Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Trol: "Aha - kdo že to tady vykřikoval, že Shepardův příběh se vydáním základní trilogie zcela ukončí? Cahire, Hairy_Assi, pane Poláček, ...? CHA, já to říkal hned, jak to bude!" - Shepardův příběh je zcela ukončen. *3* Že se budou vydávat !BONUSOVÁ! DLC rozšiřující některé vedlejší linie či pasáže (všechno se to tedy bude odehrávat před koncem), se vědělo už od začátku a komunita to tak chce.

Tak ještě jednou: Pokud je obsah násilně vytrhnutý ze hry a hra tudíž není uzavřeným celkem, nýbrž končí cliffhangerem odkazujícím k DLC, je to svinstvo. Tohle ale není případ DLC pro ME3, která budou následovat. Základní hra je uzavřený příběh s počátkem a koncem, stejně jako je Fallout: New Vegas uzavřeným celkem i bez DM, OWB, HH či LR. Tato DLC pouze rozšiřují celé univerzum.

Hra je hotová a všechno je vyladěné, je tudíž mnohem jednodušší tvořit další obsah. Hoši pracující na DLC pro ME3 jsou teď v podstatě moddeři - mohou si vyprávět různé příběhy a roubovat je na hru. Nechápu, že tohle někomu vadí, naopak, já to vítám a doufám, že budoucnost se v tomto duchu ponese. Taková DLC jsou pro fanoušky, ne pro lidi, kteří hru jednou dohrajou a nazdar.

Takže Trole, zase kecáš kraviny.
  • Sweetchuck
    No tedy, vejškař a píše skončí se "z" *8*
  • Veskoslav
    V podstatě je to "skoro" to samé:)Jelikož ti tam umírají pouze jiní členové posádky a mění se sekvence na tom, zda-li umřou nebo ne:)
  • Heh, tak to uz bude muset jeden byt megabiodron, aby zaplatil prachy za DLC, kdyz vi, ze stejne skonci u Spratka, jeho nesmyslnych kecu a tri, teda vlastne ctyr, pardon, vyberu z nichz hrdina 3x zhebne a jednou mozna nezhebne. Opravdu jsem zvedavy na prodeje. Porad jeste si myslim, ze lidi maji mozky a takhle se ojebavat nenechaji.
  • Veskoslav
    Nekončí? Myslíš to, jak ti pomře celá posádka? Nenech se vysmát. Když nemáš nadávky na Skyrim, tak na ME3, když ne na ME3, tak na něco jiného. raději hrej tu hrůzu jménem Fifa a jak se řéká neotravuj:)
  • Ale ono to skonci pokazde jinak, podle toho jak hrajes a nebo jak se rozhodnes. U ME3 to skonci vzdy u Spratka, jeho dementich kecu a vyberu a, b, nebo c. A pardon, ted se prekonali a dali nam i d, jooo.
  • Pokud vim, tak sama ta Asarijka (zapoměl jsem jméno) řiká že jí z Omegy vypudili bez boje...léčkou a že se tam vrátí jim nakopat zadky až po finální bitvě...takže logicky nemůže bejt bitva o Omegu před koncem...ale je možný, že si to špatně pamatuju...
  • Trol.diskuzni
    To Veskoslav - V té době ještě Shepardův příběh končit neměl... A kdo v tom DLC souložil s kým, je mi tak nějak u rekta. Mimochodem, už mě zas někam posíláš? *14*
  • Veskoslav
    Takže nemáš ani jedno DLC k ME2, protože jsi věděl, jak to skončí?:)
  • No...sotva by vydali DLC jen pro destroy ending (př kterym shepard přežije (?)) to neni marketingově výhodné
  • ZvacA
    Jak bylo řečeno v článku, pořád to může vyplnit hluchá pole v příběhu a flashbacky více dotvořit charakter - z hlediska zájemců o universum rozhodně zajímavý prvek - bez toho, aby se musely překopávat finální momenty postavy. Nikdo netvrdí, že DLC musí jít chronologicky. Že se na tom rejžuje? To není žádný nový mesiášství, to je klasická současná herní politika, byť pravda ne přímo k potlesku. Buď rád, že jsi spasen od hříchů Bioware a můžeš nadále svobodně uvažovat nad další resistencí vůči všemu nerůžovému.
  • Veskoslav
    Ano trole. A co třeba DLC k ME 2, když ti pomřela posádka? To taky bylo zvěrstvo? Jdi se léčit:)
  • Trol.diskuzni
    Jak jsem již zmiňoval výše - všichni tady (a nejen tady) vykřikovali, jak Mass Effect skončí... Pak to změnili na to, že končí Shepardův příběh. A nyní je to zase jinak, musíme přece vydat pár DLC, datáčů a posléze ještě ME:SS (Mass Effect:Shepard's Story) MMOuárpídží! *5*
  • aj ked pri destroy endingu Shepard prezil (aj to priznali) tak myslim ,ze to budu iba DLC pred koncom
  • DLC singl mno když to neovlivní konec tak je trochu zbytečné, když všichni víme jak to dopadne. Vlastně to nemá ani praktický důvod. Zastřílet si můžu v mulťáku.Kdyby to bylo po finále s odkazem na budoucí hru z prostředí ME bylo by to lepší a i motivující si něco takového stáhnout, ale moc tomu nevěřím. *9*
  • Ake klamstva preboha co to tu trepes? To, ze budu dalsie SP dlc bolo jasne uz pred vydanim hry a vsetci to ocakavali. Bolo by naopak sklamanie a divne ak by nic nebolo. Ja si rad zahram malu epizodu zo Shepardovho pribehu aj ked je pribeh uplne ukonceny.
  • skaven123
    mozno vydaju dalsie dlc len pre teba return of zombie shepard
  • Trol.diskuzni
    To Smith - Někdo na lži a nekalé komerční praktiky Biowhores upozornit musí.
  • Ty si fakt len troll nic viac.
  • No to snad ne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit