Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam představení PlayStation 4
20.2.2013 | Petr Poláček
355 příspěvků
-
Opět, co tam chceš emulovat?
-
To neznamená, že je to PC.
-
Co chceš emulovat? Má to PC komponenty.
-
No, s emulátorem, asi za 10 let.
-
Souhlas, nevím jak to bude vypadat, ale 100% vím, že bude hafec článků jaké to bude skvělé a co na tom vyjde a těch prezentací - sony asi i okopčí nintendodirect :(
Jinak to ber z té lepší stránky, pokud se ti rozbije 3, nebo chceš nový technologie, víš, že můžeš šetřit na vánoce, bohužel, ale nevíš kolik si budeš muset našetřit a co k tomu bude :(. -
Až na watch dogs samý kraviny *1*
-
Musim říct, že je to docela odvažné tvrzení vzhledem k faku, že je co se HW týče PS4 pár let pozadu.A to rozhodně není výtka :)
-
Schválně, jestli se budou dát PS4 hry pirátit na PC. Hry exkluzivně pro PS4 hráče... a piráty na PC.
-
Já jsem uplně polichocen, ovladač super, výkon super, tituly super (pokračujou a rozšiřují svoje exkluzivky), konektivita super, a implementace do soc. sítí super, i když to asi nepoužiju protože nemám mezi kamarády moc konzolových hráčů ale třeba čase.......Mě si PS4 získalo, trochu mě štve že neukázali konzoli....
-
Sem myslel, že ukážou aspoň tu konzoli, jak bude vypadat, aspoň na obrázku, ach jo.
-
Sony bude dělat PS-4. Do prodeje se dostane na Vánoce 2013. Bude na ni Diablo III. A - vlastně neukázali jak bude vypadat. No-to je super. Na tohle jsem fakt už starý. Čekám 2hodiny jak blbec jak ta konzole bude vypadat a kolik bude stát a oni nic... Hm, tak na E3 no...
-
Jo na GT to běželo normálně...
-
Sahime o co se vsadis ,ze az tu bude PS4 tak ti to tvoje super naduapne PC nove hry nebude zvladat ani na minimalni detaily ?
-
Upřímně nechápu, co je na tom špatně. Teď stojíš před těžkým morálním dilematem: Mám ho zesměšnit? Nebo specifikovat, co že to napsal za volovinu? Rozhodni se.
-
Tak jsme se dozvěděli zase uplné h o v n o no :( škoda já se těšil že ukážou kastli.
-
V tom pripade bych pred nimi smekl, ze maji balls of steel *1*
-
Thank you for watching? Áwww Crap! Trollové!
-
tak aby to spis nevedlo na lenost hracu, misto na predavani zkusenosti. bez nutnosti zvladat v rozumne forme herni mechanismy se ti hra sesype jak domecek z karet.
-
Aha a jak bude ta PS4 vypadat? To budou samé prezentace a veškeré iformace během roku - jako u nové Octavie :(. SONY - tak jestli tohle mělo být oznámení roku, mohli jste si na tom dát víc záležet!
-
Tak jeste xbox, a muzem se rozhodovat zda je lepsi pc nebo pc :)