Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to ps4 neo bude spis vtom,ze to bude mit tu vypocetni jednotku v sobe,a kdo si bude chtit priplatit za lepsi grafiku tak bude hold ke stary ps4 koupit brejle i s tou vypocetni jednotkou,.nebo koupit rovnu ps4 neo.jJa jsem na to pripraven,za ps3 jsem dal mnohem vic.Prvni ps3 se mi podala po 2letch za 16500kc 2 ovladace a 2hry resistenc a motorstorm,a pak ps3 slim s uncharted2,a ta mi vydrzela az do konce.A ps4 zatim slape jako hodinky. *14*
  • Vidis, ja linux pouzivam uz od roku 97 a na hrani mam konzole.
  • To se da krasne resit vitou (a streamovanim ps4 na vitu), treba pri uspavani deti. Je to pro vsechny fajn, deti jsou rady, ze nejsou pri usinani osamocene, manzelka ze ma klid a je rada ze nemusi uspavat a ja si pekne zahraju. win - win - win
  • Jistěže, PC totiž zvládne úplně vše co konzole. Konzole ovšem zvládne tak 10% toho co PC. A vo tom to je *4*
  • Hry budou existovat porad, otazka je jake. I takova pc ikona jako cd project otevrene priznal, ze nebyt konzoli, nemohli by si dovolit tolik investovst do vyvoje zaklinace. Konzole jsou ekonomicky nejsilnejsi hernu platforma, prestoze se na pc trhu toci vic penez diky asijskym online titulum. Ale byt evropsti hraci odkazani jen na asijskou produkci, asi by hodne zaplakali :-). Tu nasi tradicni klasiku drzi nad vodou konzole.
  • až malá trochu vyroste, bude zas víc času, ale záleží na toleranci manželky. Znám lidi co mají řetěz tak krátký, že je manželka skoro nenechá hrát *3*
  • Tak ja co mam ted rok malou,tak jsem rad,ze to zapnu v sobotu,a vlete skoro vubec,to jezdim na kole,po grilovackach *1* ,a hry mi jsou ted upr.mozna kdyz zaprsi,nebo to zas zacne od zari.krasny slunny den *5*
  • Tento argument postrada logiku. PC neni designovane jako spolecenske herni zarizeni do obyvaku. Neni podstatne, jestli se to da pripojit, ale jak je to pouzitelne. Konzole jde pripojit k monitoru a jde k ni pripojit klavesnice s mysi - pc z ni ale nevznikne. Traktor muze prevazet lidi po silnici, ale na osobni prepravu vhodny neni, naopak osobak muze jezdit po poli, ale jako zemedelsky stroj se nehodi. Klestema se da zatlouct hrebik, ale... To ze neco nejak jde, jeste neznamena, ze to je pro to designovane. A jestli chces nadale tvrdit, ze pc platforma je designovana jako herni zarizeni do obyvaku, pak nezbyva nez konstatolvat, ze hodne spatne a konzole ho v obyvaku zaslouzene prevalcovaly.
  • ano, níže píšu, že mi politika MS začíná čím dám tím víc vadit. Kdyby nebylo her, dávno bych přešel na linux. To co předvádí s Win10 je prostě drzost, nehoráznost. Dx12 bude jen na Win10 a jakmile se začnou dělat dx12 pouze hry, tak budu muset přejít buď na win10 nebo hledat alternativu.

Jedna z možností je i ta, že si nakonec přece jen koupím to konzoli a na PC si dám linux. Druhá možnost je ta, že se vykašlu na AAA hry a budu hrát jen na linuxu, emulátory tam běží a starých her je tisíce.
  • však ono PC je ve všem lepší, i jako společenské zařízení do obýváku ty konzole strčí do kapsy *4*
  • Tak s windows10 se ti po te tve apsolutni kontrole bude asi styskat *1* .A za kazdy hloupi programek budes platit takovou palku,ze ani na ty hry mit nebudes.Tim ze je internet hodne rozsireny,tak apsolutni kontrolu bude mit mrkvosoft,a vyvojari.Hold pc ze site neodpojis,a co neni uzavreny je pro vyvojare atd.ryskantni. *6*
  • Konzole je primarne spolecenske herni zarizeni do obyvaku, je to jedna z klicovych vlastnosti, ktera konzolim zajistuji popularitu. Byt to mnozi pc hraci nechapou a marne si lamaji hlavu, co konzolisti na tech konzolich vidi, sami presvedceni o tom, ze pc je ve vsech smerech lepsi nez konzole. Online hrani na tom nic nemeni.

Jestli te zajima, jak vypada skutecna otevrena platforma, prozkoumej platformy jako je linux nebo free bsd. Nazyvat win+steam otevrenou platformou je usmevne.
  • PC se taktéž dá připojit k TV a ovládat pomocí gamepadu, ke to tedy skvělé herní zařízení do obýváku *4*
  • nesmysl, hry budou existovat pořád. Když je neudělají hamižná velká studia, kterým jde jen o prachy, tak je udělá indie scéna a nadšenci, jako tomu bývalo dřív. Tahle obrovská komercializace naopak vedla k upadku. Hry už se nedělají s láskou, ale pro prachy. Není to jen nostalgický kec, že dřív hry bývaly lepší. Ony lepší fakt bývaly. I bez těch miliard
  • Tak ve finale,co tak pozoruju,se hry delaji cimdal dyl.Krom COD *1* .tak neni kam spechat.Uncharted4 se dal myslim 3roky,The last of us2 pocitam taky 2az 3roky.Horizon zero dawn taky 3roky,pak jeste killzone4,a je po zivotnim ciklu konzole tj.6let,a je tu ps5.Nekoukam na multiplatform,koukam na domaci hry od sony,tj GTsport atd.
  • To jsou zase hlody. Když pominu, že konzole už dávno není primárně společenské zařízení do obýváku (od nástupu online hraní a služeb), tak otevřenost PC platformy nesouvisí s tím, jestli mám nainstalovaný nějaký Steam. Otevřenost platformy znamená zpětnou kompatibilitu, konfigurovatelnost, podporu různých operačích systémů, emulátory, modování... *7*
  • A ty si zas uvedom, ze diky konzolim spousta her vubec existuje, protoze konzole umoznuji jejich ekonomickou existenci - dneska typicky ty ne-online tituly. I kdyz si koupis hru v krabici, tak jsou dnes obecne zavisle na online drm steam nebo jeho alternativach.
  • Mas mylne informace nebo predstavy. PS4 je typicke herni zarizeni do obyvaku, pripojuje se k tv a ovlada pomoci gamepadu. V omezene mire muze poslouzit jako medialni centrum a tim to hasne. Jak stylem uzivani tak sw vybavou nemuze slouzit ani jako low end pc, takovou funkcionalitu proste a zamerne nema.
  • PC je pro geeky, konzole pro masy. Uvědom si, že jen díky PC je dnes spousta her vůbec zachována a hratelná, díky emulátorům. Online DRM nesnáším, hry si kupuje jako krabice. Osobně bych byl nejraději, kdyby se hraní posunulo na Linux, protože mi hodně začíná vadit politika MS třeba ohledně Win10
  • Jako společenské zařízení do obýváku už dávno neslouží, možná tak v éře PS2, dnes je to v podstatě lowend PC, se kterým sdílí i portfolio her, jediný kdo se této myšlenky zábavy do obýváku drží je Nintendo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit