-
Ale ved takto to je od cias prvych tlacenych hernych casopisov :) Nechapem na to to stale niekto rozobera :)
-
U triackovych her to takhle musi fungovat.
-
tito internetoví češtináři mne vždycky totálně dostanou :D Nepochopil jsi význam věty nebo její obsah? Proboha..
-
Touchè! :)
-
pravda, ale tak to funguje i u triačkových her jako metal gear, far cry atd
-
Kdyby hra byla dobře optimalizovaná, aby se slušně hejbala, a zbavená bugů... dalo by se to aspoň považovat za guilty pleasure? Grafika mi přijde úplně v pohodě (nejsem na tohle náročnej) a blbý hry mě často i bavěj, když se u toho můžu zasmát (viz třeba Soldier of Fortune: Payback)...
-
5 minut trvají na konzolích, né na PC
-
U těhle "stealth" akcí mě vždycky fascinuje, že postupně v tichosti zmizí x hlídek a nikdo si toho ani nevšimne pokud u toho neděláte hluk a nikdo vás přímo nevidí. Už od Commandos, ale je to prostě specifický žánr spíš logické hry, než odraz reality, ale stejně je vtipné, že Frantovi na stráži není divné, že už tady kolem dlouho neprošel Karel (a že chodil každé 2 min.) a posledních 30 min. někam zmizel i Pepa, ale pak na zemi z ničeho nic uvidí balíček cigaret (přestože koukal na to místo už dobrých pár hodin). Pud velí jasně. Nesmím se rozhlížet, upřeně zírám na balíček a běžím k němu... tady příběh o Frantovi končí.
-
napíšeš nekdy neco i k tématu?
-
Neber mě zase ale špatně, mně se hrá líbí, mám komplet dohráno se všemi achievementy, sběratelskými předměty, všechny mise hlavní i vedlejší. I přesto si ale hra tu kritiku zalouží, protože minimálně dva problémy jsou opravdu do nebe volající (ztráta savů a vykreslování nepřátel na velké vzdálenosti). Jiné technické bugy mě naštěstí minuly, grafika je podle mě slušná a rozhodně mě to bavilo.
-
aha, ale pýtať za hru identickú sumu peňazí, to je už od City Interactive fér? ;) ;)
-
Dělal jsem v tom mapy.
-
Kdyz tady hra dostane hodnoceni 8/10 je zle, pak neco schyta 4/10 a taky spatne. Takze bych navrhl redakci system hodnoceni s vychozi znamkou 5/10 s moznosti kliknout na "libi/nelibi" a mistni urvana "komunita" anonymnich univerzalnich mistru sveta a odborniku na vsechno, by si to sve hodnoceni proste naklikala.
-
*nestalo
-
Autor se asi zbláznil. Hraju na PC a žádný ty chyby co říká se mi za celou dobu hraní stalo a rozhodně nahrávací casy netrvají 5 minut!! Hra špatná není a rozhodně si nezaslouží takové hodnocení!!!
-
O mocný jaký tragický omyl *7*
-
Oprava - Srovnávat graficky Ghost Warrior s novým Ghost Reconem, do kterého dal Ubisoft...
-
Podle mne to hodnocení autor recenze dost zbytečně podstřelil. Srovnávat graficky nový Ghost Warrior, do kterého dal Ubisoft úplně jiné finance (a který je dost možná nejlépe vypadající sandbox současnosti) než má k dispozici polský City Interactive, je dost nefér. Sice jsem to nehrál, ale viděl jsem několik gameplay videí a vypadá to opravdu slušně, hnusné hry vypadají úplně jinak. Navíc,stěžovat si, že hra nejede v 4K 60 snímků za sekundu (ale "ubohých" 30-40, ve kterých jede standardně PS4 a nikomu to nevadí) mi příjde trochu na palici. Před 2 lety nikdo o 4k ani nepípnul a HD každému stačilo do boha a teď už je 4K na 40 snímcích špatně? Bugy se opraví, ale 40% hře v recenzi zůstane. Četl jsem spoustu recenzí, které za podobné chyby dostaly bez problémů 60-70%...
-
ale na krymu přece ruská armáda nebyla. a ten počet ruských výsadkářů taky nesouhlasí.
-
"Dělat něco na CryEnginu bych nechtěl"
hele, a uměl bys to?