Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam představení PlayStation 4
20.2.2013 | Petr Poláček
355 příspěvků
-
Oprav link :)
-
Smazáno, vysvětlení níže.
-
Kdo koho kopíruje? Nemůžu za to že mi mojí rodiče dávají prachy a ti tvojí tobě ne.
-
Jeste jednou reknes yo a vypálim ti barak x)
-
Hale, do dvou to určitě nebude...
-
konzole mě nezajímá, spíš hry a to jestli budou nextgen only
-
Celkem mě zajímá, jakou bude mít konzole ochranu proti hacknutí. A když vezmeme v úvahu, že u PS3 doteď nejdou hacknout všechny modely (novější slimy a všechny superslim nejdou), tak si myslím, že PS4 bude pro hackery něco jako "hardcore hacking difficulity".
-
a proto jsem se ti taky omluvil :).
a vubec, matematicky vtipy mam rad. cantorova funkce je taky super neintuitivni vec, ktera se ukazuje z definice :). -
To já taky musím a zřejmě to vzdám, protože pokud už něco představí, určitě si to nechají až na konec, takže počítam kolem 2:00 hod. našho času. Si to zítra v klidu přečtu a podívám se jestli bude kvůli čemu, mrknu na záznam.
-
To sem taky netvrdil. Tvrdil sem jen, ze se rovnaji.
-
spatne jsem te precetl, omlouvam se. myslel jsem, ze rikas, ze to je to same.
neni jednoduse proto, ze 0.9 periodicky neni prirozene cislo, zatimco 1 ano. cituji: "...denotes a real number that can be shown to be the number one." takze to neni to same i kdyz se rovnaji. -
Ja myslim ze po hodině bude hotovo :) A docela doufám, musim ráno vstávat :D
-
Největší sranda bude, až po dvou hodinách chvástání zvednou oponu, ukáží nějakou škatulku a řeknout "tohle je PS4.. více za rok" :-O
-
Bude se jmenovat Pony Slaystation 4
-
jn, ja se s rodicema o takovejch vecech nebavim yo
proste prijdu a reknu "potrebuju par tisic dej sem yo" a je to
aby ne yo...vzdyt tejdne vyhravam nekolik tisic na tipsportu (tatuv ucet) yo *1* -
Tvoje kopírování Jindry je zoufale neoriginální... *6*
-
Pokrok AI ale neni tak moc závislý na výkonu, jako grafika. Firmám se nevyplatí dělat pokročilejší AI, protože je to strašně moc práce navíc a lepší AI neprodává tolik, jako vizuál.
-
No konecne budem moct zapnut druhy vetracik v skrini *1*
-
Rodiče říkaly že mi PS4 koupí, na vysvědčení jsem měl jen 5 čtyřek a tak si prej něco zasloužím *14*
-
Fotorealistickych her? Asi mi neco uniklo.
Jinak ale souhlasim, ze radsi bych videl pokrok v AI a fyzice, nez ve vizualu.