Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
392 příspěvků
-
Máš pravdu.. taky jsem vážně přemýšlel nad tím, že si hudbu u hry vypnu, atmosféře to většinou naopak přidá.. hrdina Kingdom Come taky nechodí se sluchátky, aby slyšel hudbu v lese i na poli... :) Samozřejmě to s vypnutím hudby neplatí u každé hry, musí být dobře ozvučená, aby bylo co poslouchat i bez hudby :)
-
Vypadá to úžasně... Nejvíc mě uchvacuje samotný prostředí, na který je prostě radost pohledět... úplně nejvíc jsem byl užaslej jen z tý pasáže, kde se poprvý jede na koni... člověk má hned pocit, že TAM je, tak moc z toho dějchá atmosféra. Dokážu si představit, že bych strávil hodiny jen bloumámin po lesích a stráních, než abych řešil nějaký úkoly *3*
Takový uchvácení celym pojetim krajiny jsem naposled zažil v prvnim Assassin's Creed, ovšem tady je to ještě silnější, jak je to z Čech :) -
Já teda moc nechápu jak je mohli odmítnout sponzorovat na tolika místech, po této ukázce... Když to srovnam s hrama na dnešním trhu do kterých teče spousta peněz..
-
C-BEAM > je aj nieje problem. Ked nastupovali 3d karty v hrach tak stacilo mat 3d model a k tomu texturu. Dnes uz ak chce spravit clovek spickovy model v UDK/CryENGINE a podobnych tak musi spravit 3d model, ak je to pohyblivy objek tak aj kostru, animacie, textury -normal,difusse,bump atd., material/shader, kolizny model a pripadne este nejake drobnosti. Docela dost. Iste kopec veci sa da "nakreslit" vo flowgraphe ale tam uz len kreslis to co ten engine ma predpripravene, co v tomto pripade znamena standard v UDK/Cry. Ale ak chces robit nie FPS ale RPG alebo strategiu alebo nejaku inu hru tak musis zmenit velku cast logiky hry a to vo flowgrapge urobis len velmi tazko.
-
Tak to vypadá opravdu dobře... Nádhera, atmosféra je dokonalá. Objekty vapdají perfektně a přírdoda taky. Pěkně tavnaté a plné vegetace, zbohem velkým plochám textury trávy. Je to nádhera, jen tak dál..
-
Však jo, já abych jenom nechválil :). To budou slušný nervy při souboji, když po jednom bodnutí konec. Teda doufám, že na nejvyšší obtížnost to tak bude.
-
Rychle natrhat lopuchy, včas doběhnout do kadiboudy, následuje minihra se staminou během tlačení a nakonec leštění pozadí lopuchem s co největší efektivností. V případě neúspěchu obdrží hráč negativní achievment Hnědé kalhoty, sníží se mu karma a NPC s ním nebudou chtít komunikovat.
-
Předem bych rád upozornil, že ti lidé co přispívají, mají za své peníze již něco slíbeno, dle toho kolik příspějí a to není zadarmo. Tudíž to rozhodně není tak, že ta celá částka jde na vývoj toho stretchgoalu. Podle mě to bude tak 40% max.
-
či vlastně mečíř
-
super hlas má ten kovář
-
Vávra říká že bude, ale až později po vydání hry , prostě žádný možná jak všichni píšou, ale určitě bude
-
Vždyť dam říká, že není nastavená obtížnost. Chtěli delší souboj s více pohyby.
-
Český dubing je v plánu, WH ho tam chtějí, nicméně není 100% jistý, že bude a jestli bude tak zřejmě ne hned s vydáním hry, ale posleze...
-
A ikdyž jsi schopny animator, tak ty pohyby postav jsou stejně prkenné, takže nezbývá nic jiného než MoCap, aby to vypadalo dobře *4* docela rád bych se připojik nějakému menšímu týmu, jenže plány většiny takových nezávislých týmů jsou moc ambiciozní a zkušenosti mizivé a je to pak jen ztracený čas... a co potom...
-
Ne, nikde se o tom nepíše.
-
ne, je normální, že kickstarter ožije tři dny před koncem, tady to spíš ale nakopla reklama u star citizenu (ještě před live streamem).
-
123: vytvoriť jednoduchy level - vymodelovat nejaku budovu v 3DSku, vyrobit zbran a jej animacie efekty a zvuky, funkcne elementy dvere/svetla/mechanizmy nie je velky problem. Na druhej strane s flowgraphom človek dokaže kopec veci ktore sa inak museli programovat. To čo je väcsinou kamenom urazu je AI, nie len samotny kod ale aj animacie postav kde ak clovek nie je aspon troch zrucny animator nema sancu sa k niecomu rozumnemu dopracovat.
-
Nerozumieme sa. Dva roky su podla mna docela realisticky odhad a to je v poriadku. Vzhladom na velkost teamu, kolko tam ma ludi a aj rozash prac ktore este chcu na tom spravit to mozno bude tak tak. Ja len vravim ze na druhu stranu ked to ma vyjst o dva roky je dost mozne ze herny svet bude zasa niekde inde a je otazne ci budu mat sancu uspiet tak ako keby to povedzme vydali o rok. Ale tak toto je asi dilema vydania kazdej hry. Mozno by bolo lepsie v streach goaloch v kickstarteri namiesto pridavania roznych bonusovych veci mat povedzme jeden goal po ktoreho dosiahnuti prijmu viac ludi a pokusia sa skratit dobu vyvoju (samozrejme to tak nefunguje ze viac ludi = kratsi cas vyvoja, preto aj pisem pokusia). Ale inak im ten uspech prajem.
-
Tak to si asi opravdu jen myslis. Ono udelat psa jako spolecnika nebude zadna sranda. Musi se dodelat animace pro interakci ke vsemu s cim muze inteagovat, coz vzhledem, ze bude pomahat v boji a pri lovu par veci bude.
Pokud maji tak propracovane ukoly jak prezentuji, ze je lze prjit mnoha zpusoby, tak do tohot spolecnik muze dosti zasahnout. I to ze to bylo koncipovane ze jsi to delal sam a pokud najednou sebou budes tahat psa, tak se toto muze zmenit.
Budou treba upravovat popisovane AI chovani NPC aby obsahly i chovani psa..
A dalsich x veci, ktere jim zabere spoustu prace.
Takze myslim ze utratit 100K liber za tento goal by myslim nebyl problem, zalezi jak moc bude do deni pes zakomponovan. -
Je někde informace jak to bude s dabingem? Bude pouze Eng? Nebo i CZ?
Díky (prezentaci jsem neviděl)