Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že dlouho nevítězí zdravý rozum a hráčský duch. Snad je přesto ještě dost těch, kteří si hrají na čem chtějí nebo jsou schopní hrát na čemkoliv a rádi se především zajímají a těší z her, nikoliv o řešení toho, co a na čem kdo má co vítězit nebo si dokonce jako níže vynucovat uznání nějaké dominance ke své potěše.
  • je dobojováno, PC zvítězilo, jen se obávám, že o výsledku bylo rozhodnuto dlouho před začátkem této diskuse *5*
  • Femto
    yupík alias Del0 zase perlí. Hoch zase dostává pěkný nátěr, tam kde nemá argumenty, vytáhne naprosto větu z kontextu a napíše pod to sračku a hodí si plus, na další příspěvek už buď raději nereaguje nebo napíše něco o trollících. Bože to je ale smutná existence.
  • "Jako třeba v další větě, já napíšu, že mě baví víc hrát na konzoli, což je čistě subjektivní tvrzení, ale chudák Yupík v tom vidí tvrzení, že hraní na konzoli je objektivně lepší."

Musím říct, že máš skutečně talent na překrucování a reagování naprosto mimo. Moje reakce o objektivně lepším se netýkala tvého výroku "baví mě to víc na konzoli", ale toho, že si dal konzoli na úroveň luxusního jídla od mistra šéfkuchaře a PC na úroveň jídla, co sem si uvařil doma. Další věc (už jen takový detail), která krásně dokazuje tvoje mimoňství, je to, že řešíš, čí to byl příklad, nicméně já reagoval na tvojí úpravu toho příkladu. *15*

"Fanaticka je spis tva snaha vsemu odpírovat."

Nelži prosím. Já odporuju jen tobě a tvým podle mého názoru bábolům, ne všemu. *15*
  • Jejdásku, jejdásku, ty si solidní trollík. Já se bavím o tvém výroku, že hraní v obýváku je zábavnější a ty sem pleteš Oblivion. Ty to prostě jinak neumíš, než reagovat mimo. *15*
  • prosím nepřekrucuj můj příměr. ten byl v duchu zcela opačném. konzole je jednoduché a levné zařízení na rychlou domácí zábavu, možná jsem měl místo levné restaurace napsat fast food :-)

realita je taková, že pro běžného člověka je vybírat pc složité. konzole je jen jedna a když chce běžný člověk hrát, sáhne po konzoli, protože pak nemusí přemýšlet. vrazí tam placku, protože je to jednoduché, zapojí jeden kabel do tv, protože je to jednoduché. kvalita hraní jde na druhou kolej, a není rozhodujícím faktorem ve výběru konzole vs pc.
    uznávám, že na té jednoduchosti celého konceptu hraní na konzoli něco je a velkou spoustu lidí to oslovuje. ovšem nemusíme si tu hrát na to, že technická stránka hraní na konzoli, je v něčem lepší. není a je naopak horší. hlavní body, ve kterých hraní na konzoli proti pc ztrácí, jsou pak cena hry samotné, nemožnost nastavení nadstandardního vzhledu, nebo naopak snížení detailů pro lepší fps, v němž konzole značně pokulhávají a nemožnost modování.

koncept hraní na konzoli mě jako pc hráče v ničem nevzrušuje. žij a nech žít. co mi ale vadí je tvůj až fanatický projev, kdy skutečně věříš tomu, že hry na konzoli jsou lepší.

já mám třeba kolegu, který je velmi šikovný ajťák a na konzole nedá dopustit.. sbírá je všechny, od uplně starých až po nejnovější. konzole jsou pro něj jakási srdcovka a sběratelský koníček v jednom. nicméně i on uznává technickou nadřazenost pc a her na něj. a víš proč? protože má nadhled. on si dokáže připustit realitu. nesnaží se z konzolí dělat něco co nejsou - highendová herní platforma. a světe div se, i s tímto uvědoměním si konzole náramně užívá. možná by to chtělo trošku uklidnit ten pitbulí mód a pustit to zarputilé sevření konečníku. garantuju ti, že tě hraní na konzolích bude bavit i pak *15*
  • Tak to moc ortodoxní PCčkář nejsi tedy. Kdyžtak mrkni do slovníku cizích slov, když už nějaké hodláš použít.
  • to je takový obecný konsenzus, že hry od Bethesdy co běží na Gamebryu jsou zábavnější s mody, ačkoliv věřím, že se najde i pár puristů, co hrají raději bez, já osobně tyto hry dohrávám 2x, napoprvé čisté bez modů a podruhé omodované jak se mi zlíbí, problém je, že na konzolích lze jen tu první možnost.. jiná věc je, že jsem měl tu smůlu hrát například Skyrim na PS3 a neustálé problémy s pamětí a sekání hry po hodině hraní mě skutečně otrávily
  • Yupiku, yupiku, perlíš. Já napíšu, že mě Oblivion baví víc na konzoli, Hunter že Oblivion je lepší na pc. Které to tvrzení je subjektivní a které objektivní? Pleteš si to už po několikáté, zdá se mi, že těm pojmům nerozumíš :-).
  • Jak jsi na to přišel?KY
  • Osobni priklad je nejlepsi odpoved na predsudky typu konzole je jen pro chudy a ty, kdo nerozumi pc/it.

Prirovnani s restauraci jsem neprinesl ja a nevim co se ti na nem nelibi. Konzole je luxusni zarizeni, je to naprosto zbytne, je to jednoucelove zarizeni pro zabavu. I cena her je na konzoli luxusni, domaci pc strava te vyjde levneji. Nevim proc pises pouze domaci strava, to mas zase nejake predsudky proti domaci strave, ja proti nic nemam. V mem prirovnani je to predevsim symbol toho, co si musis udelat sam a i ten pc hrac, ktery s tim prirovnanim prisel povazuje pc za domaci stravu, konzole za restauraci. Fanaticka je spis tva snaha vsemu odpírovat, vsadim se, ze kdybych ti napsal naopak, budes s tim mitzase problem, v tvem pripade je jedni co clovek napise, vzdycky je to spatne, kdyz tak se to prekrouti, ze jsem to myslel jinak, nebo se vynecha nejake to slovicko, ty to proste chces videt spatne a tvuj mozek ti to uz prislusne spravne prefiltruje :-).

Jako třeba v další větě, já napíšu, že mě baví víc hrát na konzoli, což je čistě subjektivní tvrzení, ale chudák Yupík v tom vidí tvrzení, že hraní na konzoli je objektivně lepší. Co na to říct. Snad jen to, že žiješ ve vlastní virtuální realitě, dokazuješ to každým svým příspěvkem.

Já ale netvrdím, že hd televizor má stejně jemný obraz jako 4K monitor, to už zase nechápeš psaný text a jsi obětí své vlastní virtuální reality.
  • Ten celkem slušnej monitor stojí 7500,-. Kolik že stojí "pořádná" TV / projektor?
  • Jj takhle jsme kdysi hráli Call of Duty 4 ve splitscreenu na jedné televizi, v obýváku, kam se hrabe PC verze *1*
  • Paulcz
    Jo, vraťte se do éry 8-bitů a hraje na TV :)
  • to samozrejme muzes delat i na notebooku, ale rozdil mezi poradnou televizi, lepe jeste projektorem a tvym 24 palcovym monitorem je proste brutalni. To se jednoduse pri sledovani filmu a hrani her pro zabavu neda vubec srovnavat. *3*
  • BOJUJTE kluci, sežerte se! Do toho ! *1*
  • "Never nicemu, co nebylo oficialne dementovano." ... :-)
  • Nezapomeň, že hrát v obýváku je objektivně zábavnější, když to říká mistr faktu, Jejdásek. Hlavně hraní proti sobě je cool - když vidíš na společné obrazovce, kde je soupeř... *15*
  • Tady už jsme trochu zabrousili od faktické debaty k životním příběhům, subjektivním zážitkům a dojmům, ale to je jedno. :] Hodně mě baví to přirování s restaurací. Konzole je luxusní jídlo uvařené mistrem šéfkuchařem, ale PC je pouze domácí strava. Velmi nezaujaté a nefanatické. :] Holt je přece jasné, že konzolové hry a hraní je OBJEKTIVNĚ lepší, než cokoliv na PC. Konzolové hry jsou etalonem hratelnosti a zábavy. *7*

Nejvíc mě ale pobavilo to s tím skládáním PC a programováním. Tomu těžko věřit. Od člověka, který je schopný tvrdit, že full HD televize má stejně jemný obraz jako 4K monitor na blízko, fakt ne. *15*
  • "Zdá se, že máš problém s chápáním textu a neustále mi podstrkuješ něco, co jsem neřekl, takhle se diskuse nevede. Nenapsal jsem, že online nic nemění, ale že na tom nic nemění. Online služby nic nemění na tom, že konzole je designována jako společenské herní zařízení do obýváku."

"Nenapsal jsem, že online nic nemění, ale že na tom nic nemění"
    "Nenapsal jsem, že online nic nemění, ale že na tom nic nemění"

Tak tohle je silný kafe. Hádáš se o významu prakticky TOHO SAMÉHO. Tohle už beru jako velmi slabý trolling... *15* Samozřejmě pomijím, že nezáleží na tom, na co je to designované, když většina her umožňuje on-line hraní a spousta konzolových hráčů hraje on-line, ne s kamarádama v obýváku, ale to už nemá smysl, ty si budeš pořád omýlat tu svojí písničku. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit