-
Mno jestli to dopadne jako oblivion nebo falloblivion tak to potes koste... -
-
já doufám, že si konečně sehnali kvalitní pisálky *5*
-
-
Heh, prostě bych ho setřel tím že bych mu řekl že to že je to primárně na konzole nemusí nikomu říkat protože podle screenů to je vidět na první pohled. A měl by to.
Přiznejme si totiž že hra která by byla vyvíjena současně na všechny tři platformy nebo hra která by byla vyvíjena nejprve na pc by byla schopna na screenech vypadat ještě podstatně lépe. A pak bych se mu po vydání ještě vysmál za to tvrzení že tvořit porty je v pohodě protože je jasné že to zas bude plné chyb.:D -
port z konzoli ? fffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuu
-
Když to čtu je mě z toho skoro zle, na druhou stranu všichni víme proč to bethesda tak dělá. Protože kdyby to vyvíjeli nejdříve na pc mohlo by se jim stát že by to pak nemohli pořádně převest a konzole díky jejich rozdílné a značně uzavřené architektůře. ale nevysvětluje to proč to nedělají současně na pc i na koznole.
To zda je to dobře či špatně uvidíme ale až při vidání,ale jako pc hráče mě toto jejich tvrzení samosebou šte, protože tedy myslím že by to měli dělat současně pro všechny platformy, ukazují tím že na pc hráče v podstatě kašlou. -
-
pc a xbox360 mají skoro stejné architektury
-
-
Přesto je Xbox 360 narozdíl od pc silně uzavřený.
-
-
Ale mnohem více mě vadí ono "zjednodušování" a zkonzolovatění rozhraní hry kdy postupně díl co díl mizí to co dříve dělalo RPG.
A sice je tedy pravda že Bethesda zjevně porty "celkem" umí (vzhledem k Morrowindu,Oblivionu a Falloutu3) ale kdyby to bylo dělané současně a bez takových ústupků mohlo to být jistě ještě lepší.
No,každopádně tímhle prohlášením mě tedy opravdu naštvali. Netřeba to více rozmazávat.:/ :D -
-
Tak si porid konzoli, ne? Je uz za par supu a nektere hry je proste mnohem lepsi hrat na ni. Treba batman arkham asylum. Ja taky stridam platfírmy podle tího, kde ue hra nejlepsi. Proc byt fanatik zamereny jen na jednu platformu a zlobit se, ze nekdo vyviji pro platformu jinou.
-
-
Co by tim proboha vyresil? Zamysli se nad tim co pises!
-
Proč si kupovat konzole? Nic by to neřešilo, prostě mají omezenou architektůru a hry kteér na nich běhají by zvládlo každé druhé pc takže kupovat si konzoli nemá význam,zvlášť u titulu co bude i na pc, to co mě vadí je ono zjednodušování, a to bude i na té konzoli. Tak co bych tím asi vyřešil?
Jinak to že mám jednu platformu ze mě fanatika nedělá.
Nezlobím se tedy že to vyvíjejí na konzole,ale zlobím se že to vyvíjejí přednostně pro konzole a díky nim dojde k dalšímu zjednodušování. Kdyby to vyvýjeli současně bylo by mě to uplně jedno.
-
-
-
-
hošové, vždyť se tu mluví jen o UI a ovládání, tak co se čílíte *7*
apple má geniální ovládání, takže se nedivím Bethina migruje ze svého "symbianu". inspirace je to rozhodně dobrá (vocaď pocaď samosebou). -
-
Apple má genialní ovládání a krasné produkty. Jenže já v RPG rád tabulky, tuhé souboje. Rád si herní zážitek vydřu. Každopádně - Skyrim vypadá nádherně.
-
-
tabulky a tuhé souboje se přeci netlučou s lepším ovládáním. pokud to v RPG směru doprasí jen proto, aby to mohla hrát stará Škopková, tak mě taky naštvou, o tom žádná *3*
ale ty výkřiky tady jsou jalové až hamba -
-
Precti si vyjadreni vyvojaru o tabulkach a statistikach ve hre apak tady mudruj *1*
-
-
počkej, kde? *8*
zdroj prosím -
-
ať čtu jak čtu, tak jde stále o změnu presentace dat, ne o změnu dat jako takových. šmarjá, lidi, čtěte pořádně
-
Hned vedle clanku, v belskovkach je prvni zprava :
16:10 The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra má být pro hráče více otevřená a přístupná, zapomeňte na statistiky a tomu podobné věci.
-
-
-
-
-
-
tohle info jsem vědět nechtěl... *9* *9*
-
prečtu recenzi, reakce hracu a jestli to bude blbost tak to klidne nekoupim. Od rpg-čka vyžaduji jistou hloubku.
-
Hlavně doufám, že postavy nebudou tak nepřirozeně a divně "bruslit" po okolí, jako tomu bylo v Oblivionu a Falloutu. Já jsem tam za boha nemohl nikoho pořádně trefit, případně se ve větším boji zorientovat. Animace byla opravdu strašná a to plavání po terénu ještě horší.
-
-
Ja s tim problem nemel, asi jsi lama, hrej lehci hry pro casualy.
-
V.A.T.S.
-
-
Chabá to záplata...
-
-
Oblivion si jiz nepamatuji,ale ve Falloutu jsem rozhodne nemel zadny problem s nicim takovym co tu pises . Obzvlaste kdyz v obou hrach je moznost si hru zapauzovat.
-
-
v oblivinu tomu fakt tak bylo, hroznej chaos, kolikrat se me stalo ze sem zabil misto nepritele nejakou spratelenou postavu a to brusleni je i ve falloutu, z tech pohybu vubec neni cejtit tiha tech postav
-
-
-
Přesně tak.Jestly s této planeti nezmyzý konzole,budeme trpjet *1*
-
-
Je to buďto sarkasmus, nebo trolling. Teď nevím které. Možná oboje.
-
Já trpím když čtu tenhle "příspěvek" ...
-
Ti máž ale slovník! nauč se čezki! *11*
-
-
:D
no ..na temu Skyrim a jeho "komplexnosti" som debatoval vcera a bol som vyhlaseny za trolla a pod -
-
po právu *3*
-
ja taky a byl jsem vyhlášen jistým D*ementem za nadřazenou rasu které chce ovládnout svět
-
A ty se divíš, když jsi byl schopen vést nekonečnou diskuzi na téma: "v reálu mečem lidskou kost nepřesekneš, takže všechny hry a filmy, v nichž se takové jevy vyskytují, jsou blbosti". Neštve tě třeba, že postavy neumírají po jedné ráně? Srovnávat realitu a hru může jen blázen/troll a ještě větší blázen/troll pak považuje "reálnost" hry za určující prvek komplexnosti. Pro mě komplexnost znamená, že hra nebude zjednodušený, případně nefungující paskvil. Ty řešíš leda úsměvné kraviny. Ano, pobavil jsi nás, ale už toho nech.
-
-
skvele, ja som tam riesil kopec veci len ty si vypichol jednu a robis zo seba kinga. tato hra bude konzoloidny paskvil, zjednoduseny aby vacsina ludi krochkala blahom.
Uzi si ju :) -
-
heh aspon to ma jednu dobrou stránku hru rozjedeš i na 2 roky starém křápu *3*
-
můžu taky?
-
-
-