-
Jako ještě zjednodušení od Oblivionu? Takže tentokrát bude prozkoumaná CELÁ mapa? :D Ale je to fajn, konečně se Bethseda vrátila k tomu, co umí.
-
aaaaaaaaaa nejvic rvou... chvilka napeti.. PC HARDCORE FANATIC GAMERS :D
myslim ze kdyz napisete svuj cool post o tom jak to jde s pc scenou do ..... tak se fakt nic nezmeni ;) -
-
Řvát klidně budeme, protože portu z konzolí je třeba se vždy obávat a většinou je to oprávněné ...bohužel. Převážná většina těchto portů dopadá špatně.
-
Pravda
-
a ked nenapisem nic,tak sa bude zdat,ze je vsetko v poriadku :)
-
-
Já se zase modlím za solidní port Battlefield 3 na konzole, Skyrim bude určitě stejně komplexní jako Oblivion nebo Fallout 3/Vegas na konzolích. Osobně mi nesedl inventář Oblivionu ani Fallout jak na PC, tak konzoli, takže v tom jsem dost zvědav. Navíc, Pcčkáři mají zaručen modding, pevně v něj doufám i na konzoli.
-
-
Jj, zdá se, že to je jeden ze způsobů, jak prodloužit hrám životnost. Buď jim vývojáři poskytnou nehynoucí podporu, jako to dělá Blizzard, nebo vypustí slušný editor a nechají tak fandy, aby dělali práci za ně. Takový Morrowind s overhaulem od Kingpixu vypadá, jako by vyšel letos:-)
-
-
to bude minimalni hw 4 jadrovy procesor. u oblivionu jsem splnoval vsechny pozadavky mel sem i o trochu lepsi a stejne sem to nemel na nejvyssi detaily
-
Nebyl nahodou i Oblivion a Fallout 3 primarne na konzole a pak portovan na PC? Interface tomu jasne napovida. Kazdopadne to je to posledni ceho se bojim. Oblivion i Fallout 3 maji interface debilni a nedokazu si prestavit, ze by to v Bethesde dokazali pohnojit jeste vic. Take zjednodusovani v Oblivionu bylo znacne a kdyby se rozhodla B zjednodusovat jeste vic, vysla by nam z toho obycejna rubacka s povrchnimi rpg prvky, ale cool grafikou. *4*
-
-
Nejprve byl Oblivion na PC, Bethesda měla pak menší problémy s frameratem jak u Xka, tak PSka, Fallouti už, ale byly lepší
-
-
morrowind, oblivion i fallouty byly primárně konzolové
-
na PC a Xbox vyšla zároven po několika měsících na PS3
-
-
-
Však ono to nebude tak hrozné. Vždyť i ten Fable 3, který má port zmršený, se dá v pohodě hrát *3*
-
-
*1* Hehe, máš u mě + za odvahu vytasit se s takovým spamem *1*
-
-
No ale fakt to hraji a baví mě to. Pár dní zpět jsem to koupil.
-
-
-
Az mi ukapla slza. Po Black Isle se mi strasne stejska.
-
-
není moc proč. InXile (Fargo, Tim Cain) vydávají Hunted a Obsidiani (prakticky zbytek BI) předvedli s New Vegas, že kvalitní RPG není ztrátová záležitost.
-
-
*deleted*
-
Jako u Bethesedy jde vidět, že né všechny porty z konzolí musí být špatné.
Oblivion byl opravdu hodně dobře předělán na PC a podpora módů, patchů a jiných PC only blbůstek byla naprosto skvělá. -
znamena to ze skyrim bude iba DX9 ?
-
-
ano
-
neboj na pc verzi beztak nasilne narvou neoptimalizovany dx10/11 efekty aby si to mohli zahrat i v nasa na 30 fps :)
-
-
Moje zkusenost je takova,ze DX9 mnohdy vypada lepe nez DX10/11. Minimalne tedy nektere efekty.
A 30 FPS je uplne v pohode a plynule hratelne. S tim jsi prestrelil. -
-
tvoje zkušenost s DX10/11 je nulová, protože žádná DX10/11 nativní hra nevyšla (možná nějaká indie pitomina, to nepočítám). První pořádná DX11 nativní hra bude Battlefield3, tam se teprv ukáže síla nového DX API *3*
-
-
Takze mi chces rict,ze vsichni vyvojari neustale lzou? Age of Conan, Dirt 2,Dragon Age 2....
Pak se na me ale nezlob,jak to mam asi vedet. Ja nepatram do hloubky o tom co umi/neumi DX10/11. -
-
ano, lžou, bohužel ke škodě nového API
-
-
-
neprestrelil ..... sem to myslel tak ze jen v nasa to budou mit plynule :)
-
-
-