Přejít na výpis diskuzí
Spor o délku kampaně The Order: 1886 ukazuje hysterii v plné kráse
17.2.2015 | Redakce Games.cz
203 příspěvků
-
Pockejme na vyjadreni madarskeho boha hnisavce
-
Dejte tomu v recenzi vysokou známku, ať je tady ve čtvrtek p*del.
-
Alpha z roku 2012 je 3x detailnejsi, nez plna verze Order. Holt zjistili, ze ps4 neni nadupany pc a mocne orezavali. *1*
http://i0.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2015/02/theordercomp2.gif -
-
Určitě
http://www.gamepur.com/files/images/2014/_thumbs/the-order-1886-comparison-june-may-build.png *4* *4* -
-
V tom may 2014,ma hezci rtiky,a neni tak opuchla jak ja po brutalassaltu2014
-
Akorát, že jsi postnul zcela něco jiného. Můžeš se snažit jak chceš, ale prostě hra dopadá stejně jako Watch Dogs. Ta vypadala taky nádherně.
-
-
Tak tohle je u AAA produkce na denním pořádku, žádná novinka.
-
-
Nejdriv se podivej co jsem postnul. Jestli to nechapes, proc reagujes? V tom novejsim buildu je logicky dodelane nasviceni, kdezto v ty Alphe 2012 ne. Fakt pady na hlavu v detsvi nejsou prospesny. *2*
-
-
Pokuď vim tak ty novy záběry jsou ze streamu, takže kvalita nic moc, současná verze má lepší nasvícení a jiný oblečení.
-
-
Prave to obleceni je dost osekany, a ten sede filtr se me nelibi. Jak sou detailni textury to posoudi jenom ten kdo to bude hrat.
Jinak hra vypada fakt dobre, ale presto myslim ze nejhezci hry sou furt Metro LL, a Crysis 3. Na ty Order nema.
-
-
-
-
-
Takže vlastně hlavně dělali na filmečkách a ten čas mezi nima vyplnili hrou.
-
-
To je pravda a dokonce to i priznali v rozhovoru.
Game director Dana Jan
I think story and visuals are very high. Gameplay is something that... it's a game, we make games, we can't get around it. We love games, but we also love telling stories, so I think story is always going to be at the top
We cant get around it ...... Proste kr3teni =), jdiky bohu za pc.
-
-
Teď sem konečně dohrál Tomb Raider, poskytnul mi 14 hod. zábavy a stál mě 399,- takže naprostá spokojenost. Z mého pohledu naprosto odpovídající poměr hodnota vs. cena. Takže asi tolik k tématu. *6*
-
Keď niekto napíše, že radšej 5 hodín intenzívnej hry, tak je diletant. Za to by som nedal 50 euro nikdy v živote ani keby som zarábal 2000 euro. Je to zlodejstvo :)
-
Cyve, za chvilku nam budou novinari cpat, ze dvouhodinova hra za tvrde vydrenejch 1600 je az moc levna. *16*
-
Tak tohle je velmi smutný článek. Studio udělá, podle všech indicií, velmi krátkou hru, ve které nejdou přeskakovat videa (který už tak krátkou dobu ještě zkrátí) a prodává to za plnou cenu. A co udělá herní novinář? Brání to s pofidérním argumentem že leckdy se člověk může bavít líp u kratší hry, než u delší. Herdek, vždyť takhle krátká kampaň za plnou cenu je hotový výsměch hráčům.
Tohle je ještě horší než CoD. Ten taky kraluje v krátkosti SP kampaně, ale aspoň to dohání multiplayerem. -
Mne sa zda ze par ludi tu zabuda ze niektory z nas si za hry aj platia, a pytat si 1500 kč za 7 hodin singleplayerovej akcie bez multiplayeru a s linearnou SP kampanou je trosku zverstvo.
-
-
Presne, to vis recenzentum hra dojde pred rypacek, zahraji si v klidku pohoda, tabacek.
Co na tom ze ostatni za to daji 1700, coz rozhodne neni malo. Naopak za hru jako Order je to regulerni zlodejina. -
-
Tak nekupujte konzole a budete si hrát i když budete třeba bez peněz a když je budete mít tak si je pak můžete kupovat,,, když mám prachy koupím, když nemám stáhnu, když nejde stáhnout tak nestahuji,,, stejně 80-90% her nestojí bohužel ani za stahování ...
-
-