Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ztráta pár duší je čajíček? Tady jde o smrt a opakování úrovní. Zažil jsem třídenní zákys (a to jsem hrál předchůdce) v Dark souls, kdy jsem se musel vrátit z5 a farmit, protože jsem neměl v dané lokaci šanci. Hromada lidí má s hrou problémy, jen pár ji dokázalo pořádně zvládnout. Méně schopní hráči ji prostě nedohrají.

Tvoje podceňovaní DS je HODNĚ směšné...
  • Ale prosimtě. Dohraj Dark souls (všechny lokace a bosse) na NG+, udělej ENB challenge a pak se teprve budeme bavit o tom, že je Dark souls lehká hra. Těžší hru nenajdeš, to mi věř...
  • Dark souls není jednoduché. Po více dohrání se obtížnost stíží, ale to nemění nic na tom, že ta hra bude vždy těžká, ať jsi noob, nebo skill...
  • To není nic světoborného...
  • Špatně. Musíš najít Large divine ember. Pak ji dej Andrému pod nos a můžeš upgradovat až do +10... *3*
  • Keyz
    Tady je vše http://darksoulswiki.wikispaces.com/Upgrades
    http://darksoulswiki.wikispaces.com/Bastard+Sword

Docela se to hodí když nevíš jako já jak to funguje.
  • Aha, díky !
  • Malleth
    Pokud se dobře pamatuju, tak zbraně na +6 musíš upgradovat u obřího kováře v Anor Londo. A nebo u toho kostlivce v katakombách.
  • A proč se snižují? protože je easy mod skryty pod obtiznosti normal.
  • Poradil by mi nekdo jak dam Divine Bastard Sword na +6 ? Respektive kde.
  • Malleth
    Spíš je to tim, že se vydavatelé snažej prodat hry co nejširšímu publiku.
  • Protoze prumerne schopnosti hracu se snizuji?
  • Nj, spis me mrzi, proc hodne her ma easy mod nazvany normal...
  • DangerousDave
    mňa zase dojíma fakt, že mnohé staršie hry s quicksave sú obtiažnejšie ako niektoré dnešné konzolovky kde prakticky ani nejde zdochnúť vďaka bleskového autohealu, nízkemu dmg zbraní a instantnému krytiu...

osobne mám najradšej systém s omezených počtom quicksave... hlavne nech má hráč možnosť voľby.
  • A pockej az budes chtit useknout ocas Kalameetovi (kvulli super meci). Vcera jsem ho dal solo azl po 2 hodinach, a to mam odehrano tak 500 hodin na PS3 verzi. Ale Manus sel na treti pokus *5*
  • Musím souhlasit s tím, že otvírání nejvyšší obtížnosti po prvním dohrání mě taky moc nevoní. Hlavně u koridorovky např. moje poslední zkušenost s Maxem trojkou.
  • Presne, Dark Souls ma vynikajici ovladani, prirozene, intuitivni, nadhera. Ale je navrzene pro gamepad a to nekteri nedokazou stravit.
  • Smutne je, ze si potom vetsina hracu stezuje na kratky gameplay. Treba u SOCOM 4, ze je na 4 hodiny. Ja tu hru hral nekolik hodin denne cely tyden. Ale na nejvyssi obtiznost.
  • Me vzdycky dojima, jak si pc hraci stezuji ze kvuli konzolim se zlehcuji hry a druhym dechem breci, ze konzolove hry nemaji quick save, coz je to nevetsi zlehceni hry jake muze existovat s vyjimkou chatu typu nesmrtelnost.
  • DangerousDave
    ti nestačí, že máš dnes v hrách cheaty ako štandartnú výbavu ? napr. wallhack je už asi v každej hre.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit