Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
396 příspěvků
-
LOL lebo logicky to nebudem pisat 2x to iste , to skopcim, kedze oba komenty su odomna
-
Ten holubník je dobrý postřeh, také mě hned trkl do očí.
-
Stejně jako rukavice, pokud by se někdo ptal.
-
Hele, nepodceňuj jelena, že by neměl kde chodit. Viděls, co tam umí koně? A co teprve takový jelen?
-
Zastavení času při dialozích není, můžeš si všimnout, že za hlavní postavou chodí NPC nebo slepice. Spíš se díky velmi časné verzi buildu vůbec nehýbou obličeje postav, na které je to zaměřené, tak to vypadá divně, ale zrovna u tohoto nemusíš mít vůbec obavy, že by to do finální verze neodstranili.
Mimochodem, přijde mi super, že v dialozích bude point of no return, bude to člověka nutit je více vnímat a mít pocit, že jeho volby mají (byť jen malý) dopad na to, co zrovna dělá. -
Vypada to dobre, pekne clenite a rozsahle prostredi... akorat ten pohyb je takovej jak Noclip mod trochu, urcite plus je ze jsou videt i nohy a telo pri pohledu dolu.
Boje pekne, i strelba z luku... no zatim to vypada vice nez nadejne, inventar atp uz bylo zmineno celkem prehledny a pohyb v nem nebude vubec problem.
Stejne si neodpustim ze ta podobnost s Skyrimem/Oblivionem tam proste je. ( inventar, ukazatel smeru - kompas a dole zdravy.)
No takto asi radi tuhle hru mezi nejocekavanejsi RPG vubec, nebo i hry minimalne na PC ( i kdyz i konzole). Nezbyva nez cekat na dalsi a dalsi informace, delat si vetsi obrazek o cele
hre.
Jo, ten videozaznam v HD (nekoukal jsem v zive) nebyl uplne ne a bylo to trosku mazne nebo se mi to jen zdalo nevim. I tak to asi vystavuje Cryengine do posledniho detailu. *3* tot vse. -
Má to opravdu kouzelnější atmosféru, než kouzelný fantasy svět v Oblivionu (to nemyslím špatně). Nejvíc se mi líbil les, ten grafici zvládli opravdu bravurně. To, co šlo vidět ve videu, vypadalo IMHO mnohem lépe, než předváděcí forest level v CryEnginu 3 SDK
-
lol na sectore je presne toto isté... ctrl+v
-
o lese jsem nic nepsal. mluvil jsem o celkovém vyznění světa, ve kterém se hráč pohybuje. proti krajině jako takové nic nemám. to spíš od lidí tam čekám asi trochu víc, když se snaží simulovat jejich život... každopádně tím neříkám, že se mi nelíbilo to, co jsem viděl. jen mě to nijak zvlášť neuzemnilo :)
-
Jenže ona takhle příroda opravdu vypadá. Když jdeš do lesa, kolik uvidíš zvířátek... Už jenom logicky před lidičkama utíkají.
-
rozhodně jsem tím nemyslel vyskakování čehosi na každých 5 metrech. spíš že mi ten svět přišel pořád takovej bez života, způsobeno třeba i těmi činnostmi lidí, kdy jsem neměl pocit, že by někdo něco extra dělal). ale tak říkal, že tam ještě nebyla ta propracovanější AI v té venkovní krajině mi to "neživo" nevadí. tam by stačil nějakej motýl na louce, občas zajíc nebo něco, ale jen decentně. hlavně aby se ta zvířata chovala nějak normálně. ten běh ovcí byl zatím nic moc.
-
Tahle hra má atmosféru i v téhle pre-alfa verzi, kterou jsme viděli na videu. Těch detailů, kolik jsem viděl a kolik jsem jich určitě přehlédl :) Vávrovo puntíčkářství (a nejen jeho, abych neurazil ostatní z WH) je velice přínosné, tohle nemá ve světě obdoby, když si vezmu, nakolik tahle hra vypadá vypiplaně a to je přitom ještě ve velice brzké fázi..
Mějte mě za blázna, ale mě se dotklo například to, že jdete(jedete) po louce, či v lese a slyšíte zpívat evropské ptáky, sýkory, pěnkavy, co jsem tak zaslechl.. ano, je to detail, ale všiml jsem si ho opravdu výrazně. Žádné cizokrajné ptactvo, na které není evropan zvyklý :)
Těším se, jestli v nějakém dalším updatu uvidíme střídání denních dob a počasí.. slunečno je sice krásná věc, ale umím si představit, jak by pohnulo s atmosférou, kdyby např. pršelo, nad krajinou se ploužily nacucané mraky, foukal vítr a v dálce duněl hrom... :) -
Tvůj příspěvek se mi moc nelíbí. Nevím, jestli jsi ještě v pre-alpha stádiu, ale chybí ti diakritika, malá a velká písmena a vůbec celé formátování je dost zvláštní. Měl bys ty žvásty vyladit, než s nimi půjdeš do světa.
-
Zase byl flame kvůli češtině ? Zkoukl jsem to až teď, a zajímalo by mě co tam zase řešili, že i Vávra zmínil trolly.
-
nedavno sa chvalili ze kazda NPC postava bude mat svoj denny cyklus, vzdy budu nieco robit, a mozu svoje cinnosti aj menit
ale ta zenska na zaciatku by zametala do nekonecna tu istu plochu :D
inak nemam co tomu vycitat je to este cele nedorobene takze drzim palce lebo niektore bugy animacii biju do oci
- taktiez sa mi nepaci zastavenie casu pri volbe vety v dialogoch , wtf na čo
- a k tomu este tie vety davat na stranu obrazovky ..nemohli to dat klasicky ako to ma napriklad dragon age ci mass effect ci skyrim na co sme vsetci zvyknuty , takto to vyzera cudne -
Jo říkali, reddit: Not implemented yet.
-
To myslím,že si Vávra pohlídá.To by byl sám proti sobě,protože právě bugy nejvíce vyčítal Skyrimu a říkal, že jeho hra bude oproti němu dokonalá a realistická (zatím tedy moc nelhal)
-
Jn, hlavně to snad bude hratelné na PC v dobré kvalitě ihned a ne čekat na neoficiálně patche a modifikace jako u TES.
-
*1* mě to vážně naprosto uchvátilo, ty Čechy z toho světa naprosto čiší a určitě to dopadne tak,že prvních 50 hodin strávím jen kocháním se.Sice miluju Elder Scrolls a vše co se kolem něj točí, ale momentálně víc asi Vávra,protože tohle je úplně někde jinde a je to fantastické i vzhledem k tomu, když porovnáme Bethesdu a Warhorse. ... *2* a jenom takové ptákoviny jako zvuk zametání koštěte a kvokání slepic z toho udělají právě ten vyšší level
-
Mimochodem neříkal někde proč nemají ty meče v pochvě?