Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    @trol.diskuzni

Příběh Sheparda je v ME 1-3 jasně definovanej, ukončenej a kompletní. DLC pouze prosvětlují a doplňují některá místa.
    S těma Star Wars je to úplně stejný. Lucas natočil Episodu 3 a tím dokončíl celou ságu, i když tam pořád zůstalo místo na vznik celovečerního filmu a seriálu odehrávajícího se mezí druhou a třetí epizodou.
    Znamená to snad, že když se podíváš na epizodu 1-6, máš pocit nějaké neuzavřenosti? Ne. Dílo je kompletní i bez toho.
  • holec89
    omega vypadala jako jasny dlc
  • Cahir
    "rýžování peněz na umělém doplňování základního příběhu" - Not true. Základní příběh je ukončen, což bys věděl, kdybys tu hru hrál...Ostatně, rozdíl mezi "rýžováním" a "rozšiřováním" je čistě relativní, že ano, nakonec vždy záleží na konkrétním obsahu, což jsem také uznal. Tímto bych to ukončil, jelikož jsem si jist, že se neshodneme. Ty už jsi k tomu tématu přišel se zaujatým postojem a odmítáš fakta, případně konstruuješ fakta nepodložená. Myslel jsem, že máš jednu z těch chvilek, kdy je s tebou normální řeč, ale očividně nikoliv.
  • Jak to ten gayrim.diskuzni dela ze na nej lidi vubec reagujou :-) dokonce i místní "klasikáři", kteří už "kvalitu" jeho názorů znají....

Jako to že vyjde dlc, které nijak neovlivní konec, ale hráč se dozví více o nekterých postavách a událostech snad nemůže nikoho naštvat ne??? Ale lidi jsou tak posedlý vnucováním svých názorů druhým i když v tuhle chvíly správných, že ho krmit prostě budou :-)

Ps: jako troll jsi vynikající, ale pokud to co říkáš myslíš vážně tak tě lituji.. peace
  • Kronoss1
    Jistě, že na tom chtějí rýžovat peníze, kdo by nechtěl a kdo by to nedělal, ale pokud budou mít ty DLC odpovídající hodnotu, tak proč ne.
  • Kronoss1
    Víte, co by bylo nejlepší? Kdyby byl 1 ending tzv. happy end a místo DLC dělali na novém díle Mass Effect. Věřím tomu, že ty DLC nebudou úplně špatný, třeba Lair of the Shadow Broker a Kasumi jsou fakt dobré, ale stejně. Prostě mi vadí, že Shepard umřel, mohli ho nechat přežít a naroubovat na něj další díl, i když třeba nemusí být hratelná postava.
  • usporada orgie xD
  • Cosi
    http://masseffectbeta.herniweb.cz/multiplayer-na-zemi/

píše se tam 17.7.2012, tedy dnes.

20: 45 - Už je ke stáhnutí.
  • Veskoslav
    Kolem 16-17.7, ale nečetl jsem nikde přesné datum:)
  • Jako kdy vyjde to EARTH DLC? *15*
  • Trol.diskuzni
    V těchto čtyřech řádcích se příliš rozumně nejevíš... Vynášet o tobě soudy ale nebudu, protože mám rozum alespoň do té míry, abych lidi neposuzoval jen podle toho, co píší někde na internetu. *3*
  • Veskoslav
    Fakt ne? Já o sobě tvrdím, že jsem rozumný člověk a rozhodně se za to nestydím. Když mě někdo nazve hlupákem, tak buď lže nebo se v té chvíli ukážu být hlupákem. Ale ty se ukazuješ jako hlupák neustále a to je ten rozdíl. Já o sobě můžu říct, že jsem rozumný člověk, co je občas za hlupáka a to po právu. Ty jsi pouze hlupák:)
  • Jděte si to řešit na ajsikjů *15* *7*
  • Amylee.Anderson
    Mě by dost zajímalo, co se děje dál, když Shepard přežije.
  • Trol.diskuzni
    Hlavně, že jsi se hezky pochválil... Opravdu rozumný člověk by o sobě nikdy netvrdil, že je rozumný. "Vím, že nic nevím."
  • Ehm...
    "Z ideového hlediska to dává smysl, jen nevím, jak se budu cítit v kůži Sheparda, když pro mě osobně už jeho story skončila, navíc poněkud definitivně a takříkajíc nezvratně. "

Opravdu ne??? :)
  • Trol.diskuzni
    Na chlup to samé to není teda ani náhodou. Zaprvé se na tom DLC dělá přímo v rámci Bioware a ne v nitru fanouškovské základny či jiných, nesouvisejících studií. Zadruhé se nejedná o "rozšiřování univerza", ale o "rýžování peněz na umělém doplňování základního příběhu", protože jak již bylo řečeno dříve - v podstatě se vůbec nic nerozšiřuje, na 99 % se nebude jednat o nějaký veliký přesah úplně jinam jako např. ve SW univerzu. Can you see the difference?
  • Že mu zase na to skočíte*11* .. Jestli on žije v iluzi, že je to tak tak ho nechte *7*. Vy si to stejně zahrajete, a kdyby jste ho burana nechali jednou za čas něco vykřiknout o tom jak jsme všichni droni, tak to stejně situaci nemění - ME série to nepoškodí, neboť rozumnému člověku musí být jasné, že jde o provokaci.
  • ZvacA
    Ten model určitě nejde použít obecně, páč určitě by si snad i trochu zauvažoval zda vysolíš, řekněme půl tisíce, za věc, která se sice může obkecávat nějakou prací a stráveným časem, ale jinak je to strašná chujovina, která za ty peníze opravdu nestojí. Chci říct, že v takovém případě nemá člověk potřebu si něco pořizovat, byť by měl být sebevětší fanoušek a pokud by chtěl mít přehled, tak Youtube nebo fan stránka ke hře to jistí. Ono totiž není nikde daný, aby se univerzum rozšiřovalo jen samotným herním scénářem, byť je pravda, že je to pro důvody stále držet aktivně nějaké publikum u dané hry. Má zkušenost s jinou herní značkou však ukázala, že doplnit danou problematiku mohou vývojáři sami prostřednictvím diskuse s fanoušky, pomocí oficiálních prohlášení, komiksů, zpráv a jiných a to zcela zadarmo. Jasné, je to idealistická a nevýdělečná představa, ale jde to. Alespoň to ukazuje zájem tvůrců o hru a ne jen okaté vydělávání, jak se stále více lidí domnívá, viz Trol.
  • Trol.diskuzni
    Samozřejmě, že vím... Ale Lucasovi bylo odjakživa jasné, už v době, kdy dělal na původní trilogii, že píše až druhou část něčeho většího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit