Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kratos na stage :D
  • CDProjekt na PS4 :) - konečně :).
  • Gow uz prichazi :)
  • ukaž mi kde je tahle technologie integrovaná do PC hry.. a LA Noire nedosahuje ani zdaleka takový kvality
  • Stillson
    Myslim, že konzole by se taky měla jednou za nějakej čas vyšistit jakože alespoň profouknout :D stejně jako Notebook.
    Škoda,že PC scéna přichází zrovna o Tebe :-/
  • naco ty slozity hudebni nastroje se ctyrma tlacitkama.. ted uz budu hudebnik jen machanim klacku :)
  • Ja z ty jejich barevny zarovky (Move) porad nemuzu.
  • Hezká autíčka. Pěkně vymodelovaný lidský obličej se super pokožkou. Killzone - nic moc, Infamous - taky nic moc, puzzloidní hry nehraji.... God Of War nebude ?
  • Vrook
    Tak konzoli bych si teda kupoval taky z toho důvodu, že se o ní nebudu muset starat. PC musim upgradeovat, neběží mi vše na plný detaily, musim ho čistit a podobný kraviny. Do budoucna to vidim na nějakej průměrnej notebook na práci/školu a sem tam nějakou hru a na main hraní prostě konzoli.
  • Ámen :) Také si chci zahrát a navztekat sám :D. Nepotřebuju, aby o každém mém výstřelu věděl každej lolek :P. Co je vůbec komu po tom, co hraju, jak hraju, proč hraju, jak dlouho apod.?! Fuck them and those social networks!! :P
    Také jedu vše solo a navíc nemám potřebu polovině světa vyžvanit, co zrovna dělám nebo aby si to mohli nějak zjistit :P. Demence nezná mezí prostě :P
  • Ach jo, okamzity hate na grafiku titulu ktere jsou ve vyvoji buhvi jak dlouho... A už ted si zase stezujete ze to je pozadu *15* Takovy partě...jedinců se asi nikdy nezavděčí
  • 300mhz jednojadro procak vs 7dmijadro :D
  • Grafika vypada uplne super. Spousta objektu,detailu ,paradni nasviceni , spousta particle efektu . Osobne si myslim ze tohohle je dneska schopny jen to nej pc na trhu. Problem ovsem je ze to pusobi jako dalsi tuctova strilecka kterych jsou mraky. Takze se clovek pokocha grafikou a za 2 hodiny ho to prestane bavit. Navic tlacitko share na ovladaci mi nahani husi kuzi :)
  • Vrook
    Já PS3 neměl, takže jsem bral download v pozadí jako samozřejmost. Se divim, že to tam nebylo. Jinak streamovat nehodlám ani nechci aby PSN odesílalo SMSky mojí babičce že sem získal achievement v GTA a podobný krávoviny.. Prostě socializace her jde mimo mě. V multiplayeru to chápu v určitý nutný míře, ale to je tak vše..
  • me zatim cim dal tim vic presvedcuji o zbytecnosti tehle "next-gen" konzole. vlastne ne, neni zbytecna, protoze bez ni si ty hry, ktere na ni maji vyjit nezahrajete nejspis na nicem
  • No rozhodne ne to koupit hned v den vydani, to jedine ze by te zaujal nejakej launch titul. Jinak pockat az tam budou hry o ktery stojis a koupit. A rozdil v hw neni malej proboha, co se tyce hw je to mnohonasobne vykonejsi... Pro lajky jako jsi ty bude lepsi si opradu pockat az tam budou hry s peknyma panáčkama a efektama *3*
  • je tam videt pouzivani fyziky a podobnejch poletujicich veci.. to je na pc standart, ale konzolim to konecne dodava nejakej ten zivot.. grafika neoslni. chce to jeste pockat tak rok po vydani kdy se zacnou objevovat opravdovy tituly slechteny na vysledek a ne ty prvni kousky co se ukazou zde.. tak to je ale vzdycky. po vydani nove konzole je zacatek proste vlaznej nez se to rozjede na nejakou uroven
  • MidnighT91
    Viděli jste ten ksicht? Na pc je to 4 roky stará záležitost...
  • Stillson
    Sakra mám z toho polygonovýho dědka strach :D normálně. Vypadal jak Bishop z Alienů když byl rozbitej :D. Jinak zpětně tam hry nepůjdou zatim řekli,že to nepůjde. Ale snad to změněj.
    Jinak k PC si můžeš taky koupit gamepad a pořídit velkou televizi. To pro mě neni potíž. A Xbox nechci už ze zásady (nehraje se mi tak dobře s tim jejich ovladačem), takže bych šel určitě do PS.
  • Čekal jsem jak tu budou ukazovat hry s nabušenou grafikou a oni tam s*rou kreslene hry -_-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší