Přejít na výpis diskuzí
Singleplayerová DLC pro Mass Effect 3 budou o Shepardovi
17.7.2012 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
*3* To já taky , ale raději bych byl za posun v příběhu.
-
Jenže komiksy jsou vždy z daného univerza. Vytvoříš univerzum (Warhammer 40000, Star Wars, X-men, Forgotten Realms atd. atd.), a pak to univerzum rozšiřuješ. Ve výsledku pak máš za nějakou dobu bohatou a komplexní základnu. No a u počítačové hry, která je velmi náročná a zdlouhavá na vývoj, je jednodušší pracovat s tím, co už máš a rozšiřovat to. Je to prostě na chlup to samé. Mody do BG vznikají dodnes, dokonce i 14 let let po vydání. Mně připadá, že ty naprosto absurdně bazíruješ na tom, že se ta DLC navrtávají do původní hry. Kdyby to byli samostatné balíčky instalující se do jiné složky a samostatně spustitelné, tak už by jsi byl spokojen??
-
DLC jsem si kupoval pač avizovali že to bude nějak promítnuto i v trojce. Mno něco se tam objevilo, ale nestojí to ta to. Kromě úžasného DLS s Lairou ( tam je ten odkaz aspoň patrnej )
-
Víš, co znamená slovíčko "Prologue"?
-
Zpoplatňovat dodatečnou práci je naprosto v pořádku. Ti lidi tam sedí a makají na dalším obsahu úplně stejně, jako makali na původní hře. Není to charita, mají na peníze nárok. Že obsah může odpovídat ceně dokázali Bioware u Legacy, Mark of the Assassin, Lair of the Shadowbroker, Overlord. Lze tudíž předpokládat, že obsah za tu cenu stát bude. A kdyby ne, máme tu recenze a fóra. Stejně jako je tomu u plných her. Nelíbí se ti, nekupuj, základní linie už je stejně ukončená...
-
Pokud do příběhu zasahuje někdo další, pak si napíše svůj příběh (rozvede postavu Franty, jak říkáš) a vydá si jej jako vlastní publikaci... To je naprosto v pořádku a nijak to nezasahuje do původního díla. Nebo jsi snad viděl, že by někde někdy někdo vydával třeba trilogii Pána Prstenu s přízviskem Extended se svým vlastním doplněným příběhem, který někde jako fanoušek zbastlil na koleni? Já teda ne.
-
A nebo neumre nikdo. A nebo umre Shepard, ale chapu, je to vlastne uplne to same jako tri (ctyri) stale stejne moznosti...
-
Veskoslav: Myslel jsem to jako vtip, nikoli urážku.
-
Na druhou stranu je třeba asi oprávněně poukázat na to, že pokud se tyto doplňky do celého dějiství nadále zpoplatňují, přičemž jim tomu ani neodpovídá třeba obsah, jejich punc " do univerza " jim moc nepomůže a rozhodně to ani není v pořádku, na tom se asi s kolegou shodneme všichni.
-
Problem je, ze Bioware udelala co mohla, aby fanousky odradila. Opravdu nevim, kdo jim po tom, co predvedli, jeste vysoli dalsi prachy.
-
Aha, takže Star Wars, které měly oficiálně konec daleko dříve než začátek, byly ukončené už před natočením prvních třech dílů (respektive nové trilogie)?
Tvoje logika je chybná. Příběh je ukončený tehdy, kdy se do něj už oficiálně nezasahuje. -
Aha, takže když napíšu komiks, v němž se objevuje vedlejší postava Franty, o kterém je známo, že býval zametač chodníků a někdo se za dvacet let rozhodne na můj komiks navázat a Frantova dobrodružství o zametání chodníků rozvést, tak by se na mě jako původního autora měla snést vlna kritiky, jelikož jsem tehdá před dvaceti lety svůj příběh neukončil?? A jinak dobrý?
-
Tak to bych musel dělat furt:) Jelikož tolik chyb je u každého z nás aspoň jednou za čas:)
-
Bla, bla a bla. Příběh je uzavřený proboha? Má konec? Má. Je uzavřený. Toto jej pouze rozšířuje proboha, už to pochop. Většina DLC pracuje na tomto principu. Ale to je fakt marné, přijít z práce a rozčilovat se s takovým individuem a snažit se něco vysvětlit.
-
No offense, jen mi to prostě někdy nedá a musím si rýpnout :)
-
A jděte někam, já jsem ráda, že si budu moct zahrát ještě za moji milou Shepardovou :)
-
"Ukončený příběh = nedopíšeš k němu ani větu navíc. Pokud cokoliv doplníš, tak jej tím otevíráš a měníš a tedy se nejedná o finální verzi, o opravdový konec trilogie."
Líbí se mi, jak někteří lidé na tomto fóru mají chronické tendence své názory "posilovat" užíváním invektiv na uživatele s odlišným názorem... *3* -
Když vydáváš DLC k ME 2 v době, kdy je jasné, že výjde ME 3 se stejným hlavním hrdinou a v rámci stejného příběhu, tak to asi těžko bude konec, že... Možná v rámci toho DLC, ale to je tak vše. Jak říkám, nezajímá mě každá soulož v rámci světa Mass Effect, to už se radši podívám na nějaké kvalitní p*rno...
Pokud nejsi schopen se vyrovnat s odlišným názorem, tak na mě raději vůbec nereaguj. Mimochodem, FIFA je v posledních letech skvělá a daleko více naplňuje to, co slibuje, že svým hráčům nabídne, než jak je tomu u Bioware s jejich fail hrami typu SW:TOR, ME3 nebo DA2. *3* -
Uz nekrm trolla, je to zbytocne a akurat chytis nervy :)
-
Co má společné to, že chodím na vysokou s tím, že občas se můžu splést v S a Z? To se tady pokaždé musí ukázat někdo, kdo bude neustále řešit češtinu?