Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam představení PlayStation 4
20.2.2013 | Petr Poláček
355 příspěvků
-
Až sem příjde PS4 tak zas Pc bude o nějaký kus dál a hry budou vypadat zase lépe takže,takže PS4 bude tak možná nějaký Low End počítač.
-
Hej pane odborníku, asi ti usiel fakt ze to neni 8GB DDR3 ale 8GB GDDR5. Vies aky je rozdiel medzi ddr a gddr ?
-
Tak chlapče ty máš v hlavě opravdu nasrááno :D:D:D:D:D
-
bože vy jste jak retardovaný s tou zpětnou kompatibilitou! Když si koupim Novou konzoli, chci hrát Nový hry! na starý mam starou konzoli
-
uz v metal gear solid 2 byli lepsi xichty jak v crisis 1
-
Proč vždycky když se objeví nějaká konzole tak sou jeji parametry jako u prumerneho PC? Proč tam je 8GB paměti a né třeba 16GB? (cena Pamětí je dnes směšná)
BTW:tim nerikam že to nestačí já mam 4GB DDR2 a 1GB na grafice a zatim mi šlapou naprosto všechny hry, ale kvuli budoucnosti bych už těm konzolím dal radši 16Gb.... -
O vsem ostatnim, co setyka her?
-
Cekal jsem malo, ale tohle!......
-
Kazdy ne, jen povrchni konzumni jedinci, kteri na hrach vnimaji jen tu grafiku.
-
Bud v klidu. Zaprve to neni povinne a za druhe se ti to mozna zalibi. Na online multiplayer se take nadavalo, ze nejlepsi je singl. Prostor je pro oboji, kde je poptavka tam je i nabidka. Po socialnich sitich je poptavka a zaroven te to nikdo nenuti pouzivat. Podivej se treba na PS Vitu, ta je toho take plna a nijak to neprekazi.
-
Ty argumenty jsou logicke a navic spravne.
-
Sony mohla udelat bombastickou konzoli, ale stala by 30kKc apak bys tady zase nadaval, ze je moc draha. Ty chces bombastickou konzoli za 10kKc a zazraky hold Sony nedela. S drahou PS3 se spalila, zkousi to tedy s levnou PS4 vylepsenou jen primerene.
-
A profukujes i svuj televizor?
-
Nevim o cem je presne rec, ale inteligantni download v pozadi je na ps3 samozrejmost. Je to jeste lepsi nez na pc, protoze kdyz zacnes hrat online hru, tak se sam prerusi a po skonceni hrani se sam obnovi. To same s vypnutim konzole. Takze jednou das pozadavek a pak uz se nemusis o nic starat a konzoli muzes dal plnohodnotne pouzivat.
-
Spouste lidem se to naopak libi, jsou socialni a radi sdili svoje zazitky. Podivej se na uspech facebooku. Dokud je to volitelne, tak mi to nevadi.
-
Blbost. Pokud os umozni aplikaci primy pristup k hardware, tak je uplne jedno, jaky ten os je - z pohledu vyvoje her. Proti androidu mluvi neco uplne jineho, slabe zabezpeceni proti piratstvi.
-
Ten priklad ve skutecnosti ukazuje neco jineho. Totiz to, ze v desitkove soustave nejde nektera cisla presne vyjadrit jako jedno cislo, coz si mnozi lide neuvedomuji. Dalsi typicky pripad je 1/3.
-
Už se teď těším,jak se budou soudit s tím, kdo hackne PS4 a jako odplatu za hackera někdo zase hackne PSN.
-
Sam jsi inteligent, on rika, ze 0,9 per. neni prirozene cislo.
-
henten staroch z activisionu vyzera jak mafian