Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXHUGOXX
    Ty kokso, tie exteriéri sú prekrásne. Tie lúky, tá vysoká tráva, tie kvety, ten vlčí mak. Proste nádhera. Skyrim sa môže schovať. Inak musí to byť pre toho pána česť, že hrá svoj vlastný výtvor. Výtvor, ktorý vyzerá úžasne. Normálne je s tej krajiny cítiť tá československá atmosféra. Ešte treba trocha popracovať na tej mimike a animáciach úst a bude to pecka *4*
  • Já chci, aby vybrali milion, aby byl ve hře dog companion *1* https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance
  • Inquisitor
    Tak snad nejsou pitomí, aby udělali hru kde není co hrát.
  • Jenze si uvedom, ze tohle bude peclive vybrana cast hry, podobne se da predvest prakticky cokoli. Jestli to bude nebo nebude OK, se zjisti az po vydani. Ono se klido muze stat, ze to sice bude pekna simulace stredoveku ... ale hrat to nepujde ... protoze trebas nebude co.
  • Magister_Peditum
    To jsou problémy, teda. *1*
  • Kdyz to bude mit uspech tak si je koupej ... a polozej, stejne jako mafii. Easy. Velky vydavatel nepotrebuje slozite a narocne tituly, oni chteji kazdy rok vydat totez, udelat kolem toho trochu humbuku, a prodat optimalne par milionum mamlasu to samy co loni i predloni.

Pak se totiz dobre planuje ... letos ferrari, pristi rok druhy, pak rolse ... zamecek ...
  • kovar, ten vavra v zeleny kapuci? *5*
  • To mas jedno..kone jsou proste citliva zalezitost..at je to jak chce:)
  • ad 2. to není vůbec div. Běžně koni není vidět až do žaludku, má totiž přes <>prdel ocas, kterej se mu nevznáší půl metru nad tělem. Ti koně vypadali, jako by se jim chtělo každou chvíli položit koblížek.
  • Jack1947
    A To jsem mel 2plusy... tak nic no, better luck, next time. *7*
  • Jednoduše musí svět kolem žít, a to co se týče nejen flóry ale i fauny. doufám že zdroje budou obnovitelné, kytky dorostou, prasata aspol se "dospawnorodí". Vymyslet neprznící způsob jak zaplnit svět a nenapodobovat Skyrim s drakem na kopci 50metrů za městem, kterého nikdo nikdy neviděl.

Hráč potřebuje určitě vědět, že může dělat i něco jiného než plnit questy. V TES když hráč nechtěl dělat úkoly šell vymlátit nějaký ten dungeon apod. Což tady moc nepujde.

Snad tam budou běhat i ty haranti :) a krásné modely ženského pohlaví potěší určitě oko každého hráče. Není důvod toho nevyužít.
  • ty máš dost
  • jj, taky se mi to moc libilo. Z te grafiky kouka ceska krajina...
  • Kozy tam byly, sis nevšim v úvodní scéně?
  • Tu je krásne vidieť, že vývojárske spoločnosti svojou honbou za peniazmi z mainstreamu tak zkostnateli, že potenciálne veleúspešnú hru nepoznajú, ani keby im pred nosom tancovala pri tyči *4*
  • Podle me soulozili i pred detma v te dobe. Takze narazit v lese na soustajici par podle me nebyl problem, doufam, ze to do hry pridaji nez to vyjde.
  • 1. zaplnit ten rozlehly svet zajimavejma vecma, a dat hraci důvod pro by ho mel prolézat. lesy louky a kopce jsou krasny ale proc tam chodit když tam nic nebude krome motylu, srnek a travy. Po ocku bych kouknul na starsi dily serie Gothic, a ted me sežerte, na Dungeon Siege 2 a trochu se inspiroval o rozmisteni mensich nepodstatných ale hracsky potěšitelných vecech:)
    realismus bych v tomhle pripade hodil krapet stranou, fakt není nic horsiho nez obrovskej les nebo louka v kterym vůbec nic není.
    2. vim ze v tehle hre se tomu asi vyhnout nepujde, ale neukazujte moc ty mrtvy kone, kone jsou problém, plno lidi je na ne hakliva. Kuprikladu jedna z prvních modifikaci do Oblivionu bylo to aby konum nebyli videt ritni otvory..vazne ..na kone bacha..s citem:)
    3. vim ze tahle hra ma byt to co serie TES neumi, ale z jedne věci by jste inspiraci načerpat mohli a to sice z hracsky unikátními zážitky.Co tim myslim, jedna se o situace které hrac vyvola nahodou a vedou k necekanmy vecem. priklad: Oblivion..hospoda v imperial city, prijdu tam ocumuju a jen tak z nudy me napadlo ze srazim mecem z pultu nejaky poháry, coz mi moc nevyslo a strejchnul jsem omylem mecem i hospodského kterej na me samo vztekle vyběhnul a pustil se do me pestma, nechtel jsem se s nim prat tak jsem uhnul a ten trouba dal pesti zensky která stala za mnou, tu to nastvalo a pustila se do hospodského, lidi zacli volat straze který dorazili když hospodskej mlatil zenskou a zacli ho pacifikovat, hospodkej vybeh ven kde straze dostihly a zapichli, takze jsem mel od te doby hospodu bez hospodského. tahle situace je naprosto unikatni a pochybuju ze se stala ještě nekomu dalsimu. Sice výsledek je krapet krutej, smrt hospodského..mno..ale takovy věci se stavaj i v realu:)je to jen priklad, aby bylo vidno co mam na mysli.
    4. neignorujte sex, kazda rodina mela v tyhle době deti jak maku, nekde se vzit museli..a když uz jste vysoustruzily takovy krasny kozy u te slecny na zacatku..byla by skoda to nevyuzit..aspoň v nejake soft forme.
    4.
  • Jsem trosku skepticky, co se tyce tech latrin no. Nevypadaji moc verohodne. Taky se mi zda, ze Dan nejak pribral, asi to bude tim, ze utraci vydelane penize za jidlo a ne hru.
  • C-BEAM
    nemo22 : o tom sa tu myslim nema zmysel baviť *3* Mysĺim, že obaja dobre vieme o čom to je.
  • KronosDeret
    Tak tomu ja rikam background roleplay...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší