Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč mám pocit že ti dva trolují spolu? :D *9*
  • Spades
    Čas není abstraktní pojem, ale opravdová fyzikální veličina. Kdyby nebyla, pak by nebylo možné ji používat ve výpočtech (stejně tak, jako ve výpočtech nedáváme hodnotu naší nálady)

Navíc čas je přitahován gravitací (na zemi je čas pomalejší jak ve vesmíru, černá díra také tak přitahuje čas)
  • ...a pak člověk zjistí že čas je iluze, takové nekončící namalovaná stupnice na nepřetržitém toku času... nebo snad na stojaté hlubině oceánu? A stejné je to i s tím zpropadeným zenem - jedna velká studna na níž jsou namalované naše osobnosti :) Asi *12*
  • Buďte trochu zenoví, šulíni:
    Přesně, je to okamžik mimo čas, mezera mezi každou sekundou, mezi každým okamžikem času.. Stejné je to s myšlenkami a mezerou mezi nimi, kterou někteří šulíni nazývají zen.
  • Jsem na to velice zvedavej. Jsem PC hrac a o konzoli neuvazuju, ale prave jako pc hrac ocekavam s nadeji, ze by se jiz par let zabrzdeny vyvoj mohl zase pohnout dopredu. Doufam, ze neukazou jen krabici a pusti na tom i nejakou nextgen hru *1*
  • No teda, ja Apple nemusim, ale prirovnat iPhone k Avii to bych si nedovolil :D
  • Spades
    U iPhone nemůžeš NIKDY očekávat ultrasuper mobilní udělátko :D

To je jako čekat sporťák značky Avia :D
  • Už to bude? nebaví mě čekat.
  • Bojím se aby to nedopadlo jako s Iphonem 5. Každej natěšenej na ultrasuper mobilní udělátko a oni ukážou protáhlou 4ku *7*
  • Tak to asi bude doslovna citace z nejaky knihy ne? Jinak taky nevím
    Asi to ale resime zbytecne, cela tahle hra je jedna velka neznámá
  • Tak dle účasti se možná dočkáme něčeho z Watch Dogs *4*
  • langustyn
    ok asi mate pravdu... ale dvojtečka v datu? navíc, co vím, to tam přibylo až dneska :)
  • Spades
    Právěže naopak. Ber to tak, že to nebude vylepšená PS3, ale úplně nový HW. Bude mít spoustu chyb, které hackeři mohou využít. Až další řady PS4 budou mít zadělané díry.
  • 2:20 bude spis dnesni datum nez cas, proc by davali stredoevropskej cas kdyz se to kona v USA?
  • Spades
    Podle mě ohlásí MSG jakožto pilotní hru PS4. 2-20 je datum.
  • langustyn
    no po tomhle nwm nwm :) 2:20..
    http://thephantompain.com/
  • riesim podobnu dilemu :)
  • Kazdej vetsi sazkar na tipsportu vyhrava nekolik tisic mesicne. Otazka je o kolik vic mesicne prohrava. *3* *15*
  • A tak to je špatný :/ od včera mám nainstalovaný Crysis 3 a dnes v půlnoci mi ho na Originu aktivujou!!!

Budu muset mít po ruce nota s games.cz :D:D
  • Coffin.Corner
    Sorry, neopravím. Tiscali nějak nebere odkaz z youtube s časovou značkou. Zkoušel jsem to třikrát a nejde mi to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit