Přejít na výpis diskuzí
Sledujte hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance
18.2.2014 | Petr Poláček
396 příspěvků
-
Jj, tam jsem okoukával, jak se dělaj jeskyně (ten důl tam). To by mohlo bejt idealní.
-
S CryEnginem krapek dělám a už v základu je tam udělaný kus lesa s přístavem, takovej malej ostrov a tohle by se tam dalo celkem dobře odkoušet, to je pravda.
-
Jsem hodně zvědavej, jak to bude působit - to je hlavní. Na číslech mi tolik nesejde.
Na druhou stranu nám nic nebrání stáhnout si Cryengine a vyzkoušet si naeditovat 3x3 km mapu a zkusit si to projít. -
Já bych se té rozlohy nebál, je jasné že koně člověk nevyfasuje hned na začátku, takže se bude dost běhat pěšky, a myslím že pokud bude dobrá příběhová linie, tak to člověk fakt nebude vnímat jako nějaký ztíšněný prostor...
-
Mně tohle nevadí. Věřím v obsah. Zaklínač 1,2 šel taky rychle projít a nevadilo mi to.
-
Já mám jenom PC a hraju k+m :-) Jen nejsem zamindrákovanej hater, jako ty...
-
To vše určitě bude v plné verzi. Zase aby to nebylo zoo :)
-
Těch 1,5km do té stáje projel na koni za 2,5 minuty. Má to být 3x3km, takže takových 5 minut od jednoho konce na druhý, což vypadá jako hodně maličké. Na druhou stranu to bylo nejpěknějších 1,5km, které jsem v podobných hrách viděl.
-
Tak teď tě asi překvapím, ale já třeba instalova hry umím, konzoli doma nemám a stejně raději hraju hry na PC s bezdrátovým ovladačem z xboxu, protože vyvalit se při hraní do gauče je pohodlnější, než se křečovat za stolem kde sedím i tak celej den v práci *2* *1*
-
Tak on nebyl zrovna optimální framerate, což je naprosto pochopitelný, a motion blur trochu pomohl zakrýt zubatý přechody mezi snímky.
-
Jsou to borci, co víc k tomu říct *4* Už aby to tu bylo.
-
Kampaň bude pokračovat i potom, co skončí Kickstarter. Ještě toho asi hodně vyberou...
-
+ hodně nových lidí získaných prostřednictvím Star Citizenu
-
Vliv větru na trávu už tam je - to je základ v CryEnginu. Všechna vegetace se ti hýbe a ty si můžeš v editoru nastavit jak rychle se má pohybovat. V některých hrách to dost přehání a všechno se hýbe moc rychle, jakoby byla vichřice.
-
je to dobře vymyšlený- zbývající čas + atraktivní gameplay spoustu nerozhodných lidí přiměje přispět
-
DĚTI no... *1*
-
Podle mě měli stream udělat už dřív, aby jim to řádně boostlo ten Kickstarter. Jde vidět, že po streamu pledglo zase dost lidí.
-
Nepotrebuju videt ovladac abych vedel ze je naprosto nepouzitelny a navozuje krece do ruk. Proste si priznej ze jsi kar a neumis instalovat hry proto mas xbox nebo tu druhou srajdu od japoncu. Viva la PC magore
-
No asi by s tim bylo hrozně práce, ale bylo by to fajn kdyby dalsi stretch goals byli - 1.povozy 2 výraznější fauna (veverky,motýly,medvědi,zajíci, bažanti, ptáci, žáby,raci,ryby) 3.viditelná zranění + viditelnější projevy bolesti, zlomeniny apod. při soubojích 4. výraznější změny počasí - bouřky,různé druhy deště, třeba i vliv větru na trávu, stromy apod. 5. multiplayer -coop arena
-
Moc pěkný. Je sice vidět že nejde o končenou verzi hry, ale i tak to vypadá úžasně. Co by chtělo trochu doladit je chůze pěšky. Zatím to vypadá jako by člověk spíš plaval než šel, ale to jsou detaily které autoři určitě do finální hry vychytají.