Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Square Enix se tedy moc nenadřel se svojí prezentací.
  • christianus
    Chvilku jsem myslel ze to bude Dragon's Dogma 2.
  • MidnighT91
    Tohle Final Fantasy video je starý ale naprosto perfektní... Teda jestly je to Final Fantsy...
  • Psychotic
    Copak konzole byly někdy o síle HW? Proč si kupovat další generaci konzolí? Protože na další generaci budou vycházet nové hry. A zrovna u SONY se dá očekávat spousta kvalitních exkluzivek. Pokud chceš onanovat nad grafikou a vytahovat se ve škole jaký máš doma dělo za padesát hadrů, kup si PC.
  • teprve s těma Japoncema to začalo bejt zajímaví
  • MidnighT91
    Deep down vypadá dobře, nějak jsem přeslechnul jestly bude exklusivní... Každopádně to vypadá že se snaží přiživit na Dark Souls...
  • Čim víc elidí, tím více se video m*dá, čim více se video m*dá, tím méně lidí. Momentálně je tu 3 miliony diváků a na video se již nedá čučet -_-
  • Tak toho jsem si nevšiml, vypadá to, že Nintendo se svým Wii U je totálně v ( I ) - Orkové vypadaj fakt skvěle.
  • Navíc kvalita videa je nic moc - až uvolní lepší kvalitu, tak poznáme skutečnost.
  • Ježiši, ten Čongáč :D:D:D No to je fakt moc :D:D Neumí ani p*** anglicky :D
  • MidnighT91
    už v crysis 1 ksichty vypadaly takhle... http://www.crydev.net/uploads/mediapool/pcgh/crysis_faces_4.jpg
  • To co jsi teď viděl co ve hře uvidíš jen zřídka :)
  • Kdyby jen CD projekt, byla tam vidět i Bohemka :)
  • Jinak celkově tam fakt kecaj hrozný sr**** :P. Jsem si myslel, že to bude něco lepšího :P. Jako těch pár gamesek, co tam předvedli, byly zajímavý, ale jinak je to dost o ničem :P.
    Doufám, že konference od MS bude lepší :P. I když jsem k tomu spíše skeptický, všechno je to jen hrozná komerce a PR žvásty jak v Blesku :P. Bla bla bla... Až budou nějaké články na herních webech, bude to myslím o dost přínosnější, nežli toto :P.
  • To je hra pro důchodce, mohou trénovat svůj třes - alespoň podle toho videa mi to tak přišlo. Pořád lepší mít něco v ruce, než jen mávat rukou :).
  • MidnighT91
    Zrzavej asiat tomu chyběl k dokonalosti !!!
  • Tam je evidentní, že pro Move nemají absolutně žádné nápady, ale něco pro to vytvořit museli.
  • sugyn
    Zajimave ze jeste nerekly jak je to vykone a co v tom doopravdy je ale hlavne ze vis ze je to dokonce mnohonasobne vykonejsi.
    Koukam ze moje ironie nezafungovala kdyz jsi me posunul mezi lajky?(Lajka je pes ktery se dostal na orbitu).
    A ano panacky s velkyma efektama to ja chci, kvuli tomu si kupuju tu blbou konzoli, abych mohl ty blby panacky mlatit spolu s kamarada, o tom to je, a zatim ps4 to jednoduse nepredvadi.Neni tady zadny velky boom, nic kvuli cemu bych si musel bezet a koupit si to.
    A tvuj argument ze mame pockat par let az vyleze titul je proste spatny, nemuzes uvest neco tak megalomanskyho jako playstation bez toho aniz by to doprovazela nejaka opravdu paradni hra s velkyma panackama a efektama.
  • smajra toho pinpongace hledali asi hodne dlouho *1*
  • Nic proti zastáncům konzolí jako jsi ty, ale od PS4, která vyjde 7let? po PS3 bych osobně čekal více.A když se mluví o tom next-genu atp. tak se logický každý bude dívat na tu grafiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší