-
Jo, taky jsem si včera všiml, že tam bylo pár pěkných metalových kousků.
-
V radiu Roadrunner records hra Fear Factory. Hell yeahhh *2*
-
Jediné, co nechápu, proč proboha si nikde nemůžu koupit zbraně. Hraju za člena Triád/Policie a nejjednodušším způsobem, jak přijít ke zbrani, je zabít fízla? WTF.
-
Jak tu můžete srovnávat GTA a Sleeping Dogs? :D:D Jak můžete psát, že je pro GTA V nastavena laťka vysoko? Když tu laťku by v klidu překonala i Pre-alpha verze GTA... Sleeping Dogs baví jen po dobu dějové linie, a co dál? Co třeba brát v úvahu trvanlivost titulu což je HODNĚ zásadní faktor! Zatímco GTA IV hraji pomalu do teď (3 roky) tak Sleeping Dogs mě už teď (2 týdny) po odehrání děje nějak nebere… Nesmyslné srovnání GTA je o parník jinde...
-
jojo novým králem se stává bezduchá mlátička :D:D
-
víš doufám, že chow youn fat je jen o... propastný....1 rok mladší?
-
jo fakt?
-
Hej ten event s tema mnichama shaolinu "sundej, kolik jich zvladnes" to je drsne karaco nahodou :) Pribyvaji udery a zatim jsem jich ted dal akorat 81. Zajimalo by me co traba na tisicovce :) Jinak maximalni hra, hlavne i dejem a v neposledni rade hudbou.
-
„Zajímavý“ příměr... Nicméně tak trochu vytržený z kontextu, že? Zkusme to společně doladit.
Jízda napravo je konsenzus, jenž by měl být pro většinu řidičů (!) výhodný z hlediska minimalizace jejich vlastních škod. Je to tak?
Existuje však rovněž konsenzus pro jízdu nalevo. Věděl jsi o tom? V takovém Hongkongu (kde se odehrává Sleeping Dogs), ve Velké Británii, v Japonsku, v Austrálii, v Indii, v Thajsku, v Namibii... se skutečně jezdí nalevo. Jak to, když většina světa razí pravou? Jak to, že to většina světa doposud „nezměnila“?
Dokud pro ně bude jízda nalevo přirozená a „výhodná“ (minimalizace škod), nikdo tam nic měnit nebude, nikdo na tom ani nic nezmění.
Mám-li užít tvého příměru, pak to samé platí pro herní redakce. Každá redakce má svůj vlastní způsob bodování, jenž je pro ni přirozený a tudíž výhodný, a na základě svých vlastních pravidel si „jede“ po své vlastní „silnici“, již si vybudovala ve svém vlastním malém „státě“. (Doufám, že jsou připodobnění dostatečně srozumitelná.)
Věc se má tak, že to vy si hrajete na „konvence“. Napochodujete si sem a řvete do všech stran: „Sakra, tady se nejezdí napravo! Já CHCI, aby se tady tak jezdilo!“ A dupete a štěkáte a jste celí zarudlí, zatímco okolo vás auta v klidu projíždějí nalevo. Pravděpodobně něco „očekáváte“... ale změny se třeba nikdy nedočkáte. Není pak „výhodnější“, pro tu minimalizaci vašich škod, přece jenom zkusit začít nalevo jezdit? Než se pravidelně vybourávat v místních diskuzích? -
Znova si přečti svůj výblitek, najdi vlastní chyby a pak si nafackuj *3*
-
Angličtina na pyču
-
to rozhodně ne *5*
-
to "lmao" si mel oddelit carkou *3*
-
Lidi tady při srovnávání GTA a SD asi zapomínají na srovnání trvanlivosti obou titulů. Nehledě na to, že jeden má Euphorii a druhý ne (a to je pro mě osobně zcela zásadní HRATELNOSTNÍ prvek). Příběh je jedna věc, ale když mě hra baví jen po dobu příběhu, pak je něco špatně.
-
Dle intenzity pravopisných chyb bych všem zdejším dementům doporučil přestat hrát videohry a přečíst si raději nějakou knihu. Děkuji za pozornost
-
Lost and Damned bylo mnohem lepší než původní story takže fail
-
nelíbilY lmao *1*
-
nelíbÝ lmao *1* *1*
-
nemužu si pomoct ale tahle hra se mi nelíbý...
-
omg tak "W" no... a neni nic lepšího než několik hodin jen běhat jak magor a střílet a chcípat. zábava :D z tohohle sem vyrost už někdy v šestnácti