Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako hraju na PS4 a nezaznamenal jsem nejak spatnou grafiku.Nebo spis nejsem narocnej :-D
  • ghost warrior na multiplayer ?!?!?! NE !!! takovehle hry se na multiplayer nekupuji. Jdi radsi do Battlefieldu nebo COD.
    To same sniper elite 4 lidi z 99% chteji jen kvuli singleplayeru. Multiplayer je totiz dost spatny presneji nehorazne nudny.
  • ??? možná se koukni na nějaký gameplay protože koukat do země ve hře opravdu nebudeš. Pust si jakékoliv video z PC verze a uvidíš proč píšu že hra má krásnou grafiku
  • nightborne
    "Recenzi psal někdo, kdo nerozumí hrám"..."Sniper Ghost Warrior 3 by bez bugů byla jedna z nejlepších her roku".

Ale tak jistě, mno ;).

Mimochodem,
    http://foto.games.tiscali.cz/sniper-ghost-warrior-3-16919/798160
    http://foto.games.tiscali.cz/sniper-ghost-warrior-3-16919/798152
    http://foto.games.tiscali.cz/sniper-ghost-warrior-3-16919/798088

Učiněná krása, což ;)
  • recenzi psal i d i o t . 5 minut ani nahodou maximalne 2 min. Grafika krasna pokud teda hru ten i d i o t nehral na konzoli to se pak nedivim ze nadava na grafiku. Dlouho sem nehral lepsi hru kdyz zapomenu na bugy
  • jak jsi ziskal achievement za toi ze vlastnis pistole a vsechny hlavni zbrane ? MAm je vsechny ale jaksi achievement nikde :( ... Hru mam prave taky dohranou jak hlavni tak vedlejsi ukoly. Zbrane vsechny koupene.
  • Já s tebou jen a jen souhlasim. Přijde mi jako když recenzi psal člověk zaujatý proti City Interactive nebo někdo kdo vůbec nerozumí hrám. Horší recenzi jsem snad nikdy neviděl. V Recenzi jsou naprosté když to napíšu slušně hovadiny.
    Hra má nádhernou grafiku (samozřejmě se bavím o pc verzi), prostředí je naprosto úžasný a v tomhle ohledu se SGW3 jen tak nějaká hra nevyrovná.
    Mise nejsou vůbec špatné (dneska jsem to celé dohrál ve hře jsem strávil přes 50H ! takže vím o čem píšu)
    Tuhle hru táhnou ke dnu JEN A POUZE !!! bugy nic jiného! Kdyby hra nebyla zabugovaná jedná se o jednu z nejlepších her roku 2017.
    Mimochodem Sniper elite 4 také není dokonalé. Má nepřesných zásahů až až. Mnohokrát se stane že kulka letí 10cm od nepřítelovi hlavy a i přesto ho to zabije navíc je vše ukázano na zpomaleném rentgenu což vypadá celkem komicky. Když cosi proráží hlavu ale kulka je od toho 10cm. V té hře mám přes 110hodin takže taky vím o čem ¨píšu. Tomu by se zase mohl smát Ghost Warrior.
  • *nehodnotit
  • Jenže to je chyba recenze u Mafie 3... tato je správná a mělo by to takhle vypadat pořád. Konečně se někdo nebál hodnotit AAA hru jen škálou 5-10, jak je zvykem... *3*
  • Nechápu recenzi!! Zásadně s recenzí nesouhlasím!!! Hra je 100x lepší než debilní Mafie 3 a ta dostala vyšší hodnocení. Recenzi psal zas někdo chytrý!
  • zase mimo... *13*
  • To ano, ale po chvíli se zase všichni vrátí to zajetých kolejí, jakoby se nechumelilo.
  • "Vím to, protože pracuji v herním obchodě." *1*
    Asi náhoda, že já si to chtěl koupit hlavně kvůli multiplayeru... tím že se to nepovedlo a s jejich přístupem si to nejspíš nekoupím ani potom. A to jsem si ji chtěl fakt koupit. Byla na prvním místě mezi novými hrami, kterou jsem chtěl...
  • Ristoro
    Dishonored II má tohle ošetřené. Jakmile zneškodníš hlídku a nějaká jiná hlídka má cestu kolem, všimne si, že chybí jeho kolega. A teď si nejsem jistý, ale myslím, že i Hitman 2016 už tohle řeší. Nějakou dobu jsem teď nehrál, tak nevím.
  • Tilwaen
    Podobné hry by měly vycházet častěji, protože jejich recenze jsou násobně zábavnější než u tuctových "bezchybných" her.
  • Ty hry nestojí stejně, tedy minimálně na PC, ale tohle je správná poznámka. I tak si myslím, že recenze 40% je hodně tvrdá a ke hře vražedná, protože všechny odradí. Chybějící multiplayer (zatím) je tak trochu podraz, na druhé straně tohle si 99% lidí kupuje kvůli singleplayeru. Vím to, protože pracuji v herním obchodě. To platí pro všechny díly Sniper Elite i Sniper: Ghost Warrior.
  • OK...jses etalon blba.
  • A jak bys to asi chtěl herně vyřešit? Po každém zmizelném nepříteli poplach? A dvoudenní pátrání? To by sis asi moc nezahrál.
  • Nepřipadá mi 600,- a 1000,- identických. *3* V ČR za 850,-, což je pořád nižší cena... ale stejně bych si to nekoupil ani za těch 600,-. Možná až tam bude multiplayer a to musí byt sakra povedenej.
  • Commandos není AAA? Respektive ve své době.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit