Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Zrovna Bethesdy bych se nebál. Dělají pořád to samé. Generické prostředí a pak to musí modeři dodělávat.

Zde se snaží aby to bylo techniky super a mělo i nějakou logiku. O to se Bethesda nesnaží.
    Zaklínač 3 může pomoci. Bude to vypadat super, bodu tam morální rozhodní a nebude tak nelogické jako Skyrim. Jestli to uspěje lidi by mohlo chtít více podobných her.
  • čím víc se to vymyká tradicím RPG, tím víc mě to láká :)
  • Když na to tedka tak koukám, tak mi to spíš připomíná Far Cry mix s RPG ve středověku - FPS pohled, craftění, open world, velká mapa, auto pro přesun vystřídal kůň... :)
  • Ja rovnako milujem tých užívateľov ktorý hunrú na gameplay z pre-alpha verzie hry ktorá má ešte 2 roky vývoja pred sebou. To že Vávra pekne ukázal všetkým prispievateľom čo vlastne podporili aj ked riskoval hate od nejakých dementov ktorým nedojde že cieľom bolo slušne a otvorene ukázať na čo to vlastne ten jeden mega € už vyzbierali na rozdiel od iných ktorý za rovnakú sumu ľudom ukážu tak tri obrázky z hry ktorú podporili stovkami a nevedia od nej nič...
  • Jack1947
    Jo, ukazuje nezavislost na klavesnici a mysi... on Vavra je sam tak trochu konzolista takze s tim nema problem, hlavne to bude na konzolich hratelne pekne bez nejakych nedostatku.
  • Jack1947
    Ej, tady te ma nekdo fakt rad *15*

Vavra fans to koukam rozdychavaji sotva... *3*
  • Hra vypadá nádherně, a to je dva roky před vydáním. Podle mě je otázka, co s RPG udělá Zaklínač 3 - protože to bude dost podobná hra, velký svět, slovanská atmosféra. Od Zaklínače se bude asi dost odvíjet přijetí Kingdom Come. Teoreticky je možné, že Bethesda do té doby vydá Fallout 4, pak by se to asi srovnávalo s ním.

Jediný větší potenciální problém vidím v tom, jestli v tom velkém prostoru bude, co dělat. Bethesda sice dělá "bramborové krajiny", ale je v nich spousta herní náplně nejrůznějšího druhu. Bude záviset na zlepšování postavy, craftu, jestli se něco bude náhodně generovat, množství vedlejších questů atd.

Celkově super.
  • O nic si nepřišel nevídaná žumpa až jsem se začal stydět za svůj národ.
  • Je paradni, ze to hraje pomoci gamepadu.
  • Tilwaen
    Namátkou třeba 8:04, 22:03.

V Tebou zmiňovaném 23:25 za ním žádné NPC ani slepice nejsou, tudíž za ním ani logicky nemůže nic chodit; to ale neznamená, že svět za ním zamrzl. Zamrzlá je jen ta postava, což beztak do finální verze hry upraví.
  • Foxtrot_cz
    To mi připomíná tohle :)
    http://www.youtube.com/watch?v=86JAeh03A78
  • Tilwaen
    Třeba budou také s minihrou.
  • michaliuz18
    ty si slepi alebo si si pozrel video len na 3 sekundy? si daj 23:25 ... vyber vety, a svet okolo zamrzol ... alebo aspon hlavna postava , kedze zvuky a nejake tiene sa tam hybu..je to divne ale ved je to len vo vyvoji nestaram sa o to, len tak koemntujem co vidim:)
  • Chim
    Zkusím to za sebe taky nějak shrnout.

Celkově pokud jde o systém zatím asi nemám hře moc co vytknout, co bylo slíbeno a co bylo zatím vidět na videích, se nakonec objevilo i v dnešním "gameplay". Graficky jsou tam samozřejmě nedodělky, ale je to půl roku starý build a hra bude vydaná téměř za dva roky, takže na tohle je ještě spousta času.

Hlavně oceňuju celkové prostředí, atmosféru, opravdu jsem se cítil jako někde ve středověku uprostřed Evropy (v lese jsem si málem lehce ucvrnknul *1* ). Dost mi to připomnělo třeba první díl Total war (Shogun) kde byla podobná atmosféra.

Kreslená mapa vydařená i když bych snesl něco víc archaického a špinavého, inventář mi přišel zatím nepřehledný, ale myslím že to bude jen o zvyku. Určitě je v této podobě lepší než to co bylo ve Skyrimu.

Boj mi pořád přijde moc složitý (ani ne tak pro mě osobně ale pro mainstream usera), snad si lidi zvyknout. Dialogy jsou zatím hodně jednoduché a představoval bych si je trochu víc rozvětvené, tak třeba časem. Co mě ještě potěšilo, tak byla odpověď z AMA na můj dotaz ohledně řešení questů. Mělo by to být tak, že všechny questy (kromě bitev, obléhání hradů atd.) by měli být řešitelné i bez použití násilí.
  • Ukazka pekna, ale co se delo v tom chatu u toho zivyho yvsilani je neskutecny. banda pubertaku, pitomcu, trollu a sportovních fanousku který resily hokej. Ceska a slovenska ukázka toho ze jsme opravdu narody d*bilu..sorry

PS: Vavra jen nemohoucně krouti hlavou a snazi se to nejak zahrat do autu, musel se stydet ze je cech jak nikdy.
  • Tilwaen
    Třeba císař Caracalla byl údajně zabit, když vykonával potřebu u cesty *1*

"Během cesty byl Caracalla 8. dubna 217 zavražděn. Podle tvrzení vracejících se gardistů byl císař probodnut vojákem Juliem Martialem, když se chystal vykonat tělesnou potřebu. Prchající Martialis byl nato ostatními příslušníky tělesné stráže dopaden a ubit."
    -- W
  • ucho
    ano, to je součást toho, co jsem psal. to město v úvodu je velký, ale ve finále tam lidí moc nebylo. byl tam uprchlickej tábor a stany, ale stejně. a v té další vesničce s pár domky. jako prostě mi přijde, že tomu ještě něco k dokonalosti chybí, to je celý :)
    samozřejmě chápu, že se jednalo o verzi, kde ještě neměli tu propracovanější AI a taky jsme neměli možnost bedlivěji pozorovat ty jejich cykly. a právě vzhledem k té jejich simulaci života lidí to bude podle mě důležité. hráči budou počítám špehovat, co kdo dělá a tak... proto předpokládám, že tohle se bude ladit trochu víc... podle mě je to trochu daň za tu snahu působit reálným dojmem. je potřeba tam pak klást větší důraz na některé detaily.
  • Tilwaen
    Podle Wikipedie jich bylo víc, než bych si myslela, namátkou prý různí teriéři, španělé, mastifové, chrti, foxhoundi, ...

Spíš bych se celkem pozastavila nad konceptem psího společníka jako společníka. Četla jsem kdysi nějakou knihu o veterináři, už nevím, jak se jmenovala - děj se odehrával v minulém století a popisovala mj. to, jak na venkově prakticky nikdo neměl psa jako kamaráda, ale vždy jen jako pracovní zvíře a jako se zvířaty s nimi bylo i nakládáno. Co teprve potom ve středověku...
  • michaliuz18
    facepalm .. ale aj tak dakujem pan kemr .. miluju tychto uzivatelov co vzdy pridu len pre to aby niekoho upozornili na to ako pisu .. super
  • Já teda ani nevím, co jiného bych měl od lidí čekat než, že budou ve středověku pracovat. Podle mě to je ale taky tím, že jsem tam ve městě moc lidí neviděl a to myslím, že ještě doladí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit