Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No prave, tech exkluzivit moc neni a zbytek se da vklidu vychutnat na Youtube (uctivajici smajlik)
  • Sorry, ale asi mame jine predstavy o solidnim PC. Za 30litru lze poridit solidni grafiku a tomu mozna jakz takz slusny procesor a budget je vycerpan. Co tam mas dal. Vzdy me bavi, kdyz PCkari frajeri nejakym tezce prumernym suntem, ve kterem neni solidniho vubec nic.
  • Na druhou stranu, když máš nové herní pc, konzoli moc nepotřebuješ, pokud ti nejde o těch pár exkluzivit co tam zbyly
  • ucho
    tady si pořád nějací troubové myslí, že ten, kdo má konzoli, už nemůže mít a nemá PC, a snaží se z toho dělat dva tábory...
  • Ja to taky chtel mit, rikal jsem si ze si koupim konzoli a budu hrat. No ale pak jsem patral po eksklusivnich titulech a nic nebylo. Tak by se na to je prasilo na policce. (Mam pc vyssi mainstream) high end pc nekupuju protoze dat dva litry € je moc a na grafice stejne neujizdim
  • Trailer hezky bohuzel uz vam nereknou odvracenou stranu (poplatky, maly vyber exklusivnich her, nizke fps). A ze za stejnou cenu si poskladate pc ktere vam tech 30 fps da taky... Bylo by fajn kdyby nekdo udelal takovy pc pride trailer, proste jen aby konzoIisti zezelenali zavisti. I kdy my si nic dokazovat nemusime. Ja dam kazde dva roky 1000€ na novy komp, i kdyz ho vlastne nepotrebuju a nestezuju si.
  • Draken69CZ
    Neke *8* to mi něco uniklo.

/můžeš hodit link?
  • Nic takového nebude přečti si prohlášení sony.
  • Draken69CZ
    Jak nic nechce dělat?!? Vždyť je na cestě PS4,5/4K, jak se to bude jmenovat je jedno, ale nahradí to PS4 de facto je to (PS4,5/4K) nextgen, tak jakýpak pár let nic nebude dělat na Vánoce tu máš novou konzoli od Sony.
  • Jsem ortodoxní Pcčkář ale PS4 jsem prostě nějak tak chtěl mít.A proto že sony teď pár let nechce nic nového v konzolích dělat myslím že prodej ps4 v pohodě dožene tu předešlou.
  • Draken69CZ
    Ne, PS4,5/4K má výše taktovaný CPU a "novou" 2x výkonější GPU než PS4, VR jě něco jiného.
  • Draken69CZ
    Bez monitoru myši, klávesni, repra a budeš sedět na škotrli od jídeláku *15*
  • Za solidni herni PC das 30 s prstem v nose
  • Zkus bazar.
  • s vitou to je v haji,mlada s ni prastila o zem,a je KO.Ani se nerozviti.A bez oled displaye ji nechci,jedinou alternativou je trilomions display,a to do vity nikdy nedaj.jinka jasem hral na vite driveclub,nebo skakacky,jinak se toho moc hrat nedalo s ps4.jinak killzone mercenary,to byla fakt pecka.
  • W3 byl jasná ukázka, že větší rozpočet neznamená lepší hra. Pro mě byl W1 lepší než W3, byl s mnohem menším rozpočtem, byl PC exclusive, ale jako hra fungoval líp. Ale chápu že tento názor je v menšině.
  • Podle pruzkumu se prumerny vek hracu pohybuje kolem 30 let. Pokud manzelka nekomu zakazuje hrat hry, tak je hloupa a dotycny ma slabe komunikacni vlastnosti. Da se to jednoduse a krasne obhajit, pokud je to v rozumne mire. A bude to imho lokalni problem, na zapad od nas je kultura hrani zavedenejsi.
  • Skoro? Tak to se ještě mají, jsou lidi, co to musí dokonce skrývat, hraní ve velkém měřítku je výsada hlavně mladých nebo svobodných lidí, nebo herních žurnalistů, kteří ty hry hrát musí a to bez ohledu na to, jestli jsou dobrý nebo ne, proto bych to nikdy nechtěl dělat jako zaměstnání a zdejší redaktory obdivuju, já bych to nevydržel dělat ani do konce zkušebky
  • jako myslis xbox360,nebo ps3?to si pockas kamo. *1*
  • Jasne a nejlepsi dooravni prostredekḱ je traktor nebo tank :-p. Az si na pc budes chtit zahrat treba diablo 3 s gamepadama ve vice lidech jako na konzoli, vzpomen si na sva slova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit