Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ano, ukázal jsi, že jsi blbec a utíkej za maminkou pod sukni;)
  • Veskoslav
    Ale ona je jak SP, tak MP část hry:)
  • doufám že to bylo myšleno jako vtip *7*
  • Keyz
    Jsem zvědav co vše povolí nastavit. Je to MP hra a tam si lidi záměrně nastavují hnusnou grafiku aby bylo lépe poznat co je co a FPS bylo na požadované hranici.

To pak dost degraduje, ty předváděcí akce. Jo kdyby to byl pouze singl.

- Btw k čemu ta nekonečné debata z platformách. Fakta o ceně, výkonu apod. jsou jasná. Není moc co řešit *3*
  • presne, cest vyjimkam kteri se snazi o vecnou a slušnou diskuzi *7*
  • Tak samozrejme ze nepusobi, kdyby pusobila tak kosmonaut spadne na podlahu vesmirne stanice... *7*
  • Jack1947
    Koukam zas v mistnich ovocnych "sadech" nablito a humus velebnosti... tak jsem se aspon zasmal a zatukal na celo. Jo, dobra prace. *3* Jen tak dal. - Navstevnost je preci tůůze dulezita.
  • vzdyt v predešlem prispevku si mi dal za pravdu, cituji:
    "A čím to asi bude? Tím, že je tam menší gravitační síla v důsledku menší hmotnosti měsíce? Víš vůbec, co je to Newtonův gravitační zákon?"

ale s tebou není rozumná diskuze jsi jen hloupej spamer, troll a placenej diskutér ktery to tady tapetuje *3* takže s tebou já končím *4*
  • Veskoslav
    Ty jsi napsal blbost.....To že to nevidíš, to už mě u Tebe naprosto nepřekvapuje.
  • je se neptám proč, jen že mne opravujete jak kdybych napsal nejakou blbost, taky mam 6 mínusek a raven 6 plusek, pritom to byl jen nevinny vtipek
  • Veskoslav
    A čím to asi bude? Tím, že je tam menší gravitační síla v důsledku menší hmotnosti měsíce? Víš vůbec, co je to Newtonův gravitační zákon? *7*
  • ten muj priklad s veskoslavem je dobre nebo špatne? asi dobre protože na mesíci se kozmonaut odrazí od povrchu snáze než na zemi
  • jen jestli taky náhodou nejsi Veskoslav, to je hned a ani o tom nevíš *1*
  • vlastik.plaminek
    Veskoslav detected *1*
  • je až vtipné, kolik lidí si tu myslí, že ve vesmíru nepůsobí gravitace
  • Kdyby ses aspon prvne zeptal strejdy googla, nez tady ze sebe budes delat trubku. *1*
  • Veskoslav
    To už tady dlouho nebylo;) Ještě napiš, kdo je Veskoslav a bude to kompletní.
  • Vis, ja nepatrim k zadne "strane". *1* A vztekaji se a breci obe strany, respektivei deti a omezenci, kteri porad bezhlave brani to sve. *3*
  • občas neškodí nazývat věci pravými jmény, třeba zmršené porty, a DS i GTA IV nic jiného nebyly, na druhou stranu, na GTA IV je krásně vidět že když se probrala z porodních bolestí, vyšla z toho nakonec díky modům, vylepšené grafice a lepšímu ovládání lepší hra než byla původní konzolová verze

RDR jsem hrál, je to dobrá hra, o tom žádná, ale není to zas taková modla jak se někteří tváří, prostě "jenom" GTA z divokého západu, jako hlavní přínos té hry vidím fakt, že prošlapala cestu pro spoustu herních mechanismů do GTA V
  • Rekl nekdo kdo si naklikava plusy. Jaka to ironie. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší