Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • arena ,daggerfall , morrowind maj mnohem lepsi kouzlo ;)
  • ja se jim ani nedivim, mezi tema sra*kama co vychazej Sleeping Dogs celkem zarej :)
    Btw jizdni model stoji za ho*no v kazdy hre posledni doby... a je to dobre, kdyby to melo simulovat realitu, pulka z hracu se nedostane ani z garaze :)
  • Já základy samozřejmě umím, ale k hraní týhle mi jsou docela k hovnu. *9*
  • jestli umi 3 svetovy jazyky a neni schopnej se naucit anglicky, je asi debi* a mel by se nechat vysetrit. Pokud je to jen nejaka poza, tak tomu rozumim :)
  • To se ma, ale domluvi se tak v polovine zemich nez kdyby umel jen angicky, troubo
  • No jistě, protože CJ nebo Niko se pamatují lépe než Kwai Chang Caine *1*
  • Treba umi francouzsky nemecky a svedsky! troubo
  • Dnes neumet alespon zaklad anglictiny je neco jako neumet malou nasobilku...
  • Haha, dát 5/10 anglické hře kvůli tomu, že není česky.
  • Ku kralu zanru ma to strasne daleko, dost podstatne veci su tej hre slusne povedane do...kurvene...Jazdny model uplne o nicom, suboje so strelnymi zbranami nemaju vobec stavu a nekonecny respawn policajnych jednotiek ci uz aut alebo policajtov, ides na aute, jedno policajne znicim a bum, dalsie sa zrazu naspawnuje za tebou...Pribeh je zatial absolutne clichovity, ako chapem, ze hry ala Stefan Segal v prestrojeni nevychadzaju ale fimov na tuto temu som uz videl do bludu a nemam do dovod chalit, zaital pre mna 7/10, leby to malo normalne ovladanie, mozno by som dal 8 z 10...A ako sorry, za to, ze niekto urobi dobry port z konzole, resp. celkom schopny, tak za to hre urcite body naviac nebudem, to uz mam chvalit jablkovy kolac uz len za to, ze su tam jablka...? Celkovo hraci maju dnes mimoriadne nizke naroky a ty to len potvrdzujes, pri kazdej novej hre, co je troska schopnejsia sa najde nejaky co vykrikuje, ze prisiel novy kral zanru... *7*
  • Tak to si toho asi moc nezahrajes co ? :D
  • Zatím dávám 5/10, až bude čeština tak zvýším. Bez češtiny je to nehratelné...
  • Nic proti tebe, ale PC port v den vydani konzolovky by mala byt samozrejmost.
  • Jazz
    Šipkama a když to prý podržíš, tak se zvyšuješ/snižuješ hlasitost, ale mně to asi nefunguje.
  • jindra.veliky
    jinak jak preladim radia? *15*
  • kolko mas rokov?
  • Odulin
    Ale jo hra je to dobrá, ale mě prostě zatím moc nechytla. Včera sme dali s bráchou první 2 hoďky a nějak to není úplně ono. Grafika dobrý, řízení aut žádná sláva, "RAMování" autem mi na atmosféře nepřidává, ovládání KM mírně řečeno nic moc, boje ala batman čili dobrý, ale ten příběh a hlavně postavy mi v hlavě moc neutkvěly..v tomhle má u mě GTA navrch. Ale určitě se k tomu dnes vrátím a zkusím se do toho víc ponořit, chtěl bych si to užít.;)
  • zdeeneek
    Klidne muj komentar ber jako zbytecny. I kdyz uvadi veci na pravou miru - ne kazdy vi, kdo z redakce je ceho fanousek a kdo co recenzoval. Bud pouzivej civilni jmena redaktoru nebo jejich oficialni prezdivky, ktery tu maji - vyhnes se tak mystifikovani (v tomhle pripade neumyslnymu)
  • DangerousDave
    na druhej strane mne v recenzii chýba kritika ... recenzent je predovšetkým kritik a musí vedieť jasne popísať klady aj zápory. Pokial strhne dva body z 10 musí byť z textu jasné, za čo tak urobil.
  • no ked domrvili ovladanie na klvaesnici tak sa to vobec neoplati hrat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší