Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eroror
    osmička rozhodně zasloužená, celou dobu jsem se výtečně bavil a až u týhle hry jsem si uvědomil, jak mi chybí model GTA IV
    doporučuju všem, ovladač po ruce se vážně hodí
  • No ja jsem cekal neco trochu jineho. Hra neni spatna ale dost me mrzi ten jizdni model ten zustava od GTA zatim neprekonan. Cekal jsem trosku pestrejsi vyziti ve meste zabava tam je akorat v podobe karaoke coz mi stacila jedna pisnicka a uz me to nebavilo a hackovani kamer ktere je po case rovnez nudne. Kupovani hader bylo uz i v GTA a taky to neni nic co by zabavilo misto misi. Vedlejsi ukoly typu jdi na rande dovez auto zazavod si...Nic noveho. Ale msuim pochvalit souboje ty me bavi. Velke + ma pribeh ten se povedl. A Hong Kong je prijemna zmena. Ja bych hre dal 7 z toho duvodu ze nic extra noveho neprinesla mozna kdybych si prihmouril oci a musel bych i p*del to bych pak mozna s tou 8 souhlasil. A ted do me perte minuska klidne.
  • Spíš na Drdu,kterej by hodnotil jakej byt má lepší hajzl *1* *1*
  • Vrook
    Nechápu proč dokola řešíte nějaký z*urvený číslo.
  • Tak urcite *1*
  • Mato1987
    poslednú dobu tu braky ako napr. nedávno spec ops the line dostávajú neúmerne vysoké hodnotenia...začínam sa obávať, že black ops 2 bude ohodnotený 10/10.
  • Recenze je fajn, ale tyhle diskuze mě trochu děsí... Asi by nebylo od věci hodnotit to 1 - 3 hvězdičky a šmitec, byl by klid.
  • Paul_cz
    Vynikající recenze. Osobně bych šel na 9 , Sleeping Dogs překonalo zatím všechny hry tohoto žánru, uvidíme s čím se vytáhne GTA V.
  • Merwis
    Parádní recenze, díky! Trošku mě vyděsilo, že ovládání gamepadem je příjemnější, ale snad to zvládnu i klasicky s klávesnicí a myší.

Jo a pro ty z vás, kteří tu zas řešíte čísla - radši si přečtěte celou recenzi a číslo prostě neřešte. Nechápu tyhle žabomyší války ohledně číselných hodnocení. Liší se u každýho autora, tak si na to prostě zvykněte.
  • Lukyz
    Portu není co vytknout až na převedení ovládání z gamepadu na klávesnice+myš - tohle je jediné co mi na hře vadí *13*
  • tak to bude zalezet na uhlu pohledu ja se bavil kralovsky hlavne jsem se po dlouhe dobe do hry dokazal ponorit to se mi dnes u her uz bohuzel moc casto nestava
  • walltar
    No tak to říkám ... 8/10 tomuhle sedí.
  • Od jiných her tohodle typu jako SR nebo GTA se to nijak neliší, takže 8/10 úlet není.
    8/10 by byl úlet kdyby ta hra měla jen hlavní příběh, co by šel dohrát za 10h a nenabízel nic víc.
  • tak první věc : je to klasickej assassins creed ... boucháš a když nepřítel zčervená, zmáčkneš něco jinýho a on provede protiútok, takže všichni naráz neutočí ...

druhá: každého chytit nemůžeš, jsou tam i silnější postavy, které se chytnout nenechají, ba naopak chytnou oni tebe, ale z toho se dá vykroutit, jde jen o správnou kombinaci tlačítek a i když ty nejslabší chytneš, tak s nimi daleko jít nemůžeš, pak se ti pustí, a ty je musíš chytnout znovu ...

třetí: na to už jsem vlastně odpověděl nahoře, ti silnější to občas udělají, takové velké gorily *5*

za mě: hra je skvěla, parádní koncept, ale co mě zklamalo a štve pořád a u každé podobné hry tipu: GTA je ovládání aut ....... je strašný !!! podle mě se ovládání u GTA 4 nic nevyrovná, a doufám, že podobným duchem bude i 5 *4*
  • To ano, ale se stejně ty půlky používaly.I u stupnice 1-5 to recenzenti dělali.Proto jsem napsal, že je to to stejné.
  • walltar
    Útočí vždycky jeden a navíc červeně blikne takže souboje sou díky tomu celkem lehké ... jediné kdy tě můžou zasáhnout je když děláš nějakou animaci.

Některé nepřátele chytit nejde a někteří tě odrazí.

Chytit tě může i jeden typ nepřítele ... drží tě za ruce a ty můžeš jenom kopat nebo se vysmeknout.
  • walltar
    Lol ... ale musím říct že nadávat u téhle hry že má jenom 8/10 je fakt úlet .... tah hra si opravdu víc nezaslouží. Gameplay je celkem o ničem a nebýt těch bojů bezezbraně tak bych dal 7/10, grafika nic moc (auta se lesknou jak psí koule), a to ovládání je dělané pro 3 ruce. Navíc někdo si řekl: "minihry pro všechny" a divím se, že tam není nějaká minihra pro použití záchodu. Já pochybuju že tu hru dohraju protože mě to celé začíná nudit.
  • Devalvaci ste způsobili vy, ale nedá se s tím nic dělat.Někdy se holt stane, že do ruky dostane recenzent hru, jejíž serie je fanouškem viz. Luke a jeho TES.
    Dneska by bylo asi nejlepší řešení mít recenze dvě, nebo jednu kde by byly zakomponovány dva názory.
    Stačí se podívat třeba na Maxe Payna 3.Ty jsi tomu dal 9, ale podle toho co jsem slyšel ve video recenzi by tomu dal Luke třeba jen 7 (určitě ne 9).Takže kdo že devalvoval hodnoceni ? :)
  • jindra.veliky
    jsem si hned vzpomel na Vavru pri jejich zkouseni *15*
  • Neber to tak vážně. Že se mrákoty bavěj hodiny o čísle tě zajímat nemusí. Já jsme s textem naprosto spokojený, protože zhruba vím, o čem a jaká ta hra je. Teď vím, že si radši koupím něco jinýho, protože recenze mi odpověděla na všechny otázky, který bych měl na někoho, kdo tu hru hrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit