Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    me se na videu souboje taky moc nelibili ale jsou neskutecne zabavny *4* rozhodne lepsi nez prestrelky *3*
  • vlastik.plaminek
    H*vno víš o mojem IQ, ale svoje tu prezentuješ dostatečně.
  • Tak to aby se pán přihlásil do gamebattles a uvidíme jestli s šipkou (kdo vůbec používá šipky k hraní?) a klikáním na LTM
  • o vela prichádzaš.
  • kostejnesmrtelny
    Wow. Demagok... Jako viděl už jsem leccos, ale tohle teda ještě ne *1*

Až dokončíš základku, dej si radši zrovna ještě jednou...
  • PS: Samozrejme to nejdem pirátiť sra*ky sa nepirátia
  • ja jsem na tom stejne nedohral jsem zadne gta udelal jsem par ukolu hru jsem po par hodinach vypnul a uz jsem se nedokazal dokopat k tomu abych to zapnul sleeping dogs uz jsem dohral a premyslim jestli hru rozehrat znova nebo pockat na dlc za ty davam hre bodik dolu :o)
  • ahá, takýto ľudia si to idú kúpiť, takéto IQ má dnešný zákazník
  • vlastik.plaminek
    Když chodíš na zábavu do maštale, tak se nediv.
  • Tak proc to nehraje ve francouzstine, nemcine, italstine nebo rustine, pokud je starsi generace?? Je to jen tupon neschopny se sebou neco delat a neco se naucit. Hodne stesti pri hledani prace, polozka Jazyky: cestina se tam bude krasne vyjimat.
  • Idem to upirátiť /redakcia mala DVD zadara/ a dám tomu 9/10
    True Crime: New York City 6/10
    True Crime: Streets of L.A. 7/10
    True Crime: Hongkong 8/10 - aka Sleeping Dogs
    ???
    Veď tie súboje už na videu vyzerajú smiešne, také bitky som nezažil ani v Maríkovej na zábave.
  • vlastik.plaminek
    Tak na to, že se hra odehrává v HK ma asi 99% postav anglické křestní jméno.
  • vlastik.plaminek
    Vzhledem k tomu, že nejde reagovat na hlavní koment, reaguju tady.
    Upřímnou soustrast.
  • nesúhlasím GTA IV malo zatiaľ najlepší príbeh zo všetkých GTA, tie dva veľké datadisky ako The Lost and Dammned a Ballad of Gay Tony boli fajn, za tú cenu, celkom dlhé, nové autá, zbraňe atď a celkovo fajn rozšírenia, ale tvrdiť že San Andreas malo najlepší príbeh zo všetkých GTA je taká kokotina ako tvrdit že sleeping dogs je nadpiremerná/dobrá hra.
  • Pravíš pravdu priateľu
  • Hele bohužel tak to je to je fakt a tvoje urážky to nezmění. Ale věřím že se cítíš jako velký kluk ;)
  • jo jasný mam respekt z hráčů cod kde jen držim šipku dopředu a klikám na myš :D:D
  • smejki
    kde bereš, že překlad stojí 40 000,-? Ano, takto levné překlady se skutečně dělají skoro automaticky, ale tolik stojí možná Need for Speed nebo tříhodinová střílečka. A komunitní překlady snad nemůžeš myslet vážně, pokud se bavíme o oficiálních češtinách.
  • tak zrovna pribeh gta4 me bavil tolik ze jsem to ani nedohral,druhy dlc bylo lepsi nez hra.san andreas je zatim asi nejlepsi.sleeping dogs otestuji a verim ze me bude bavit vic nez gta4
  • kvalitni preklad je otazkou desetitisic v pripade poskytnuti jednoho prehledne txt souboru komunite je amatersky preklad za 0,-, ale i ten placeny pri prodeji 2000ks a 40000 za preklad to dela naviseni ceny 20,- tedy NIC co by se neschovalo do o nekolik stovek vetsich cen her nez her v zahranici (nez zas nejakej inteligent zacne argumentovat ze mame drazsi hry protoze jsem mensi trh tak at si uvedomi kdo nam je tu prodava! (distibutori s pusobnosti v cele EU)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší