Přejít na výpis diskuzí
Souhrn známých informací o Call of Duty: Advanced Warfare
3.5.2014 | Petr Poláček
304 příspěvků
-
daj sem link na svoje steam konto
-
Ja se aspon o nicem (vetsinou) nedohaduji. Napisu blbostprosim ale toto *4* to uz je neco mnohem vic.
-
pozri si to znova bukvička *3* si si istý že máme rovnaký steam *1* ?
-
Tezce dospeleho gggho uz zahnali rodice do postele? A zmizel s nim i jeho perosaj saab?
-
Bejt tebou, tak bych o psani blbosti radsi nemluvil.
-
Bah, komu vnucuju svojí pravdu ? Ty ani nevíš o čem mluvíš. :D
Stejně jsi dost možná theGGG pod jinym nickem...
Miluju tyhle zastánce "bezbraných" co se přihrnou do diskuze a jsou totálně mimo. *1* -
Btw, kdyz uz jsi u toho ukazovani na me a nadavani na rozdilny nazor, najdi kde to delam aniz by to byla reakce na stejny chovani a nebo gtfo. A preju hodne stesti v hledani. *5*
-
Byt tebou si aspon prectu co ggg pise a kdo je, neudelas pak ze sebe vola. *3*
-
Dont feed troglods! , dont feed them! ... just dont feed trolls for God's sake.
*3* -
A ty jsi co? Internetový geroj, co nehraje CoD? Takže všem ostatním musí vnucovat svoji pravdu a pokud se ta pravda tomu dotyčnému nelíbí, tak ho zahrneš nadávkami apod. Podle mě jsi právě ta nula ty a tobě podobní. Saskoslav ví o kom se bavím
-
Tyvle... hadka - dildo-vagins,theggg (opet se snazi obhajovat neobhajitelne) by si zaslouzila vyhru v nejake soutezi o co nejvtipneji napsanou blbost.
Do toho saskoslav, a zakoncene zdrcujici pravdou. *15* nevim jestli smat se ci plakat nebo oboji ale mate plus.
jak se rika "you made my day ". *3* -
TheGGG ( tripleGay ? )
Měj aspoň trochu důstojnosti a už se tu prosim tě neztrapňuj, tvoje psaní pod anonymama je ubohý.
Ty nejsi troll, ty jsi jenom obyčejný demment ( vyznavač Codu a JB ).
Vim, že lidi hrajou CoD, ale jenom iddioti ho chodí vyzvihovat do internetových diskuzí jako ty.
Neumíš psát česky, neumíš mě ani urazit, jsi prostě jenom internetová nula. -
On si ggg musi vybit svou energii, zitra bude zase celej den sedet v 6ty tride a poslouchat pana ucitele, to bych byl nevrlej aji ja. *15*
-
Zdejší diskuse jsou krásnou ukázkou toho, kam až jde klesnout. Některé individua jsou snad na zdejším "diskutování" závislá natolik, že si tady povídají sami se sebou. Games.cz by měli zvážit zrušení diskusí, které akorát shazují celkovou úroveň webu... Na druhou stranu, pak by byl traffic tak o 500% menší, protože těch pár diskusních zoufalců by ztratilo smysl života.
-
Co člověk, to názor. HL byl revoluční, vznikl mi z něj Counter Strike *14*
-
Já nejsem taková sračk4 jako ty, abych tu psal pod anonymama. LOL. *6*
-
Tak já nevim, ale nick a avatar jsou dvě rozdílný věci.... to ale asi nepochopíš, ok...
To, že CoD je kupa hnoje, to si myslí víc lidí, ne jenom já.
Ty tvoje komenty jsou fakt úsměvný, prohlašuju tě za největšího ichtyla na Games.cz
Užij si to. *5* *6* -
Tvl ty jsi takový dítě, že tu už ani nemusim nic psát, jsi se ztrapnil sám.
PS : Jdi spát ať nezaspíš do školy hovňousku. *5* -
D3 ma totiz stupidni a z analu vytazenej engine, kterej stutteruje a freezuje kvuli tahani dat z hdd.
-
Má pravdu. Poslední dobou už začínám použíávat i VSync, např. v D3 je to k nezaplacení *4* Holt LCD s chipem od nVidie ještě nejsou k dostání elevně :(
Ale v bojovkách je těch 30 někdy i k dobru, táhlejší pohyby tomu někdy dodávaj správný šmrnc *5*