Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ved nech sa ukazu ako by obstali v normalnej konkurencii, kde by naklady rozhodovali o cenotvorbe a digital by bol lacnejsi ako krabice uz pri launch. Ale tak jemu ide akurat tak o svoj business s bazarmi, kde ma vacsiu marzu ako pri predaji novych hier.
  • kubi-wan
    Bejvaly doby, kdy tohle byl standard. Dneska se z toho rovnou udělá super-über-macho-sběratelská edice!
  • prudislav
    Obstaróžní struktrury se snaží za každou cenu udržet koryta ... kdyby aspoň ty krabice měly nějakou přidanou hodnotu , ale ani tu už žádnou dneska rozhodně nemaj
  • placky jsou prezitek,v budoucnu zustane uz jen digital
  • kto si uz len kupuje krabicovky. tie ostanu uz len na nejake Deluxe super uber elite verzie za 200€
  • hlavne uz to stejne ani nejsou poradny krabicovky, je to jen obal a v nem DVDcko popr blueray.

doby tucnych manualu, s tunama map, popisku jednotek apod. jsou davno pryc (respektive to furt existuje ale rika se tomu collectorska edice, s prirazkou aspon peti kil)

ted uz je stejne prakticky jedno jestli si to clovek koupi ve fyzicky forme nebo v digitalni.
  • Musí se přizpůsobit nebo prostě odpadne. V dnešní době nemají krabicovky skoro žádnou přidanou hodnotu krom toho že se jich můžete fyzicky dotýkat. Pokud to tak bude dál je jasné že o krabicovky krom speciálních edicí přestane být zájem úplně. Záchrana tu ale jakási je. Právě ona přidaná hodnota. Příklad za všechny - minulý rok jsem si koupil krabicovku FC3 Blood Dragon a co jsem nenašel. V oné obyčejné krabičce jsem měl ještě speciální CD se soundtrackem a plakát. Tohle by mi digitální verze určitě nedala. Drobnosti navíc. To by mohlo hodně pomoct.
  • Jack1947
    Toto trvalo - njn časem hold digitální distribuce vytlačí kamenný trh asi uplně. Pak ten chudák préza změní názor vím je to hrozné ale doba pokročila.

Ted už vystrkuje růžky, jo a za hodně věcí můžou slevové balíky ty v kamenácích moc nefrčej (spíš vůbec) leda že by si z nějakého důvodu zřídily podobné praktiky. Tak může to oplakat ale to je tak všechno - upadek trhu nezastaví a digitální distribuce se zas posune výše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit