Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra zrovna když prodávám Xbox ... vypadá to dobře.

Mimochodem kdyby někdo chtěl Slim 4gb kinect ready matná černá, komplet vybavení vč. dobíjecího kitu a hdmi, zánovní od jara .. za 4tis... pisněte.
  • Acindards
    Hru jsem ještě nehrál jen viděl na videích, ale taková interakce s prostředím při soubojích tu ještě nebyla. Ty souboje vypadají opravdu cool.
  • ales.smutny
    Uf, tak jesze zde a jdu chrnet :) psal to Petr v prvnim prispevku. Hodnoceni nevznika jako odecet od absolutna. Je to proste, nutne limitovane, vyjadreni komplexnich hodnot hry. Ta hra neztratila, ziskala celych krasnych osm bodu.
  • DangerousDave
    kde píše, že v nej nie je nič nového ? a prečo si myslíš že tie 2 body dolu sú práve preto ?
  • ales.smutny
    Ja pouzivam celou skalu, staci si projit me recenze :) Jak rikam, ja se te devalvace nezucastnuju :)
  • Pete.palis
    hra mě taky překvapila na plný čáře...žádnej velkej ruch kolem ní a dá se říct, že herní orgasmus *14*
  • Acindards
    a za co ty 2 bodiky dolu? V recenzi jsem nezaznamenal žádné zápory (kromě zmínky o špatném ovládání na PC).
  • Kdyby se zavedlo hodnoceni trema znakama, bylo by to podstatne lepsi. Rozdil mezi :( :/ :) je podle me mnohem jasnejsi nez rozdil mezi hodnocenim 6/10 a 7/10.
  • Musím pochválit recenzenta. O hře jsem se dozvěděl vše podstatné ( žádné předchozí informace jsem nečetl) a teď s klidem v duši můžu říct, že ta hra není pro mně. Přitom jsem na tu hru byl zvědavej po reakcích na E3. Díky.
  • Souhlasím, že co se týče 8/10 je to dost. Jenže vzhledem k tomu, že se nikde nepoužívá hodnocení pod 5, tak se není čemu divit. Většina lidí se podívá jako na první věc právě na tohle číslo a srovná s ostatními hrami, pak samozřejmě vychází, že 8 je dost málo. Nevím kolik teď dostalo takové GTA4, ale jestli víc než 8, tak bohužel vypadá to, jako by tahle hra byla horší.
  • Dik, to je jeste zajimavejsi nez jsem myslel :D
  • Přesně tak, bývala to Britská kolonie.
  • Já myslím že o hodnocení téhle konkrétní hry mu nešlo. :-)
  • Jen 8/10 hoho asi vam nekdo zapomel poslat obalku do redakce , nebo byla moc tenka?
  • ales.smutny
    "jen" 8/10? Kristepane a pak nemaji mit manazeri hruzu v ocich, kdyz je na metacritics hodnoceni pod 90. Uprimne, vy jste duvodem devalvace soucasneho hodnoceni. Cehoz se odmitam ucastnit, 5 je porad prumerna hra, 6 nadprumerna, 8 vynikajici a 10 vyjimecna.

Takove argumenty neberu, plus ja Skyrim ani ME3 nerecenzoval. A recenze je mnohem, mnohem vic nez proste cislo. Je smutne, ze zrovna u hry jako jsou Sleepimg Dogs se resi zase jen cisla... Opravdu se pak neda divit vlivu hodnoceni na odmeny vyvojarum... Prestavame umet cist a analyzovat psany text. "jen" 8/ 10. Pardon, do tohoto devalvujiciho rychliku nenasednu.
  • Skyrim taky nepřinesl nic nového, který ještě ke všemu byl ve vetšině aspektech horší jak jeho předchudce, a také dostal 10/10.
    Takže že jsi to ty tak si milovníci žánru mohou přidat ty dva body na těch vytoužených 10/10.
    *3*
  • jindra.veliky
    jen v Hong Kongu...
  • N7N7
    Výborná super zábavná hra, ale není v ní nic nového, a tak dáme jen 8/10. Co bylo nového ve Skyrimu? Co bylo nového v Mass Effectu 3? Takové argumenty neberu, hra by měla být hodnocena podle kvality a zábavnosti, a ne furt podle toho, "co je v ní nového".
  • Ikdyz jeste hru nemam dohranou, tak si myslim ze uz ted muzu rict, ze je to remeslne suprove udelany mix GTA a Jade Empire. Par veci bych bych udelal jinak (docela "divne" vyzniva hodne uveritelny a propracovany pribeh x skakani z auta na auto). Pro optimisty 8/10, pro pesimisty 6/10 (protoze tam opravdu nic noveho neni) a pro realisty 7/10, protoze to, co tam je, funguje a je to sranda :)
  • To, ze se v Cine se jezdi vlevo, jsem zjistil ve chvili, kdy me na motorce srazila dodavka :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit