-
Já mám ve zvyku před reakcí na něčí příspěvek nejdřív pochopit podstatu problému. Zvuk to také.
-
Tímhle ale nic nevyřešíš, pořád to je tvůj subjektivní dojem. Já si například k záporům můžu přidat zpackané ovládání na PC, chyby technického rázu, o kterých se zmiňuje několik webů i uživatelů na ofic. fóru. Co se týče soubojů, osobně mám raději přestřelky než pěstní zápasy, navíc styl, kdy kolem stojí 10 nepřátel a chodí po jednom, vypadá hrozně. Rádia, která např. oproti sérii GTA nejsou nikterak výrazná. Když zaprší, vše se leskne jak psí kule, věčná to tragédie ze série NFS. Doprava také nic moc, i při maximálním nástavení jsou ulice a hlavně silnice poloprázdné.
Ale já zatím hodnotit nechci, začal jsem to hrát teprve včera, takže hře určitě dám šanci. Ale zatím spíš převládá dojem, že jsem rozhodně nevyhodil osm stovek nadarmo. -
kdyz hra nema nejaky velky zapory tak musi dostat automaticky deset? Ja treba pri hrani Portal 2 taky nenarazil na velky zapory a desitku bych tomu nedal.
-
Bral jsem to jako Luke = Lukáš.Nevěděl jsem jakou má pavel přesdívku a ani mě to nezajímá :)
Myslím že to každý pochopil a každý ví, že je LG fanoušek.
Tvuj komentář beru jako zbytečný :) -
Za prvé, neslovíčkařme :). Za druhé, s desítkovými hodnoceními zdejší redakce rovnež nesouhlasím (jen pro pořádek). Inu máte pravdu, termín "nadprůměr" se více hodí pro stupně 6 či 7. Však z nedostatku vhodnějšího označení jsem použil tento (kapišto?). Když recenzi shrnu, dostaneme holý fakt, že se jedná a dobrou hru. Žádná revoluce se však nekoná, tak 8. Dobře řemeslné dílo, nic víc :).
-
Fakt vas tolik stve nejaky cislo? dyt je to jedno ne? Budete se u hry bavit vic kdyz bude mit plnej pocet nebo co?Ke hre bych jen rekl,ze je opravdu zabavna,jedina vec co me mrzi,je obcasne spawnovani aut pet metru prede mnou a jizdni model...Ten Hodne pripomina The getaway a Getaway black monday na ps2 nebo novejsi L.A Noire.
-
Myslim si ze 8/10, je spravne ohodnocené neni to nadhodnocené a ani podhodnocené,
+ Herni doba
+ Vizualni stranka
+ Prostredí
+ System Fightu
+ Příbeh
-Jizdni model je fakt trosku spatnej no
- Na krasnou "high" grafiku se nase PC trošku potí :D -
Jak se jmenuje ta motorka, co dostal Jackie a musel ji tlačit ?
Popřípadě jestli se dá koupit a kde. -
RDR byl parádní hra. Snad i lepší než jakýkoliv díl ze serie GTA, protože ani jedno GTA jsem nedohrál a celkově jsem ani neměl chuť GTA dál hrát.
-
Tragicky Skyrim ve srovnani s Oblivionem herni trh ovlivnil jak ? :)
A jestli je 8 nadprumer tak by me zajimalo co je 6 nebo 7 -
RDR jsem dohrál a Sleeping Dogs bych zařadil hned vedle RDR jako krále žánru. SD je kratší, ale narozdíl od RDR nemá hluchá místa (Mexiko v RDR byl vyloženě opruz).Jdi do toho.
-
Děkuju za vysvětlení toho co je nám všem jasné. Neptal jsem se, co znamejí jednotlivá číslíčka před lomítkem, ale proč zjevně nekorespondují s obsahem textu.
-
Pánové, na stupnici od 1-10 zaujímá osmička krásné postavení a symbolizuje nadprůměrnou hru. Diskuzí na toto téma zde proběhlo již bezpočet, ale jsem toho názoru, že hra s hodnocením 10, by měla zásadním způsobem ovlivnit videoherní trh alespoň na půl dekády.
-
Sleeping Dogs jsem nehrál, tak to obhajovat nehodlám. Narozdíl od tebe mi nestačí na zhodnocení kvalit hry článek na wikipedii.
-
řešíte tady hovadiny, samozřejmě že záleží kdo hru recenzuje. Já jakožto fanoušek TES (líbí se mi svět, prostředí, příběh atd. atd) bych mu dal bez váhání 10/10. Zaklínači bych dal 5/10 protože ten mě nebavil opravdu vůbec (nelíbí se mi ten svět, ani hlavní postava). Můj brácha např. by Skyrimu dal třeba jen 6/10 protože to je teenager co hraje LoL a CoD atd... a je to na něj prostě moc složitá hra se spoustou možností.. Recenzovat by měli třeba tři lidi a dohodnout se na jednom verdiktu. Ale po kom to mužeme chtít že... Proto by měli i v dnešní době prostě vycházet dema.
-
8 je malo. pc port v den vydani konzolovky. supr optimaliazce supr grafika, antialiasing, podpora gamepadu, asijska kultura a prostredi, paraaaaaaadni bitky atd atd.. jasna 10. novy kral zanru.. alespon do prichodu gta 5 (a vime jak to rockstar mysli s PC takze) asi i po nem
-
co bys chtěl v dnešní době užásně nového?
-
jenže skyrim je prostě lepší :P má svoje kouzlo který nemá žádná jiná hra :P
-
9,2 ? *1*
-
U mňa zatial hra roka a je fakt že ked už davate titulom ako me3 skyrim vysoke znamky a na takuto pecku len 8? Smutne