Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lepší, než GTA IV?! to jste se asi po*rali v kině, ne? :D jizdni model je ultra spatnej, pribeh je sice dobrej, ale s GTA IV nepoměřitelnej.. každýmu se holt líbí něco jiného, já jdu v klidu zase čekat na GTA V..
  • smejki
    Ne, nemaj. GTA má příběh zábavný, v detailech místy výborný, ale neuvěřitelný a dovedený do extrémů. Jen GTA 4 se držilo prví zbruba třetinu příjemně při zemi a šlo to.
  • pravdu dis nezajima! takze = nekupovat
  • Jazz
    A proč ne ?
    To je tvoje stupidita, že se nedokážeš přizpůsobit, myslíš, že nějaká zasraná ČR někoho zajímá ?
  • smejki
    to je demagokok
  • smejki
    proč by se měl nějaký trh dotovat, proboha? *7*
    Překlady jsou drahé jako prase (i ty nekvalitní), takže se prvně musí vyplatit. A 1000-3000 prodanejch kusů v ČR takhle rozmáchlou hru fakt nezaplatí. Bez většího rozmyslu se překládají blbiny s rozsahem textů maximálně do nějakých 50 000 slov, což, čuju, Sleeping Dogs není.
  • 13_11
    A proč by „zjevně nekorespondovalo s obsahem textu“? (Leckteří čtenáři by už měli začít používat mozek.)

8 - Výborná

Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
  • smejki
    DE je vize budoucnosti *3*
    Ale např. v Driver San Fran taky není nijak přesná mapa skutečného předobrazu, i kdeyž je to pěkné. Jen to má podobný tvar a je tam pár vzájemně správně napozicovaných pamětihodností.
  • vidím to úplně stejně, zkrátka Sleeping Dogs zkopírovali různé prvky z jiných her, ale na své originály nemají zdaleka. A srovnávat tuto průměrnou hru s GTA je špatně.
  • Hanzales
    Jsem to právě objednal :) Taky hlavně proto, že mám rád gangsterské asijské filmy a nějak už nemám z tohohle odvětví moc na co koukat. Sleeping Dogs jsem nějak nevědomě, zato absolutně ignoroval kvůli názvu, který překrýval (a překrývá) Watch Dogs, ale teď koukám na recenzi, nějaké videa a je rozhodnuto. A to už jsem letos krom Dishonored, Hitmana a Far Cry 3 vlastně nic kupovat nechtěl :D
  • Presne to jsou argumenty d*mentu "neumis anglicky tak to je tvuj problem". Jednou chces prodavat neco na nasem trhu ma to byt prelozeno do nasi reci! Proc potom prekladat knizky vsak si je kazdej precte v anglictine ne? A filmy nac titulky? hezky vse jen v originale... *11*
  • Jazz
    Jo, tohle přirovnání miluju, z toho se vždycky kácím na zem. *1*
  • bobsh
    demagok, to je nějaká bakterie, ne?
  • Presne!
  • jenze on je v cechach a autori po nem chteji ceske koruny, tak aspon ty pitome ceske titulky by se mohli obtezovat!!! A urcite neni 10ti lete decko tak jim na to kali a nenecha si z vysoka sr*t na hlavu jako ty *5*
  • nebo umi cinsky a domluvi se s nejvice lidma na svete d*mente
  • RazorProduction
    Videorecenze inak to nema ani zmysel pisat *7*
  • Som si všimol, že tu niekto porovnával tento odpad s RDR :D som sa nad tým tak okrajovo pousmial, samotný rockstar si nedovolí porovnávať GTA IV s RDR ...
  • demagok lmao *1* *1*
  • Inquisitor
    Tak s Deus Ex bych to zrovna nesrovnával. To bylo pokuď vim z budoucnosti a s realitou nemělo moc společnýho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší