-
sry
todle je správně
http://alternativementality.org/wp-content/uploads/2012/02/1319075591261.jpg -
http://www.google.cz/imgres?q=jesus+facepalm&hl=cs&biw=1170&bih=796&tbm=isch&tbnid=rwNacf80J8wsiM:&imgrefurl=http://veselba.kafence.com/image/jesus-facepalm-43702.html&docid=lJ3XyL84bz-SUM&imgurl=http://us2.veselba.kafence.com/pix/tabeli/despair/jesus_facepalm.jpg&w=800&h=600&ei=5CM2UJ3gFYTBtAbK8oH4DA&zoom=1&iact=hc&vpx=243&vpy=144&dur=524&hovh=194&hovw=259&tx=120&ty=84&sig=112087430014909605939&page=1&tbnh=127&tbnw=167&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:0,i:72
-
si de*ent a demagok. Už jen ta věta s tvým bráchou tím chceš jako říct že komu se nelíbil skyrim tak byl moc hloupej na to aby ho pochopil? Asi tě sklamu jestli jsi si myslel že dohráním skyrimu se zařadíš mezy tvrdý HC hráče, ale sory skyrim je jednoduchej jak facka to nejsou žádný složitý mechaniizmy
-
.....:To snad si dal zamerne kuli zalozeni flamewars ne?
-
Tenhle systém plusů a minusů (a nebo systém ála IGN, tj. každou kategorii hodnotit zvlášť a pak zprůměrovat) by se mi líbil i tady. A odkaz na ratings guide, co ho mají na IGN, má taky něco do sebe.
-
Tak sice mapa Hong Kongu vypada trochu jinak (na druhou stranu je to o dost lepsi ve srovnani napr. s HK v Deus Ex), ale to prostredi je zpracovany hodne dobre. Napr. trziste vypada fakt jak ve skutecnosti *4*
At uz ta hra bude jakakoli, musim si ji uz kvuli HK zahrat *1* -
Vtip není v tom, jestli šel odshora dolů nebo odzdola nahoru, ale proč si hra nesáhla třeba na hodnocení devět. Ono by v zásadě stačilo, kdyby do recenze napsal to, co pak v diskusi napsal mně, tj. že hra je sice dobrá, ale nepřináší nic nového, proto se to zastavilo na osmičce.
-
Nevidím tedy důvod, proč na tu hru všude házíš síru, když si ji nehrál. Místo brak, hovadina, přehypovaná kravina, stačí třeba říct, že tě hra ničím nezaujala. A k DLC, je zdarma...
-
A v čem je problém? Žiješ v době kopírování.
-
s hodnotením súhlasím , ale hodnotenie by som dal aj napriek absencii českej lokalizácie na 3/10 už len z toho dôvodu ako tá hra vykráda snáď každú hru, na ktorú si vspomeniem.
-
Zapinam xbox, prihlasujem sa za profil, ked v tom nahle uvidim reklamu s demom sleeping dogs. Tvarou v tvar reklame klikam na stiahnutie. Zhruba 2 gb demo mi to stiahnme zhruba za hodinu, koli optike ktoru ma kazdy len nie ja, takze mam cas si zatial spravit hrianky, upiect na veceru vepřo knedlo zelo a opat sa vratit ku tomu zazracenmu stroju s kopou virtualnej zabavy.
Jednoduchy klick na active downloads, ale po otvoreni v tom okne nic nie je. Chvilka paniky, stresu a zlych pocitov mi obmielaju hlavu akokeby som hral najstrasnejsiu hru ktorou je podla mna resonance of fate. Chvilka ukludnenia cigaretkou je na mieste a tak rozmyslam co to je.... Zrazu ma napadne ze asi to bude uz davno stiahnute a treba najst dane okno, ktore mi pomoze vyriesit tento problem. Cely smradlavy z cigaretky sa mi konecne podari zapnut sleeping dogs a zacina sa zbesila jazda skrz honk kong. Pomlatim zopar cinankov, zistim ze zbrane maju funkncost asi ako v Indiana Jones ( +) ale za to boje ako z batmana a dane critical hity spojene s vyuzitim prostredaia ako vo filme s Jackiem Chanom ma proste uchvatia a ktomu s takym paradnym grafickym kabatom, no proste pecka az na malu chybicku. Cely cas som hral demo ktore mi skoncilo asi po 15 minutach a vsetko co mi ostalo bol skvely pocit z dema a to ze si tu hru musim co najrychlejsie zohnat ci uz formou kupi alebo ...( kto krade ten neplati :D ).
Crrrn, maly kuchynsky budik mi dava najavo ze vecera je hotova a ja sa musim odlepit od ovladacu ku kuchynskemu stolu. Cely v omameny demacom zarezavam do makkeho vepřa a jedine na co myslim je ci dam pokrmu 8 alebo 9/10 ked vtom ma napadlo ze ja som ziadne nove jedlo nevymslel a ze tneto pokrm si zasluzi max 7/10. Ale v jedom som si isty Sleeping dogs ktoremu ako aj nezahranej plnej hre davam 9/nekonecno :D -
recenzent to tady už psal několikrát - nestrhnul 2 body, ale udělil hezkých 8...
-
Jestli umí francouzky, troubo, tak si to nainstaluje ve francouzštině a pokud něměcky, tak německy a pokud polsky, tak v polštitě a pokud čínsky, tak v čínštině a pokud španělsky, tak ve španělštině. Ale pokud neumí žádný z těchto jazyků a umí pouze česky, tak je to pouze jeho problém.
-
Taky mě to bavilo mnohem víc než GTAčka. Vymáklá hra prostě :)
-
double post, sry
-
2, mama ma len pred mesiacom odstavila
-
tak načo sem lezeš z toho podpalubia?
-
Jo Mexiko stálo až na pár míst opravdu za prd :) Ale fakt, že mě ta hra držela ještě dobrejch 7 hodin po tom, co jsem to dohrál, a chtěl jsem udělat 100% completion ( což se mi nepovedlo, amm asi 98,2%), něco znamená. Jestli je tohle stavěný podobně, tak se nedá nic dělat chlapi, a kupuju :)
-
To ja bych o Liberty City nic spatnyho rict nedokazal *4* Ani ty panelaky nejsou pres kopirak, a ta iluze skutecnyho mesta pro me byla dokonala.
Takhle propracovany a presvedcivy prostredi jsem jinde nevidel, tak jsem zvedav na HongKong.
Jeste bych si dovolil dve otazecky:
- Jak bys odhadl rozlohu? Pokud je to vylozene maly, je to pro me trochu skoda. Rekneme alespon jeden ze tri ostrovu Liberty City?
- Jak je tou ve hre s tim ass.creed-like parkour hratelnosti? Na screenshotech je videt jak panak drzi na rimse, a nekde jsem snad i videl sestrih, kde to vypadalo na dulezitou slozku hry... (s Watch Dogs si to snad nepletu:)
Dik za odpovedi a fajn recenzi -
dik *3* to me nenapadlo zkusit sipky do stran