Přejít na výpis diskuzí
Špatně zpracovaný easy mód může zničit jakoukoli hru
4.9.2012 | Petr Poláček
187 příspěvků
-
Ztráta pár duší je čajíček? Tady jde o smrt a opakování úrovní. Zažil jsem třídenní zákys (a to jsem hrál předchůdce) v Dark souls, kdy jsem se musel vrátit z5 a farmit, protože jsem neměl v dané lokaci šanci. Hromada lidí má s hrou problémy, jen pár ji dokázalo pořádně zvládnout. Méně schopní hráči ji prostě nedohrají.
Tvoje podceňovaní DS je HODNĚ směšné... -
Ale prosimtě. Dohraj Dark souls (všechny lokace a bosse) na NG+, udělej ENB challenge a pak se teprve budeme bavit o tom, že je Dark souls lehká hra. Těžší hru nenajdeš, to mi věř...
-
Dark souls není jednoduché. Po více dohrání se obtížnost stíží, ale to nemění nic na tom, že ta hra bude vždy těžká, ať jsi noob, nebo skill...
-
To není nic světoborného...
-
Špatně. Musíš najít Large divine ember. Pak ji dej Andrému pod nos a můžeš upgradovat až do +10... *3*
-
Tady je vše http://darksoulswiki.wikispaces.com/Upgrades
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Bastard+Sword
Docela se to hodí když nevíš jako já jak to funguje. -
Aha, díky !
-
Pokud se dobře pamatuju, tak zbraně na +6 musíš upgradovat u obřího kováře v Anor Londo. A nebo u toho kostlivce v katakombách.
-
A proč se snižují? protože je easy mod skryty pod obtiznosti normal.
-
Poradil by mi nekdo jak dam Divine Bastard Sword na +6 ? Respektive kde.
-
Spíš je to tim, že se vydavatelé snažej prodat hry co nejširšímu publiku.
-
Protoze prumerne schopnosti hracu se snizuji?
-
Nj, spis me mrzi, proc hodne her ma easy mod nazvany normal...
-
mňa zase dojíma fakt, že mnohé staršie hry s quicksave sú obtiažnejšie ako niektoré dnešné konzolovky kde prakticky ani nejde zdochnúť vďaka bleskového autohealu, nízkemu dmg zbraní a instantnému krytiu...
osobne mám najradšej systém s omezených počtom quicksave... hlavne nech má hráč možnosť voľby. -
A pockej az budes chtit useknout ocas Kalameetovi (kvulli super meci). Vcera jsem ho dal solo azl po 2 hodinach, a to mam odehrano tak 500 hodin na PS3 verzi. Ale Manus sel na treti pokus *5*
-
Musím souhlasit s tím, že otvírání nejvyšší obtížnosti po prvním dohrání mě taky moc nevoní. Hlavně u koridorovky např. moje poslední zkušenost s Maxem trojkou.
-
Presne, Dark Souls ma vynikajici ovladani, prirozene, intuitivni, nadhera. Ale je navrzene pro gamepad a to nekteri nedokazou stravit.
-
Smutne je, ze si potom vetsina hracu stezuje na kratky gameplay. Treba u SOCOM 4, ze je na 4 hodiny. Ja tu hru hral nekolik hodin denne cely tyden. Ale na nejvyssi obtiznost.
-
Me vzdycky dojima, jak si pc hraci stezuji ze kvuli konzolim se zlehcuji hry a druhym dechem breci, ze konzolove hry nemaji quick save, coz je to nevetsi zlehceni hry jake muze existovat s vyjimkou chatu typu nesmrtelnost.
-
ti nestačí, že máš dnes v hrách cheaty ako štandartnú výbavu ? napr. wallhack je už asi v každej hre.