jsem pouze říkal, že to MOHLI udělat jinak.
Co se EC týče. Já si EC překládám následovně: ,, Ok, konec jsme pos*ali, ale nepřiznáme to otevřeně, prostě vám dáme EC, ať se alespoň něco vysvětlí". Když se podíváš na Mass Effect 3 bez konce, tak je ta hra parádní a pak je konec. Konec mi přišel strašně narychlo udělaný. A stejně se ty konce zas tak moc neliší, určitě jich není 12, jak bylo avizováno.
PS: Ten konec si fanoušci nezasloužili, oni si ho zaplatili. -
Nic za Shepardem už nebude. Budou-li hry ze světa ME, budou to buď prequely nebo příběhy odehrávající se současně s událostmi ME1-ME3. Galaxie, tak jak ji známe z ME, se Shepardovým posledním aktem radikálně změnila a já si prostě myslím, že od teď to bude s ME stejné jako s Warhammerem...
Tvůrci nic takového nepřiznali. Naopak, explicitně prohlásili, že si za koncem stojí a že EC je pokorný dar fandům za to, že žili celou tu dobu se sérií a tudíž si zaslouží detailnější "closure". Samotný význam konce je ale stejný. Konec se ti může nelíbit, na to máš plné právo, ale falešnou diskreditací tvůrců si stejně nepomůžeš... -
Shepard neumrel, BioWare to potvrdilo...
-
Protože mě nebaví si donekonečna přenastavovat proxy... Většinou si to přenastavím jednou dvakrát a pak už na ně kašlu - tedy používám anonymizéry. *3*
-
Tak proč píšeš i jako anonym ? Ty si ale Gay. *6*
-
Tady, kamaráde! *5*
-
Kde máš obrázek ? *5* Joo vlastně... oni ti dali BAN *6* *6*
-
Ukončený příběh zde není ekvivalentní k "nepokračuje". Mluvilo se o tom, že se příběh Sheparda s vydáním ME 3 zcela uzavřel... Nyní jsme se "překvapivě" dozvěděli, že tomu tak není.
-
Nemělo. Další 3 epizody nejsou psané pod taktovkou Lucase a on na to neměl vliv:)Jak sám přiznal, nezasahoval do trilogie 7-9:)Je to od jiného autora (který mimochodem za tuto trilogii zíkal cenu Hugo:))
-
*5*
To šéfredaktor: Aha, takže tento nesmyslný provokativní příspěvek necháte a moji naprosto korektní reakci mažete? No jak myslíte, pane Poláček... *3* -
A proč by tam dali někoho jinýho? *7*
-
Sheparduv pribeh je ukonceny = dale nepokracuje. To ze mozna vytahnou nejake historky z prubehu neznamena, ze dal pokracuje. Logika mistre, logika!
-
Ano, v jednom z koncu se nadechne, ale jeho pribeh stejne skoncil - do dalsich ME her. Pokud bude DLC, tak z udalosti pred koncem. Trosku vice pozornosti priste, Futurione!