Přejít na výpis diskuzí
Špatně zpracovaný easy mód může zničit jakoukoli hru
4.9.2012 | Petr Poláček
187 příspěvků
-
Tak to se omlouvám, myslel jsem, že jsi fanboy. Já vím, že ta hra je docela v pohodě, ale OS s tebou nesouhlasí. *1*
-
Prdlajs. Buď jsi levý, nebo nemáš na gamepad. Doporučuji s tím něco udělat.
-
Ten skvělej tah Blizzardu sem myslel ironicky :) Taky mě to štve, obzvlášť ten drop podělali brutálně.
Po druhý mi přišlo DS fakt docela v pohodě i na NG+. je tam sice několik míst a bossů, kde sem párkrát zemřel, ale frustrace se nekonala. -
Pokud těch smrtí není moc. Věř mi, pokud zemřeš víc než dvakrát v jedné oblasti, frustrace nabude šílených výšin a je to pouze z toho, že nemůžeš projít skrz bosse/oblast.
Jo jo, normální nepřátelé se dají zabít lehce a netakticky. Jsou normální... *1*
Hádám, že jsi se ještě nesetkal s OS, pak bys tvrdil něco trošičku jiného. *3* -
To není skvělej tah, naopak je to největší idiocie. Dovol mi, abych ti popsal můj případ. S DH jsem se dostal až na Inferno (2. akt), mezitím jsem ještě hrál Barbara, za kterého jsem prošel Nightmare.
Na Infernu jsem se zasekl, hrát barbara mě moc nebavilo a tak jsem chtěl zkusit další postavy. Jenže ouha. Musel bych projít zas těch pár hodin ten stupidní normal, což mě naprosto šíleně iritovalo.
Nakonec mě hra přestala bavit a vrátil jsem se k Dark souls. Věř mi, že napodruhý to pohoda nebude (obzvlášť pokud jedeš rovnou NG+), naopak se tvá frustrace ještě zvětší. Abys měl z Dark souls easy mód, musíš hru projít tak desetkrát (minimálně). -
Svatá pravda. Dark souls má jedno z nejlepších řešení obtížnosti. Nepřátelé tupí, levely poměrně snadné (z většiny), bossové až na ale jakmile to po*ereš, jedeš pěkně od znova.
Jinak easy mód jsem snad nikdy nepoužil, někomu to sice přijde fajn, že projde hrou jako nůž máslem, ale pak z toho není žádná radost. To v Dark souls, každý pokořený boss je na malou oslavu. *1* -
Diablo? Dohrál jsi na 4. obtížnost?
-
to ne, ale zabava je, kdyz tu pasaz po 31 clovek prekona
-
Je jasný, že když ji projdeš jednou, tak podruhý je to většinou pohoda, ale to člověku kterýho ta hra kvůli obtížnosti odradí moc nepomůže.
To je skoro jak skvělej tah Blizzardu ve smyslu, musíte si tu hru zahrát alespoň na Nightmare aby vás začala bavit a na Hell aby vám začali padat trochu itemy.
Jinak DS je i pro mě jedna z nej her vůbec a tu obtížnost bych neměnil. Doporučoval bych i Demons Souls, jestli si ještě neměl tu čest. -
jestli jsi zabil nejsposlednejsiho bosse na nejvetsi obtiznost, tak to znamena, ze stejne lepsi vybavu nepotrebujes :D
-
Dark Souls má skvělý ovládání. Neměl sem problém. Tlačítka sou logicky rozvržený a dobře využitý, je tam rychlá odezva, kameru má plně v ruce hráč, stejně jako target-lock. Inventář je taky v pohodě. A to GUI nijak nepřekáží ani nekazí estetickej dojem.
-
za dvě eura by nestíhali shánět žensky a rozvážet je
-
very easy je chléb můj *15*
-
Co teprve kdyby tam nebylo ten konzolový mód kde se přepneš do bojového módy a kdy máš normální pohyb.Nepřátelé na to totiž reagují! Navíc se mění jinak kamera pohyb atd.Například v bojovém módu špatně proskočíš protivníka protože postava skočí k protivníkovi...
Kdyby to bylo bez bojového módu a ovládal bych pohyb myší tak abych se mohl plynule natočit tak by to strašně lehké.
Již je to lehké když bez bojového módu oběhneš protivníka a dáš mu ránu do zad.A to se to hůře ovládá protože se plynule neotočíš. -
Tak zrovna smrti se v Dark Souls nebojím.Když chcípnu tak co?Nic.Dojdu si pro duše a když to není u bosse tak tam většinou dojdu protože,znám cestu i nástrahy.A když jdu někam kde čekám silné monstrum tak tam nejdu s mnoha dušemi.Tam smrt tam není tak strašně drastická jak jsem se obával.
Navíc je opravdu smutné jak když se člověk naučit některé fígle tak mnoho monster lze zabít strašně lehce a netakticky. -
Easy mod Dark Soulu by bylo plynulé ovládání.
-
Já jo, ale až na konec, podohrání jen tak pro p*del.. když už není proč to hrát znova..
-
Kdepak, jediný easy mód do Dark souls je jednoduše hru párkrát dohrát. Schválně se podívej na youtube, to, co tam někteří lidé předvádějí (obzvláště EpicNameBro), je neuvěřitelné, o speed runech ani nemluvě...
Nepřátelé v Dark souls jsou velmi snadní, jakmile si zapamatuješ jejich lokace a taktiku na jejich skolení. Ale nejlepší na tom je to (použiji slova mocného ENB), že tu hru vůbec nezajímá, kolikrát jsi ji prošel a jak si myslíš, že jsi úžasný v jejím hraní. Když to poděláš, jsi mrtvý a nic tě nezachrání. Proto je to nejlepší hra, jako znám a jakou jsem kdy hrál. -
skyrim
-
Neříkej, že bys to VŠECHNO u her ve slevě za nějaké dvě eura nebral *1*