Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
396 příspěvků
-
By se ti pak zbořil svět co?
-
Mě děsí kolik lidí si do teď myslelo že to vyjde jen na PC. Měli by se naučit číst
-
aby na té hře nebylo znát pak ,že se to dělalo i na konzole
-
A já myslím, že ty jsi zamrzl ve čtvrté třídě základní školy.
-
Proč by měl sedět za klávesnicí a myší, když může držet ovladač?
-
Teď jen za noc to narostlo o bezmála 40 000 liber, pomalu aby vymýšleli další stretch goaly...
-
Odér? Jakože smrad? *1*
-
Nezapomeň, že toho psa dělá víc lidí a jejich práce se musí nějak zaplatit. Zaměstnavatele můžev tomto případě vyjít jeden zaměstnanec za rok na 1 m (plat + pojištění). Psa je potřeba vymodelovat, udělat textury, rozpohybovat, vymyslet questy a vytvořit pro questy prostředí, tj. nové lokace, NPC, skilly, rozhovory, jejich dabing atd... Ve výsledku to vypadá, že začlenit psa není jen tak :)
-
presentace super ,ale to že drží ovladač a nésedí za klávesnicí mě děsí.
-
Tak, trollí se všude, já jsem to sice neviděl, ale dokážu si představit, že u kterékoliv hry na twitchi je to 3x horší. Namátkou třeba Dota 2, když se hraje nějaké utkání, tam je ten chat prostě neuvěřitelně dementní vždycky.
-
tak ten milionovy goal je poriadny bullshit, to preto ho nezverejnili hned, inak by sa im na to ludia vys.ali
-
Těch ptáků jsem si taky všiml a je to krásné. :)
Teď si nevybavuju žádnou hru, kde by tak realisticky a tak nahlas zpívali. Je to maličkost, ale pro mě za mě, ať tam hudbu nedávají, ptáci stačí. -
*13* Ty tady na tom s tou oblíbeností ale nejsi jinak.
-
Ten live stream byl oznámen ve videoupdatu na Kickstarteru, v těch otázkách a odpovědích na Redditu, na Twitteru, na Facebooku, možná i jinde. *3*
-
Ale moc by me bavilo hrat v tomto svete za ceskeho Robina Hooda.To bych bral hned!
-
Za ty minuska,Myslis,ze cryengine se vyrona enginu uncharted,oder 1886,unreal4?Neblazni!Zamrzl si v roce 2012!
-
Uznavam, ze jsem po ranu trochu urypany:-) Ale chce to trosku soudnosti. Ja bych si netroufal pochybovat o necem, o cem nemam ani paru. Pusobi to hloupe. To je vse.
-
Bude! Neboj!Bude i na ps4,ma tachpad i citlivou kameru,to sami xbox720p,ma kinekt.
-
Naopak, odvážné by bylo dát si třeba pouze rok, pokud jsou ve stádiu, ve kterém momentálně jsou. Třeba už jen samotné performance capture bude celkem časově náročné, natož ten zbytek - animace, questy, dabing, pes, ...
-
No tak zaprve jsem rad, ze jsem ti zvedl naladu a za druhe mile potvrzujes svoje vlastni tvrzeni. Moje koutky naopak zveda to, ze jsi ochotny travit cas prispevky pod neco k cemu nemas co rict.