Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • třeba to půjde vypnout s volbou obtížnosti - čím vyšší, tím menčí čas na reakci a třeba taky těžší minihry *4*
  • ucho
    škoda že ta kvalita videa na youtube nic moc. jinak svět mi přišel zatím takovej prázdnej (mrtvej), ale to se počítám doladí.
  • co znamena vypadal lip?
  • seprah
    a na 1M stretch goal psí společník *1* Julka jde do hry *1*
  • Vim o cem mluvis, ale je divny, ze mne to live nejelo ani z ceska, mozna v tom bude neco jinyho...
  • wenceslaus
    Trochu mě mrzí, že si mi tam moc nehodí. Vypadá jak od Josefa Lady a ne moc goticky.
  • seprah
    vypadá to skvěle, i přesto, kolik času mají ještě na dokončení.. jak tady už zmiňoval (/la?) M, moment, kdy Dan vstoupí s postavou do lesa je prostě uchvatnej.. vyloženě se těším, až se budu moct procházet po krajině a každou chvíli na mě něco nevyskočí nebo nezačne metat firebally, prostě jen chodit a kochat se, když na to budu mít náladu *4* mapa s inventářem taky podle mýho gusta, tenhle model inventáře jsem si hrozně oblíbil v Oblivionu, i systém oblékání a statistik vypadá přehledně.. hrozně "rád" bych našel něco, co bych mohl vyloženě vytknout, abych jen nechválil, ale prostě mě nic nenapadá. klobouk dolů, pánové *4*

EDIT: pravda, diskuze byla na pěst.
  • Malleth
    Tady je to v pohodě. Ale v chatu u toho streamu byl velehnůj
  • Taky se mi líbí nebránil bych se tomu kdyby to takhle nechali.
  • wenceslaus
    Na ofic forum se to ještě probírá a Warhorse se tam ptal, co by lidé preferovali.... takže čekám, že to není definitivní.
  • Jo jo, prezentaci jsem zkousl fakt jenom chvilku, mě se z těhle super disko efektů vždycky točí hlava. Ale alespoň tam nejsou lens flare, na to jsou specyjalysté u Dice :D
  • Nádhera ovšem v chatu se češi a slováci zase jednou předvedli jako h*vada.
  • GlaDOS
    To je snad taková klasika v každé vesnici. Ráno štěkají psi, někdo už od šesti řeže dřevo, pak něco hlásí rozhlas a nakonec projede výkupčí starého nábytku a králičích kůží. Do desíti hodin jsi stoprocentně vzhůru.
  • shadow
    Hra je super, ale vopravdu, ať žije GEMA :) ach jo...
  • 900K
  • Velice pěkné, jde tam opět vidět smysl pro detail jako u všech ostatních her, za kterými stál Vávra. Jen mně přišlo, že ten starý build vypadal vizuálně líp, než ten nový. Možná ale ještě nemají úplně doladěné TimeOfDay nastavení.
  • Mart9
    Takže to tady nemám pročítat? Díky za upozornění.
  • V ovládání klávesnice vs. gamepad by podle Vávry neměl být velký rozdíl. Spíš bych řekl, že hraní na gamepadu je pro potřeby streamu a prezentací vhodnější. Přeci jen s klávesnicí a myší by musel sedět u stolu a kamera by ho zabírala ze širokého úhlu a pravděpodobně moc zblízka, jak to bývá u homemade youtube videí.
  • walltar
    Jenom mě mrzí, že chtějí předělávat angličtinu na tu dnešní ... ta co tam byla byla super.
  • Ok, ze zaznamu uz to vali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit