-
8 ? tak malo? jasnych 9 ... neviete co je dobre , ta hra si zasluzi aj viac, ta hra ma vsetko tak vymakane jak interaktivny film s jackie chanom :D proste super hra ,ma vsetko co má mat spravna hra ... a jedno je jasné .. wei shenovi sedi kazde oblecenie , a tie tricka co maju na trhu , take proste normalne a pritom vymakane, kam sa hrabe niko s jeho bezdackou bundou ,nema styl proste, ale hej je to starsia hra ..tak neni tak prepracovana ... ale u mna sleeping dogs.. hra roka ...
-
A tak to dopadá, když se na serveru napřed rozdává absolutní nebo vysoké hodnocení hrám, které jsou při vydání zatíženy nemálo chybami a firmy daných titulů přímo počítají s tím, že to buď nějakým zázrakem nikomu vadit nebude nebo že chyby za ně odstraní zdarma fandové. A pak se takové hodnocení obhajuje zuby nehty. A nakonec se na tom samém serveru diví, že něco takového si místní štamgasti budou pamatovat. Budou, ať už se to líbí nebo ne. A naneštěstí jak je vidět, málokdo rozlišuje kdo recenzoval co.
Za mne - děkuji panu Smutnému za hezkou recenzi, celkem jste mne nalákal ke koupi. Ale napřed bych se rád zeptal:
- útočí na hráče v pěstním boji všichni nepřátelé zaráz nebo se jedná o Batmanovské divadlo, tedy jeden po druhém v rychlém sledu tak, aby hráč nemusel manévrovat a stačil mu blok a útok?
- chytačky v boji: brání se soupeři nějak pořádně, nebo si je hráč může chytat a vodit téměř dle libosti? Z gameplay záběrů mi přišlo, že snad každého soupeře jde chytit, proběhnout se s ním půl kilometru k nějaké zdi/budce/větráku/sloupu/popelnici a efektně ho tam oddělat na jednu techniku.
- umí chytat a kontrovat i nepřátelé? Nemusí všichni, ale třeba alespoň pokročilejší jednotky.
Díky všem za odpovědi. -
no pokud bys nepoužíval půlky tak to jedno není .... 4/5 a 7 nebo 8/10 jsou celkem rozdílné hodnocení. Použitím hvězdiček příjdeš o jeden stupeň.
-
pamatuju, ze treba pro me jedna z nej strategii "combat mission" sbira v hodnocenich napt. gamestar 85, level 4/10 ...... a tak to slo vsude po svete. Cisla ale odpovidaly nazotu recenzenta a byly vzdy zduvodnene. Bohuzel spousta dnesnich recenzentu pise spis uvahy, takze nevime nic o hre, ani proc dostavaji porad stejne hodnoceni.
-
Tahle hra je pecka s koupi jsem nevahal ani chvilku, 3D vision rulez, hluboce smekam panove ze Square Enix a dekuji. Ucebnicovy priklad portovani z konzole na PC ostatni studia by se mohla ucit viz GTA4 (ale to bych asi prisel na buben :) Omluvte me jdu si nabrousit katanu a nechat si na zada vytetovat cinskyho draka, banzai !!!
-
To je snad jedno jestli máš 5 hvezdiček nebo 10tkový systém.Je to úplně to stejné :)
-
ano jsou
-
Jsou v té hře funkční hajzly ?
-
pamatuji, ze se tu driv hodnotilo tak, ze hry mohly dosahnout maximalne peti hvezdicek. Ale nebylo to in, tak se preslo na desitkovej system. A po par letech se to najednou lidem nelibi....
nezlobte se na me, ale prijde mi naprosto charakerusticky v tehle zvracene dobe, ze se rozm*** vse, co fungovalo a misto toho jen paskvil oku vice lahodici (nejen hry, statni maturity, registry vozidel ...) -
Já to nechápu. To jsou lidi tak zdegenerovaný, že se budou hádat nad blbým číslíčkem? Proč? Máj se přestát psát recenze a jenom se známkovat? Už takhle je toho textu méně než bylo zvykem.
Co vám to udělá pokud to dostane "jenom" 8 z 10"? Přestanete to hrát protože je to jen osmičková hra? Kdyby mne bavila hra, kterou by někdo ohodnotil jednou z deseti tak jí mám zahodit? A nakonec není náhodou důležitá argumentace proč je ta hra tak hodnocená? Číslíčko doopravdy nic neznamená... -
Souhlasím. Já na číselné hodnocení nekoukám. Je to jenom pomůcka pro zařazení hry do správného "šuplíku". Jinak solidní recenze.
-
Než se to tu strhne v ještě větší Nerd Rage, tak bych jen rád poznamenal, že Aleš používá při hodnocení celou škálu stupnice, takže osm opravdu není málo...
-
Square enix poslední dobou umí :)
-
Neposlali tu obálku mně a já redakci nedovolil tomu dát víc než 8/10. Asi zapomněli, kdo je tady, sakra, šéf.
-
Plně s tím souhlasím, díky stupidnímu užívání jen čísel 7-10 většinou recenzentů, se číselné hodnocení stalo úplně nic neříkající. Jen škoda, že každý pokus o reálné hodnocení je nakonec potrestán reakcemi čtenářů, ale jak sem řekl, není se bohužel čemu divit.
-
No Zpocatku to byl spise pristav...
-
Výborně. Správný přístup.
-
Já bych ta čísla viděl úplně jinak: hodnocení 5 = sračka, 6 = pořád sračka, 7 = průměr, 8 = nadprůměr, 9 = skvělá hra, 10 = majstrštyk ... A ne, já opravdu nejsem důvodem devalvace hodnocení - vždyť to vy sami jste si to tady tak nastavili. Navíc jsem tu vůbec nechtěl řešit nějaká čísla, ale spíše otřepaný argument "nepřináší nic nového". Místo toho jsem se dočkal další otřepané fráze, jak jsou hráči zdechlí číst recenze. No nic, radši už mizím do pelechu... *2*
-
jen jsem cekal az se nejaky hejhula ozve *1* tady nejsi na Indianovi, kde se hry od nejmenovane firmy protezuji co to jde...
-
A je to tu znova, fandové nenašli u své hry minimálně 9/10 a je problém na světě... Aleši, dobrá recenze, nenech se strhnout.