Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    By se ti pak zbořil svět co?
  • Malleth
    Mě děsí kolik lidí si do teď myslelo že to vyjde jen na PC. Měli by se naučit číst
  • KIMCID
    aby na té hře nebylo znát pak ,že se to dělalo i na konzole
  • x_ander
    A já myslím, že ty jsi zamrzl ve čtvrté třídě základní školy.
  • Proč by měl sedět za klávesnicí a myší, když může držet ovladač?
  • Tilwaen
    Teď jen za noc to narostlo o bezmála 40 000 liber, pomalu aby vymýšleli další stretch goaly...
  • Odér? Jakože smrad? *1*
  • Nezapomeň, že toho psa dělá víc lidí a jejich práce se musí nějak zaplatit. Zaměstnavatele můžev tomto případě vyjít jeden zaměstnanec za rok na 1 m (plat + pojištění). Psa je potřeba vymodelovat, udělat textury, rozpohybovat, vymyslet questy a vytvořit pro questy prostředí, tj. nové lokace, NPC, skilly, rozhovory, jejich dabing atd... Ve výsledku to vypadá, že začlenit psa není jen tak :)
  • KIMCID
    presentace super ,ale to že drží ovladač a nésedí za klávesnicí mě děsí.
  • Tak, trollí se všude, já jsem to sice neviděl, ale dokážu si představit, že u kterékoliv hry na twitchi je to 3x horší. Namátkou třeba Dota 2, když se hraje nějaké utkání, tam je ten chat prostě neuvěřitelně dementní vždycky.
  • tak ten milionovy goal je poriadny bullshit, to preto ho nezverejnili hned, inak by sa im na to ludia vys.ali
  • Těch ptáků jsem si taky všiml a je to krásné. :)
    Teď si nevybavuju žádnou hru, kde by tak realisticky a tak nahlas zpívali. Je to maličkost, ale pro mě za mě, ať tam hudbu nedávají, ptáci stačí.
  • *13* Ty tady na tom s tou oblíbeností ale nejsi jinak.
  • Warriosparky
    Ten live stream byl oznámen ve videoupdatu na Kickstarteru, v těch otázkách a odpovědích na Redditu, na Twitteru, na Facebooku, možná i jinde. *3*
  • Ale moc by me bavilo hrat v tomto svete za ceskeho Robina Hooda.To bych bral hned!
  • Za ty minuska,Myslis,ze cryengine se vyrona enginu uncharted,oder 1886,unreal4?Neblazni!Zamrzl si v roce 2012!
  • Uznavam, ze jsem po ranu trochu urypany:-) Ale chce to trosku soudnosti. Ja bych si netroufal pochybovat o necem, o cem nemam ani paru. Pusobi to hloupe. To je vse.
  • Bude! Neboj!Bude i na ps4,ma tachpad i citlivou kameru,to sami xbox720p,ma kinekt.
  • Tilwaen
    Naopak, odvážné by bylo dát si třeba pouze rok, pokud jsou ve stádiu, ve kterém momentálně jsou. Třeba už jen samotné performance capture bude celkem časově náročné, natož ten zbytek - animace, questy, dabing, pes, ...
  • No tak zaprve jsem rad, ze jsem ti zvedl naladu a za druhe mile potvrzujes svoje vlastni tvrzeni. Moje koutky naopak zveda to, ze jsi ochotny travit cas prispevky pod neco k cemu nemas co rict.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit