Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
396 příspěvků
-
Velice zajimavy dotaz!
-
Moje bystré oko spatřilo technickou propracovanost.
Skrze sklenici je vidět část těla postavy co sedí za sklenicí To je vymakaný! -
Následky obou tvých příhod bych nechtěl čistit *1*
-
Bože tohle neměl Vávra ukazovat.. asi tak 10x jsem se u toho udělal a 5x podělal.Neskutečně se na tu hru těším, navíc když je to od českých tvůrců, tak to moje vlastenecké srdce hřeje dvojnásob.
-
Tak já doufám, že je tohle jenom něco provizorního pro potřeby prezentací, protože jinak je to humáč.
-
Nebude to tím, že ten druhej build pouštěl v editoru ?
-
Překvapila mě dobrá zvuková stránka hry. Od mala nesnáším zvuk koštěte a když ta vnadná vesničanka zametala podlahu, tak jsem měl husinu. :D
-
Já jen doufám že ty úkoly navázaný na psa nebudou ala Sherlock Holmes *1*
-
náhodou to byla sranda, pořád jsem se smál, nemohl jsem to zastavit :D
-
Jaké rasy psů tu vůbec byli v té době běžné ? *1*
-
*1*
Moje památná scéna ve Skyrimu. Vyběhnu z první vesnice a jelen (nelogicky blízko vesnice), běžím a vlk, (kousek od jelena) zahnu jinam a po chvíli parta nějakých šílenců s mečem u věže co mě chtějí zabít.
*1*
A abych to vzal poctivě tak musí říci, že ten jelen by tam normálně bych nemohl. Neměl kde chodit ani jíst apod. Ten terén byl tak debilní, že by to normálně nešlo. -
Kvalita je opravu hnus :( 720p navíc nějaký divný.
Svět určitě v rámci možnosti zaplní. Ale jestli budou NPC propracovaný jak slibují klidně to může být opticky prázdnější. Po záplavě her ke je vše na jednom místě to potěší. -
neeeeee, žáádné pasoucí se vlky pár metrů od ovcí a co metr to nějaké npc. prosím nechat to takhle přirozeně realistické.
-
Ten dabing jak je dobrý. Je tomu rozumět a má to nádech zastaralosti. Snad to bude v podobném duchu i ve finále.
-
Tak nikdo neví, jestli by se mu to při pokusu o zabití slepice třeba celé nesesypalo. *7*
-
Jo hodilo by se nějaké hejno vrabců, nějací holubi kolem holubníku, sem tam veverku a zajíce. Ale zase nepřehánět.
-
Nevím, jak to myslíš, ale během videa mě taky napadlo, že spousta hráčů, zvyklých na dnešní RPG a MMORPG dost překvapí, že na ně nic nevyskočí každejch 5 metrů a první souboj potkají až po tak dlouhé cestě.
-
Nejsi jedinej
-
Tak Angry Joe už taky podpořil (zatím zpráva na FB a Twitter). Jestli udělá vblog, tak to půjde ještě hodně nahoru.
-
taky mi ten novej prisel takovej trochu prepalenejsi. Ale to se predpokladam vyladi