Přejít na výpis diskuzí
Souhrn známých informací o Call of Duty: Advanced Warfare
3.5.2014 | Petr Poláček
304 příspěvků
-
čtu vaše komentáře na games *3*
-
Jak víš co letí mezi dětma? *5*
-
smutné že určuješ lidi podle toho co hrají, já hrál skoro každý díl CoD a jsem póvl? Co hraješ ty? Určitě nějakou tu f2p omalovánku, co dneska mezi dětmi tak letí.
-
a co hrají dospělí hošci? pobav mě *14*
-
bože to je arogance, takže každého koho baví CoD musíte hned napadat? *8* Jak si vůbec vy zakrnělé k*ndy dovolujete určovat co koho bude bavit a co ne. Né každý je odvařený z half life s nudnou a statickou hratelností a rádoby-intoušsky zamotaným příběhem. Sem hrdý na to že si mohu koupit každý rok jeden díl CoD a strávit v něm desítky hodin příjemné zábavy. Člověk s přezdívkou dildo vagins by pak měl dostat permanentní ban na účet, zřejmě se však jedná o nějakého chudáčka, co smočí tak maximálně nohu v kaluži a tak si musí své komplexi léčit trapnými přezdívkami a napadáním ostatních diskutujících. *5*
No pokud vás to uklidní nadávejte mi do trollů, zřejmě každý koho baví něco jiného je troll. Vím že co pět minut chodíte do diskuze a čekáte jestli už na vás někdo zareagoval. Tak se nebojte, zase se můžete vyblinkat. *3* -
Nikomu ta gameplay nepripomina CRISIS 2/3? Ty jsou tak originalni ufff :P
-
Nechapu ze ma nekdo potrebu se do ostatnich navazet, pritom Dildo_vagins ma obcas i rozumnou rec...
*7* jestli je tohle trollení... fakt nvm. (!??) -
Ale TheGGG neni špatnej.....jo je to póvl a zbytečná osoba která nemá svůj život tak 24/7 trollí na diskuzích ale i tak buďme na něj hodní.......
-
Keby Activision nemíňala toľko na marketing malo by cod o poloviucu menší rozpočet než payday *3*
-
Je to vůbec dělaný přes motion capture ? Vždyť ta postava Kevina Spaceyho otvírá pusu jako ryba a vůbec to nesedí... Ono ale na tom jejich starožitnym enginu ten motion capture možná udělat ani nejde...
Ale co, single bude už tradičně trvat max. 4-6 hodin a pak to stejně smradi zakotví u MP a budou se nahánět na mapě 50 m² s různými killstreak odměnami a podobnými vylízanostmi. A již tradičně budou všechny DLC dohromady převyšovat cenu orig. hry nejméně 3x...
Nu což, aspoň tu bude na chvíli klid od takových individuí jako je TheGGG, Zayn a vůbec stvůrám jim podobným... -
Jenže na tom, co si myslíš, vůbec nesejde.
-
Nevím jak se to bude hrát ale přijde mi že všechno to co bylo v tom videu je odněkud okopirovany: hlavní záporak - něco na styl illusive mana z Mass effect, ty exoskeletony vojáků mají asi z filmu ellysium s Mattem Daemonem, to vidění mi přijde jako okopirovany z crysis a ty motorky(vznašedla) podobné byli ve filmu Ostrov s Ewanem McGregorem, neříkám že to bude špatná hra ale nic nového neukazali
-
Archaickou grafiku má CoD s Lost Alpha společnou
-
"...globální útok neznámého charakteru..."
Prd*le sem si opravdu myslel že už jde o emzáky *15*
Jinak že tam strčili scifi techniku která už byla k vidění před 5 lety mě nepřekvapuje, jo a ten závěrečný komický doskok, já že na mě atakuje spiderman. Těšim se, na odreagování proč ne. -
To vis no, nekteri lide jsou divni, ze je bavi takova hra, kdyz muzou hrat uber cool CoD. A ja patrim mezi ty podiviny.
Uzij si ten svuj CoD. *3* -
Moba hry nehraju. Ale dobrej pokus. I když, vlastně ani moc ne. *1*
-
Hráči s vkusem sem samozřejmě chodí, ale jen ty si nedokážeš připustit fakt, že jej nemají všichni stejný. Proč myslíš, že někdo stojí o to, abys mu něco doporučoval? Běž si stoupnout někde k obchodu s hrama a zkus to prezentovat v reálu, když ti na tom tak záleží. Lidi si budou ťukat na čelo a prodavač ti pravděpodobně zlomí o záda násadu od koštěte za to, že mu obtěžuješ zákazníky.
-
Špatný trol zřejmě špatným trolem zůstane. *1*
-
Ta hra je pro dvanactilety debilky co jim rodice koupili akorat konzoli nebo lowend, takze presne pro tebe. Pak docela chapu, ze si myslis jak je uzasna. Faktem ale je, ze to je odpad.
-
Vynechání CoD 1 + datáče a taky 2ky je pěkná pí**vina