Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Fanouskem TES serie je Janchor (Grygar) . Luke (Dobrovsky) ma mozna TES taky rad, ale Skyrim nerecenzoval.
  • Taky tak. Teď to vypadá a hýbe se to, jak tvůrci zamýšleli, a je to super počin.
  • zdeeneek
    Ma pravdu ten chlapec.
  • eroror
    arkádový řízení do sandboxovky? to se spíš hodí do NFShitu
  • Aleš Smutný: Napsat, že se devalvace nezúčastňuješ, mi přijde trochu jako napsat, že se nezúčastňuješ té trapné konvence jezdit po ulici vpravo... *4* Asi to těžko sám změníš, ale podstatné je, že ostatní účastníci silničního provozu ji očekávají.
  • Tato hra je takový mix jednotlivých herních prvků Batmana(AA a AC) Assassin's Creed, GTA, NFS atd. Souboje jsou určitě velmi povedené, ale to ostatní mě nijak neoslnilo. Nejvíce mě zklamal samotný příběh a jak jsou zde zobrazeny triády, hlavně jejich chování. Určitě samotná příběhová linka je zde velmi slabá, jízda autem hodně arkádová. Nebýt soubojů, tak jsem skončil po prvních 10 minutách hraní. Takže pro mě velké zklamání a srovnávat toto s GTA serií bych si nedovolil, protože na GTA Sleeping Dogs nemá ani zdaleka. Za mě maximálně 6 z 10 a to jen kvůli soubojovému systému.
  • Souhlasím s naprostým rozpolcením text vs. číselné hodnocení.... Prosím recenzenta o vysvětlení. Děkuji
  • Sakra, tak recenze mě taky navnadila, z toho co čtu, tak mi přijde, že je to stavěný jako Red Dead Redemption ( mimochodem, nejlepší sandboxovka co jsem kdy hrál), tudíž do toho asi půjdu :)
  • 8/10? WTF? Nechci řešit, jestli je hodnocení adekvátní ke kvalitě hry,nebo ne, ale nemělo by snad číselné hodnocení odpovídat obsahu textu? Já totiž stále předpokládám, že se recenze píší primárně pro hráče, kteří hru nehráli a reálně nad její koupí uvažují. Po přečtění textu jsem nabyl dojmu, že by bylo rozumné si kvůli takové jízdě dát volno v práci, ale ta osmička mi zase dává najevo, že to až takový herní svátek nebude. Tak jak teda? Veřím, že ty dva bodíky dolů jsou plně opodstatnitelné množstvím nedokonalostí, kterými hra disponuje, ale proč tedy nejsou zmíněny v recenzi? Nebo to snad znamená, že hra bavila recenzenta pouze na 80 % ? A to je co? Jako že hra bavila, ale jídlo si k počítači nevzal? Samozřejmě respektuji hodnocení a názor Aleše Smutného a v žádném případě se nesnažím recenzi nějak zpochybňovat, ale myslím, že by bylo vhodné dát najevo nám, potenciálním hráčům proč se rozhodl pro tohle hodnocení, protože stejně tak podle něj řeším otázku, jestli si zahrát nebo nezahrát (Samozřejmě za předpokladu, že nejsem notorický " pařan" a tudíš vyhledávám opravdu výjimečné tituly). Teď se ale cítím trochu rozpolcen :)).

PS. Názory některých na absurditu hodnocení her podle obsahu invence mi přijdou dost trefné.
  • Makres
    Konečně nějaká hra s pořádným příběhem. U toho GTA 4 ten příběh byl takový nemastný neslaný, fůra věcí mezi hlavními uzly. Těším se až si to zahraju, hra vypadá dobře.
  • DangerousDave
    aj tak na GTA4 väčšina nadáva pretože ho nevedela rozbehať alebo s ním jednoducho mala problémy technického charakteru. Ja som hral štvorku iba nedávno, s patchmi, modom a na lepšej zostave vrátane TBoGT a bavil ma viac ako ospevovaný san andreas. Každý si predstavuje zábavu trochu inak niekto zmení postave účes a od radosti si ***** do gatí... mňa zase také keketiny nezaujímajú.
  • Caincz
    Prokaž prosím zdejším diskuzím službu a vrať se na salaš...
  • ales.smutny
    Nene, nezaměňovat porovnávání s GTA stylem s porovnáváním s GTA4 :) Osobně to mám na škále takhle San Andreas (prostor pro vyblbnutí, příběh to jen dolaďuje) - GTA4 (Příběh nabral na důležitosti, odmítá úplně absurdní prvky, ale nevzdává se všech skopičin) - Sleeping Dogs (Hlavně příběh a atmosféra, vedlejší "nepovinné" akce a blbnutí v mnohem menší míře, určitě žádná afra a padáky:)).

Já měl čtyřku moc rád, ale ve srovnání se SD mne po čase přestal ten příběh tak táhnout (cca 20 hodin?) a přišlo mi, že je to až moc takový..."a teď si blbni, protože musíme chvíli přemýšlet koho hodit Nikovi do cesty", plus mi na čtyřce vadilo to fakt dlouhý přejíždění z některých důležitých misí. V HK znáš za chvíli skoro každou uličku a víš, kde má kdo, když to přeženu, stánek s nudlema a kdo kde kšeftuje s drogama. Z Liberty City jsem měl dojem několika skvěle prokreslenejch uzlů, mezi nimiž je často tuna paneláků bez života. Na druhou stranu, určitě bych neřekl, že čtyřka neměla dobrý prostředí :)

Jak říkám, čtyřka mne dotáhla díky Nikovi hooodně daleko a měl jsem ji fakt rád. Ale Sleeping Dogs to zvládli po celou dobu, nedošel jim dech. Já se snažil naznačit, že právě ti, kteří mají GTA rádi kvůli afru a padákům tady asi nezaberou, protože tahle složka tu není :)
  • Jo to mas recht f mafii byl jizdni model taky dobry ale stejne me vic bavilo jezdit v GTA.
  • Tak me teda recenze uspesne navnadila - podivam se tomu na zoubek.
    Jen nechapu vetsinu tech rypancu do GTA IV. Z toho co ctu v recenzi bych se skoro ztotoznoval s Alesovym vkusem, ale ze by treba LC ve ctyrce bylo jen "místo pro různé skopičiny"? Jaky vlastne skopiciny? *15* Vzdyt vsichni u ctverky buleli, ze tam nejde skakat s padakem, davat si afro, apod.
    I u toho San Andreas by byla takova poznamka mimo, ale tady mi z toho padla brada - tim spis, ze zbytek recenze mi sedel naramne. Takhle pak nevim, co si vlastne myslet *15*
    Pro poradek uvedu pravdu svatou: pokud Liberty City z GTA IV neni perfektni pribehova kulisa, tak jen proto, ze je hlavni protagonista *2*
    (zadna jina sandbox hra ty kulisy nemela tak presvedcivy - jsem teda zvedav tady na ty Sleeping Dogs)
  • Nevic co tu ma kazdy proti ovladani, podle me se to hraje na klavesnici s mysi dobre a ikdyz mam gamepad, tak nemam duvod menit. Jen ta kamera u auta je trochu hodne citliva, ale clovek s ni pri jizde stejne temer nepohybuje.
  • Mato1987
    veru, to už aj jazdný model u just cause 2 bol lepší. čo nenávidím je tá otrasná parkinsonova kamera...
  • copak jizdni model. ale ta kamera pri jizde ! - to by meli patchnout ! ! !
  • mno tak to teda nevim teď jsem mafii dohrál jízdu jsem měl na simulaci a přišlo mi že to programoval někdo kdo vživotě neseděl v autě prostě jednim slovem děs.
  • Jazz
    Skvělá hra se zajímavým příběhem, ale tak zkurv€nej jízdní model jsem v životě neviděl. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit