Přejít na výpis diskuzí
Singleplayerová DLC pro Mass Effect 3 budou o Shepardovi
17.7.2012 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
Ukončený příběh = nedopíšeš k němu ani větu navíc. Pokud cokoliv doplníš, tak jej tím otevíráš a měníš a tedy se nejedná o finální verzi, o opravdový konec trilogie.
-
tedka uz je to ABCD :D
-
A co na to chceš napsat? U Mass Effect 2 mi taky pomřela celá posádka, to jsem měl jako si říct, všichni mrtví, DLC nebudu stahovat?:)
-
Já chci bitvu o Omegu jako DLC:)
-
Tomu rikam "obhajoba" ;-)
-
Ak by nevysli ziadne dalsie dlc tak sa nic nestane. Pribeh je ukonceny na sto percent. To ze pribudne nejaka ta mala kapitola pred koncom nic neznamena. Tiez si ziadne dlc stahovat nemusis ak ti to tak strasne vadi...
-
Prostě je to tak, jak jsem říkal - budou na tom rejžovat, dokud se bláhové droní duše nechají s láskou oškubávat (zdravím Cahira!)... Hlavně, jak se tady všichni ohrazovali, že vydáním Mass Effect 3 vše končí a pak najednou končila jen Shepardova linka a teď najednou zase to nekončí, protože se vydaj ještě DLCčka a kdo ví, co to bude zajtra... *6*
-
Tím, že vydávají DLCčka o Shepardovi, se zjevně příběh vydáním trilogie neukončil. *6*
-
Pribeh sa ukoncil ak si si nevsimol. Vsetky DLC budu pred finale.
-
O DLC se vědělo, ukončilo se to v rámci dalších dílů.
-
Aha - kdo že to tady vykřikoval, že Shepardův příběh se vydáním základní trilogie zcela ukončí? Cahire, Hairy_Assi, pane Poláček, ...? CHA, já to říkal hned, jak to bude! *6* *6* *6*
-
Tomu teda rikaam grandiozni tah, ano SP DLC bude akorat s dodychajicim co mozna spis terminatorem Shepardem nojo, co se da (aspon neco he?) Nikoho nenapadlo ze na konci
Kdyz pristane v dzungli Normandie, tak se pohnou dvere, treba zeb mohl nekdo prezit Joker... stale nic boha to by bylo asi zas moc tezke ze, ne ne to si schovame do 4dilu... "pro jistotu" -
Schválně jsem se tomu vyhýbal, čili tam žádné nejsou. Kdyby byly, uvedl bych to, samozřejmě.
-
No to je prekvapenie :D
-
Tak ty reakce fanoušků by byly jiný, kdyby Bioware nevyprávěly, že konce nebudou ABC. Plus minimum možností v rozhovorech oproti jedničce a dvojce... Ale co, aspoň to trochu vylepšili.
-
nechci se dozit doby, az sihgleplayer bude vychazet jen jako DLC
-
Petře, ne všichni ten příběh dohráli, takže prosím tě, příště varuj, že když nechceme spoilery, není článek určen pro nás.
Díky za všechny ty, co si to chtějí užít :) -
No to já doufám, ale vydávat je, když už
Můj Shepard dávno žere hlínu... *4*