Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No u mňa jednoznačne. Buď hra musí byť dostatočne obtiažna, alebo dostatočne zložitá a komplexná. Inak to pre mňa nie je zábava. Z fps ma už dokážu zabaviť len MP hry typu Red Orchestra, Insurgency a pod.

Ale aj tak už na hry nie je moc času...
  • Keyz
    Kdo tam byl ten ví *5*
  • Black_Hand
    jsou lidi, co nemaji radi kdyz se vetsi obtiznosti dociluje jen posilenim zivota nepratel atp. moje reakce typicky je, ze to neni problem, pokud to hrace nuti pouzivat zajimavejsi strategie. coz v podstate znamena to ze mate tu "satisfakci". tesi me, za mam alespon nejake zastance.

par prikladu:
    saints row muze byt jednoduche, protoze je o blbnuti, prakticky vsechny herni mechaniky funguji dokonce zabavneji, kdyz mate toleranci na damage.

prince of persia warrior within je priklad opacneho problemu. i kdyz je vetsinu casu obtiznostne velmi dobre postaveny a vyssi obtiznost nuti k lepsimu provedeni a poskytuje tak lepsi satisfakci, tak souboje s bossy (hlavne shahdee a cisarovnou) byly velmi spatne udelane. slecny maji hodne zivota, a ublizuji jak tank. coz by nebyl problem, kdyby se pouzitelne taktiky nesmrskly na par otravne zakladnich pohybu a pouziti komba typicky znamenalo to ze vas trefi.
  • tomas.vedra
    Ostatně jsem nikdy neměl pocit, že hraní na easy mód by mně nějak zkazilo zážitek ze hry. A to hraj asi 16 let zásadně na easy obtížnost, abych si hru pořádně užil.

A pokud bych mněl vzít slova ze článku, tak většina hráčů si nejspíš nevybírá hru podle toho kde maj kvalitní krycí systém, ale že je hra celkově zaujala.
  • Pyromancer level 1 dohrano
  • Kasíno v první Mafii. =)
  • lol, idiočtější příklad jsem v životě nečetl.. gratuluju... *7*
  • Jasně, každý má jiný názor. Ale připadá mi to obdobné, jako by si ženskou místo klasického balení rovnou znásilnil...
  • InfidelBro
    Nejlepší řešení obtížnosti měla IMHO hra God Hand (PS2 - taková cool bojovka). Fungovalo to tak, že jste měli na obrazovce bar, který se postupně naplňoval s každou úspěšnou ránou do protivníka,po naplnění se vždy zvýšila obtížnost ,ale pokud jste ránu dostali vy, tak se bar zas začal prázdnit a tím se hra stávala jednodušší. Dalším příkladem je samozřejmně Dark Souls ... o kterém je zbytečné něco psát (jen to, že nový kontent je to nejlepší, co kdy člověk v herním průmyslu vyprodukoval lol)
  • Ok někoho baví 30x chcípat na jednom bossovi, někdo si nechá za peníze šlapat po genitáliích, někdo se nechá bičovat od ženský a ještě jí za to poděkuje... nevidím v tom rozdíl, a ani jedno nepotřebuju. *15* u Capra jsem byl level 27, nebudu běhat ty samý lokace abych si naleveloval postavu, já chci nějakej progress a ne fur to samý dokolečka...
  • Tak ono je docela už trapný, když po xtý po několikaminutovim fightu udělá boss prásk a YOU DIED... Asylum Deamon je lehkej, nedá tě na jednu ránu, možná tak 1/2 hp a to samý Taurus na hradbách, to jsou hodně lehký bossové... Jo takže já mám vztyčenej štít, boss provede attack ( libovolnej ) a stamina v háji, prorazí brnění+štít a sebere všecny hp, opradu chyba bude na mojí straně... *6*
  • beowafle
    Samozřejmě záleží na každé konkrétní hře. Ano, CoD je pro mě jenom střelnice a baví mě tak. Hry typu Zaklínač nebo Half Life 2 hraju s cheatama protože se chci posunovat dál, aniž bych dráždil svou hráčskou neschopnost. Hraju stylem jakým mě to baví a jestli to někdo vidí tak, že si kazím zážitek, je to jeho názor, já sám vím nejlíp co mě baví.
  • mirekdusinojc
    Takže ti k zábavě stačí, když stojíš, střílíš a všechno kolem tebe padá mrtvé k zemi?
  • beowafle
    mě teda jednoduchá obtížnost vyhovuje, protože nehraju hry kvůli výzvě, ale protože se chci pobavit
  • Tak např. Mafia první díl obtížnost neměla a byla docela lehká. Tam by se obtížnost hodila, ale pořád byla těžší než Mafia 2 na hard.. Tudíž autoři chce to trochu přitvrdit!! :)
    Vyjímky se ale i dnes najdou Mass Effect 3 jsem na nejtěžší prostě nedal..
    Tím chci říct, že ME3 je pro mě vzorem co se týče rozmezí obtížnosti.
  • Magister_Peditum
    rock on
  • Původně bylo 4x, ale pozdější patch to změnil.
  • MrSanta
    Mea culpa, mea maxima culpa. Já jsem vycházel z příspěvku na který jsem reagoval, jak píšeš o ztrátě výzvy kvůli quicksavu - z toho jsem si odvodil, že quicksave (a tím vzato možnost save využívat libovolně) nevítáš. Ten předchozí příspěvek jsem nějako minul *8*.
    Ve Spellcrossu to bylo dobré maso. Přemýšlet jestli uložit, nebo ještě popojet s průzkůmným autíkem o kousek dál... Zlaté to časy. Akorát mě asi paměť klame, protože jsem měl pocit, za na normal to bylo 4x
  • Příjde mi, že většina dnešních her a to zejména MMO, svou obtížností směřuje k ideálu typu "Progress Quest MMO (http://progressquest.com/)" s systémem pay-to -play.
  • Ehm, a kdo si tu stěžuje na quicksave? Já ne. Přečti si ještě jednou co jsem napsal a nevymýšlej si. *1*
    Jen říkám, že řešení ze Spellcrossu je lepší, nic víc, nic míň. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší