Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžká pomalá zbraň + maximální rychlost ? No pokud ti to vyhovuje...
  • No jistě, viděl jsem gameplay na konzoli - boss bell gargoyles a maník si je dal na pár ran a dostal 1000 souls, pak jsem to hrál já na pc, zabil jsem je po delší bitce a dostal jsem 15 000 souls? On ten název Prepare to Die Edition bude mít nejspíše nějaký význam... Ne, ja nevim o čem je řeč, protože neznám jméno bosse, jdi se nechat vyšetřit... *6*
  • Ty hry jsou stejne, rozdil je jen v novych lokacich a na statistikach zalezi. Halapartna je pomalejsi, ale ma jine vyhody, navic mam halapartnu s rychlejsim specialnim utokem. Co je lepsi pro tebe nemusi vyhovovat nekomu jinemu. Me postave by treba ten stit byl na nic, udrzuji ji na maximalni rychlosti.
  • 1) Se to v obtiznosti nijak nelisi. Ta hra je jen rozsirena o nove lokace, jinak stejna :-).
    2) Odkaz jsem dal proto, ze jsou lidi, napriklad ty, kteri zapominaji jmena bosu, tak aby vedeli o cem je rec.
  • Dark Souls byl pro me jednodussi. Tam kdyz neco nejde, tak jdes jinam, posilis postavu a uz to jde. Ve hrach typu socom aby to slo, tak musis posilit svuj vlastni skill, neni jina cesta a to je narocnejsi. Nejde si tam u postavy zlepsit mireni, zvysit oddolnost, rychlost nebo nenapadnost. Nejde tam nic obejit. Nejtezsi jsou pro me mise na cas, ty uprimne nesnasim.
  • Protoze je snaha zpristupnit hru co nejvice hracum. Zamenujes pricinu s dusledkem.
  • Prej uplně stejná... si o tý hře něco přečti, se tady oháníš vědomostma, a víš kulový... *6*
    Halapartna je sh1t pomalej, daleko lepší volba je ze začátku si vylepšit to kopí co najdeš na hřitově + tower shield. Už na mě prosim tě radši nereaguj, nebaví mě číst ty tvý komentáře.
  • nekoukat aspon ne pri prvni hre zkazite si hru
  • Jo a taky tim prijdes o radost z objevovani sveta. Tuhle chybu jsem udelal u demon's souls.
  • kdyz si ve fortress koupis black fire bomby tak se ti velci kostaci daj vymlatit zvrsku nebo pyromancy
  • 3 denny zakys? Uzasne, hned sa mi tie 1 mesacne wipe festy z MMORPG zdaju take lahucke. Dark Souls som este nehral, najprv pockam kym zlacneju , Demon Souls som hral. Nie naozaj sa ta obtiaznost s tym co som menoval neda ani len porovnavat. Ono je to proste HC v konzolovom svete, zmier sa s tym.
  • Já mám zas lehkou obtížnost docela rád, protože nebýt jí tak bych si asi nezahrál Mass Effect ani Stalkera (poslední akční předtím byl Wolf 3D a Doom). Na první zahrání to bylo super ale teď už taky většinou hraju na normal sem tam zkusím hard. Ale nemožnost nastavení dokáže občas dost iritovat. Třeba takový Gothic 2:Notr zvedl obtížnost hned několika způsoby (souboje a vývoj postavy) a ačkoli nové prostředí bylo super, tak mě ta hra spíš iritovala než abych si to užíval (v první fázi to že mne sejme každý bandita na 1 kritickou ránu, zatímco já jeho asi na 4 a na konci zase zjištění, že na nejsilnější sekeru získám sílu až těsně před koncem, kdy už si ji ani moc neužiju)
  • Blbost a velká. Staty postavy ti zvyšují tunu věcí. Jak už jsi zmínil, tak zvyšují obranu, život, ale i staminu, čili jak silné útoky dokážeš vykrýt - příklad: s nalevleným rytířem mě ani nejsilnější útok Capra démona/Taurus démona nerozhodí. A pak je tu scaling zbraní, což je úplně jiná pohádka. A halapartna je výborná zbraň...

Btw nevím proč se furt oháníš Prepare to die, když je to úplně stejné jako původní verze, akorát pár věcí přidali a pár ubrali...
  • Jop. Bez smrti se prakticky nedá sehnat, prostě musíš vlítnout do místnosti a co nejrychleji to sebrat a pak umřeš.
  • jasne ze neni tim sem chtel rict ze hra neni zas tak teska jak se o ni basni kdys se vi kde a co
  • taky + lightning zbran +5 samozrejme armor set na max a favor ring
  • No tak koukam, že ta Large Divine Ember neni jen tak =D to budu mit nachvili o zabavu postarano, každopádně díky za rady.
  • V Prepare to Die Edition ( u konzolí je to DLC ) na statistikách nezáleží, jak píši výše jsou to jen minimální požadavky na předměty a jen něco málo pak přidají do útoku, obrany apod. Mimochodem halapartna je pěkně pomalá zbraň, už ze začátku jsou tam o dost lepší zbraně.
  • to Jejdásek : Jsi opět mimo, jako v jiných diskuzích. Píšu tady o Prepare to Die Edition, ty sem dáš odkaz na konzolovej easy balast. Nemá cenu dále rozvádět...
  • Dark souls: Většinu lidí by sralo, že musí jednu lokaci/level dělat marně třeba týden, ale mě to baví *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit